- Tepki
- 2
Herkese Merhaba arkadaşlar.
Muğla-Fethiye-Antalyadaki gibi karasal ve köy yollarında kullanmak amacıyla bisiklet arıyorum.Aşağıdaki özellikler uygun mesajımın en aşağısındaki bisikletleri değerlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler
Dikkat ettiğim unsurlar ;
Parasını haketmesi yani Fiyat/performans olayı
Mümkünse Hidrolik Disk Fren olması , yağmurlu günlerde sorun cıkmasın gerçi fazla bu tür havalarda bisiklet kullanmam ama gene de kendimi güvende tutmak istiyorum.Bir de hidrolik disk ne kadar güvenli ?
Dağ vs yerlere tırmanmam ancak köy yollarını cok kullanırım bu yüzden tekerler fren vites seti sağlam olmalı.
Görünüşü ne çok iyi olsun ne de çok kötü
Adı duyulmuş sağlam bir marka olsun , internetten almayı planlıyorum bisikleti.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim İYi aksamlar :in:
EKLEME :
600 TL
---> 980 TL
---> 885 TL
---> 670 TL
---> 880 TL
Muğla-Fethiye-Antalyadaki gibi karasal ve köy yollarında kullanmak amacıyla bisiklet arıyorum.Aşağıdaki özellikler uygun mesajımın en aşağısındaki bisikletleri değerlendirirseniz sevinirim.Teşekkürler
Dikkat ettiğim unsurlar ;
Parasını haketmesi yani Fiyat/performans olayı
Mümkünse Hidrolik Disk Fren olması , yağmurlu günlerde sorun cıkmasın gerçi fazla bu tür havalarda bisiklet kullanmam ama gene de kendimi güvende tutmak istiyorum.Bir de hidrolik disk ne kadar güvenli ?
Dağ vs yerlere tırmanmam ancak köy yollarını cok kullanırım bu yüzden tekerler fren vites seti sağlam olmalı.
Görünüşü ne çok iyi olsun ne de çok kötü
Adı duyulmuş sağlam bir marka olsun , internetten almayı planlıyorum bisikleti.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim İYi aksamlar :in:
EKLEME :
600 TL
---> 980 TL
---> 885 TL
---> 670 TL
---> 880 TL