Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

100mm< 80mm RS 302 Street-dj maşa hk.

atakibrahim

Forum Bağımlısı
Tepki
293
Street maşası olmasına rahmen deneyimli arkdaşlardan bilgi edinmek istedim hemen hemen tüm maşalar aynı prensibde çalışıyor o yüzden yardımlarınızı beklıyorum, :) elimde Rock Shox 302 serisi 20mm sokma milli bir street-dj maşası mevcut yenı kadroma 80mm daha uygun olduğu için elimdeki mevcut maşamı traveli (çalışma mesafesi)100mm iken bir iki parça değiştirerek ve ekleyerek 80mm'ye düşürdüm sizce bu maşaya herhangibi bir sorun yaratırmı yanı benım kafama şu takılıyor bu kısaltma işlemi maşanın içerisinde iç ve dış tüpü birbirinden ayrılmasını önleyen, alttan M6 imbuls (5alyen)vida yardımıyla motaj yapılan, yaklaşık 15mm çapında alu. malzemden yapılmış ve bu milin başında yayın içine oturan bir bakalit parça var ben o bakalit parçanın aynısının 20mm kısasını yaptım ve mile monte ettim dolayısıyla maşa 80mm travele sahip oldu fakat maşa herhangibi bir yüksek yerden atlama zıplama sonucu basınca mahruz kalıp mılın altına maşayı dış ve iç tüpün montajı esnasında M6 imbuls vidanın bağlantısında merkezlemesi için bir bakalit (yaklaşık 25mm uzunluğunda) parça daha mevcut bu parçayı çatlatıp kırabılırmı sizce ?

Scudo
Bana yardımcı olacak kımse yok sanırım konuyu çözdüm ve test ettim... :)

Geri