ahmetbaba Üye Kayıt 4 Temmuz 2015 Mesaj 31 Tepki 17 Yaş 45 Şehir Diyarbakır İsim Harun Bisiklet Whistle 14 Temmuz 2015 #1 Zincirimde bağlantı noktası mevcut ancak bu bağlantı nasıl açılır takılır anlatabilecek veya varsa video paylassa memnun oluruz.
Zincirimde bağlantı noktası mevcut ancak bu bağlantı nasıl açılır takılır anlatabilecek veya varsa video paylassa memnun oluruz.
Anıl K Daimi Üye Kayıt 8 Aralık 2012 Mesaj 383 Tepki 236 Yaş 33 Şehir Lüleburgaz - Aydın İsim Anıl Küçükgöksel Bisiklet Specialized 14 Temmuz 2015 #2 Burada daha önceden tavsiyeler olmuştu açamayan bir arkadaş için. Tepkiler: ahmetbaba
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 14 Temmuz 2015 #3 @ahmetbaba Forum içinde 5sn aradım ve bulduğum konular. Sizde forum içi aramayı kullanarak sorunuza cevaplar bulabilirsiniz Powerlink'i açamıyorum - BisikletForum işinizi görecektir. Powerlink'im düştü ne yapnalıyım? - BisikletForum Zincirden Baklayı Çıkardım Ama... - BisikletForum Baklalar aparatsız olarak nasıl sökülür ? - BisikletForum Zincirden Baklayı Çıkardım Ama... - BisikletForum
@ahmetbaba Forum içinde 5sn aradım ve bulduğum konular. Sizde forum içi aramayı kullanarak sorunuza cevaplar bulabilirsiniz Powerlink'i açamıyorum - BisikletForum işinizi görecektir. Powerlink'im düştü ne yapnalıyım? - BisikletForum Zincirden Baklayı Çıkardım Ama... - BisikletForum Baklalar aparatsız olarak nasıl sökülür ? - BisikletForum Zincirden Baklayı Çıkardım Ama... - BisikletForum