Scudo Sports

1000TL'ye kadar şehir bisikleti tavsiyesi

yuzuakyener

Aktif Üye
Tepki
78
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar merhaba. Foruma yeni üye oldum ancak sizleri bir süredir takip ediyorum. Forumun saygın ve nezih bir ortamı var.

Benim sizlerden isteğim aşağıda belirteceğim hususlar ışığında bisiklet seçiminde bana yardımcı olmanız. Bisiklet donanımlarından shimano vites iyidir bilgisinden fazlasına sahip değilim :)

Öğretmenim ve bisikleti çoğunlukla okula gidiş geliş için kullanacağım. Günlük yaklaşık 5-10km.
Bolu'da yaşıyorum ve sık yağış alan bir bölgedeyiz. O yüzden her ne kadar tipleri hoşuma gitmese de çamurluk kullanımım zorunlu gibi. Ama bagaj olsa da olur olmasa da.
Sele konforu önemli benim için.
İnce tekerlek istiyorum ancak vites sayısı kafamı karıştırıyor. Şehir içimiz engebeli bir araziye sahip. 27-30 vites gibi yüksek sayılar bayırda işimi kolaylaştırır mı?

Aklımda şu modeller var:
Salcano İstanbul, Salcano City Sport, Sedona 321, (decathlon'da satılan) B'twin Original 7

Tavsiye edebileceğiniz başka bisikletler varsa da memnuniyetle incelerim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Scudo
Teşekkür ederim Kadir Bey. Bu modeli de İzmir'de görüp incelemeye çalışacağım.

sedona 321 donanımlı bir bisiklet... rengi hoşunuza gittiyse 1.sırada düşünülebilir...

• Beğen
Tepkiler: yuzuakyener
Erdinç Bey peki 321'e çamurluk vs. takılması hususunda ne diyorsunuz. Sedona'nın orijinal ekipmanlarını bulabilir miyiz?

Sanırım Sedona 321'de sebat etti kararım :D Cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

Öyle olacağını umuyorum :D Sedona'da L kadro kalmamış 18" M boy var. Benim boyum da 183, bacak boyum 85cm. Kısa gelir mi sizce?

Geri