Scudo Sports

''11 aralık polinez tam ring''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Details for Sunday, December 11, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg

Breezy with plenty of sunshine

High Temperature
11°C

RealFeel®
6°C

Winds
SSW 26

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
24%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/33_int.jpg
Clear and breezy

Low Temperature
5°C

RealFeel®
-2°C

Winds
SSW 31

Thunderstorm Probability
24%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

hava şartları böyle olursa bu polinez antremanı olur,,,,,,,,,,,,,
gezi değil biliyorsunuz antreman,,,,,,,,,,,,,,,rüzgar ssw lodos etkili 26 giderken itecek cumhuriyetten polineze gelirken duvar olacak,,
evet polinez rampasını alacağız 3 km dir sıkıdır,,,,,,,,,,dik sayılır,
polinezde pek fazla durmayız en çok yarım saat dönüş çavuşbaşı istikameti ama kavacıktan döneceğiz,,,,,,,,,,,ordan üsküdara varmadan beylerbeyi rampası acıbadem rampası ve hasanpaşadan erenköy,,,,,,,,,,,,,
bahtiyar erkan semir ve ekrem davetlidir,,,,,
evet her zamanki buluşma yeri saat 08.30 dudullu kavşak,,,,
ben gene 10 km tek geleceğim 08.00 de evden çıkarım ,,giderken arkada olacak rüzgar dudulludan alemdağa şile otobana çıkmadan sola dönerek cumhuriyet köyüne orda rüzgar soldan vuracak ,,,cumhuriyet kavşağından sonra paso kavacık sapağına kadar rüzgar yiyeceğiz,,,23 km dir polinezde yarım saat,,,mola,,,,,,,,

Scudo
@Ekrem Erten

baaaaaaaaaaaaaaa
şimdi o vakit destek olalım ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tabi hava iyi olursa,,,,

:in: :in: :in:

ne yarışı ekrem

@bahtiyar közen

mtb dağ yarışı bahtiyar çekmeköy orayı biliyorum kaçkar düzenliyor,,bana çok yakın,,,

@alper benli

ekrem ile karşıda buluşarak gelin alper otobüs kalkıyor galba beşiktaştan ,,,,,orda görüşürüz,,,,

Details for Sunday, December 11, 2011

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/4_int.jpg
Breezy with clouds and sun

High Temperature
14°C

RealFeel®
9°C

Winds
SW 31

Maximum UV
2

Thunderstorm Probability
5%

Amount of Precipitation
0

Amount of Rain
0

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
0 Hours

Hours of Rain
0 Hours

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/12_int.jpg
Breezy with considerable clouds; occasional rain and drizzle late

Low Temperature
8°C

RealFeel®
6°C

Winds
SW 27

Thunderstorm Probability
22%

Amount of Precipitation
3.3

Amount of Rain
3.3

Amount of Snow
0

Hours of Precipitation
3 Hours

Hours of Rain
3 Hours

akşama yağmur ,,,,,,,,,,,,,,,,pazar sabahı yağmur olursa ben koşarım artık,,,

ekreme destek verelim yarın,,evet hava iyi lodos var 23 km giderken arkada zati bana kısa mesafe ,,,,,,,,,,bu gün lodos karşı sahilde antreman yaptık zor işmiş......

@alper benli

alper ben saat 08.00 de evden çıkarım dudulluya 08.30 da varırırım ordan yavaş tempo ile gideriz zati çok yakın dudulludan devam ederek 100 metre sonra sola saparak ışıklardan ,,direk polinez hizasına ordan hiç bi şey yok çekmeköye ,,,,

Çavuş sabah belki Sonerle Sabihacılara takılırız oradan Çekme köye nasıl geçeriz herhalde 11:00 gibi Bostancıya dönülür...Bostancıdan Çekmeköye nasıl gidilir...karşıya hiç kafam basmıyo ya...:):):

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ayetkin Erzan

aytek,,,bence yaz,,,şimdi bostancı gösteri merkezine çıkacaksınız ordan bostancı sanayiye devam ,,sonra iç erenköyden dudulluya doğru ,,,,
dudulludan ışıklardan çekmeköye yakın sayılır

saat 08.30 da dudulluya geldim alperi bekledim 5 dakika sonra devam ettim yalnız yol çalışması var orda 20 gün sonra bitecekmiş,,,evet ekreme tebrikler bu parkur oldukça zor idi yerde yapraklar ,ağır toprak bu iş genç işi, seyretmesi güzel işin işinde olmak ise gerçekten çok efor isteyen bi olay,,tempoya hızlı başlayan kendi gibi basan partnerleri yakalayarak rüzgara karşı lodoso karşı rampada çıktılar,,3 lü uygulamalar oldu ağır zemini süratli alanlar saniye ile kapıştılar ,,,gerçekten zor iş,,,,,

abi polenez nezaman yapıcağız

@bahtiyar közen

bahtiyar,,,,,şimdi 25 ine bakacağız ayrı topik açarım ,,,,,bu hafta 7 saat yağmur var istanbulda,,,,

hafta içi ful yağmur yağsın,hafta sonu hava güzel olur inşallah biz de tur yaparız

Geri