Hocam ben sana şaka yapiyorum ciddiye alip atarlanmana hic gerek yoktu. Ozur dilerim bilmeden kirdimsa@mariokaldato Yol bisikleti dediğimi nerden okudunHibrit bisiklet diyelim buna. Şehirbisikleti ile hibrit bisikleti arasında geometrileri farklı. neyse uzatmayalım şimdi, seviye düşüp bisikletforumdan sogumak istemiyorum.
@Bigpatron Meilan m4 yol bilgisayarı ile çıktım en son izmir-urlastrava kullanmıyorum. Bir kere kayıt oldum, sürekli telefonumu açıp durcam dedim
Bunda inanılmayacak ne var? Ne zaman ortalama konusu açsam hemen kimlik kontrolu gibi strava kaydı sorulur, tuhafıma gidiyor ve paylaşımdan soguyorum. En güzeli kimseye söylemeden kendin tek başına antreman yapmak, keyif almak.
Yol bisikleti aldıgım zamanda sizlerle paylaşmama kararı ve işegidenler vol3 vs konularda paylaşımlardan uzak durcam. Sizlere bişey kanıtlamak zorunda değilim![]()
Hiç bir konuya girişmeden şunu şuraya bırakayım da kim nasıl isterse öyle yapsın.
(link)
@mariokaldato Bari elestirdin benioncelikle sehir bisikleti degil en azindan sehir bisikleti olmadigi biliyorum. Tekrar yazmak zorundayim; giant escape 1 karbon masali. Bos pedalsiz agirligi 9 kilo ve alti olan bisikletten bahsediyoruz. Kullandigim ayakkabi shimano torbal m089. Yol ayakkabisi almadim, canaklarimi kirmamak icin
tek oturusla 100km ustu turlarda 32-35km ortalama ile antreman yaptigimida ileteyim o sehir bisikleti dedigin seye
yol olsa eminim daha yuksek ortalama degerleri yakalarim. Eskiden haftada 4 gun 10km kosu yapan adamdim (is hayatindan once
) lanet olasi is hayatima baslayinca, kilolarla ugrasinca bisiklete kaydim.. Kosarak 35kilo verip baklavalarimi sayarken, Is hayatimda 30kilo alip bisiklete baslayip antremana kayarak 22kilo verdim
bisiklet daha cok heyecan, zevk veriyor. Bu yuzdendir ugrasiyorum, karbon alana kadar
![]()
Kayıt sorduk diye neden bu kadar alındınız ki? Forumda MTB ile sizin o yaptığınız ortalamaların fazlasını yapan arkadaşlar varken siz neden şehir bisikleti ile 100km üzeri bir sürüşte 35km ortalama hız yapamayasınız.@mariokaldato Yol bisikleti dediğimi nerden okudunHibrit bisiklet diyelim buna. Şehirbisikleti ile hibrit bisikleti arasında geometrileri farklı. neyse uzatmayalım şimdi, seviye düşüp bisikletforumdan sogumak istemiyorum.
@Bigpatron Meilan m4 yol bilgisayarı ile çıktım en son izmir-urlastrava kullanmıyorum. Bir kere kayıt oldum, sürekli telefonumu açıp durcam dedim
Bunda inanılmayacak ne var? Ne zaman ortalama konusu açsam hemen kimlik kontrolu gibi strava kaydı sorulur, tuhafıma gidiyor ve paylaşımdan soguyorum. En güzeli kimseye söylemeden kendin tek başına antreman yapmak, keyif almak.
Yol bisikleti aldıgım zamanda sizlerle paylaşmama kararı ve işegidenler vol3 vs konularda paylaşımlardan uzak durcam. Sizlere bişey kanıtlamak zorunda değilim![]()
Önemli olan sürmek@Ahmet Fidancı @Serkan Mıstınoğlu kavga etmeyelim arayı bulsak olur mu? Ayakkabılı ve ayakkabısız aldığımız veriyi toplayıp ikiye bölsek? 😉
Stravayı takip, performanslarınızı görmek ve bir nevi kendime motivasyon olması için istemiştim ama kullanamıyormuşsunuz![]()