Scudo Sports

1000 tl bütçe mi yoksa beklemelimiyim?

@suseptans

btwin rockrider 500 bence gayet yeterli bir seçenek olacaktır. ben eşime aldım gayette memnun bisikletten.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Scudo
@leyla_p Dediğim gibi küçük bir şehirdeyim ve burada satılık 2. el kaliteli bisikletler yok, ayrıca oğlum lise ergeni :) yani arkadaşlarının hepsi sıfır aldığı için bende mecburum sıfır almaya.
İnanın çevredeki herkez bilgisiz fikir sahipleri onlar için en iy ibisikler BİANCHİ modeli özellikleri vs. hiç önemli değil. Bu şartlarda 2. el mosso, cannondale, ghost gibi markaları alsam bile oğlumla dalga geçerler malum çocuklar acımasızdır. Son olrak eşimde asla isteemz 2. el bisiklet :)

Bu bütçe sıfırı zorlayacak ama 2. Elde oturacak bir bütçe. Bence city bike alın şehrin tadına varın. Arkadaşınızın bisikletinde eve gelene kadar Bacağınızın ağrıması olayı birazda kondüsyondan, yanlış vites tercihi ve kadanstan olabiliyor. 15 kg. City bike ile şehirler arası tur yapan artı yükü hariç arkadaşlar var. Çok ağırlık olgusun takılmayın, takıldıkça kompleks oluyor sürekli kafa orada olunca bisikletin tadına varılmıyor bir ekipman eskimeden yenisinde gözümüz oluyor. Bence alın bi city bike keyfini çıkarın. Sizin şehirde 2. El yoksada internet var forum var burası yani

@aeneskral BTwin Decahtlon un sattığı fransız bir bisiklet markası bildiğim kadarıyla. Ağırlık görünüş yolda akıcılığı iyimidir ki? Yani carraro 227, kron 450 gibi bisikletleri aratmat dimi?

@suseptans
Dediklerinize eş değer aratmayacaktır. Gözle görülür sürüşte anlaşılır ciddi bir fark olmaz hepsi benzer keyfi yaşatır

hiç düşünmeden rockrider 500 alın. üzerindeki parçalar gayet kaliteli. tek eksi yanı mekanik fren olması; ki ileride bunu hidroliğe dönüştürebilirsiniz.

ben de bu civarlarda bir bisiklet arıyordum; fakat bütçeyi biraz daha yükseltip 1200tl'ye salcano astro 29v almaya karar verdim.

@yollarbenibekler Oğlumun şimdiki bisikleti Salcano Hector olduğu için asla salcano istemiyor :) . Yoksa bende Sizin gibi ilk Salcano baktım ki burada bayisi bile var , ama işte oğlum o markaya karşı önyargılı.

@suseptans Off, o modele biz migros bisikleti diyoruz abi :) Salcano Astro'nun özelliklerine bir gözatın bence. Alüminyum kadro, 29"jant, kilitlenebilir amortisör, acera vites, continental lastikler ile çok iyi iş çıkarmışlar.

Merhaba, aranıza yeni katıldım. epeydir yazılarınızı takip ediyorum. aklımdaki bütün fikirler bu forum sayesinde değişti diyebilirim :) bilmediğim çok şeyi burada öğreniyorm. son olarak bisikletimin kadro boyundan memnun olmadığım için değiştirmek istiyorum. 54-55-56 cm olan şehir bisikletine ihtiyacım var. sizinde burada yazdıklarınıza göre; merida crossway, whistle guipago, carraro sportive, mosso legarda ve bianchi touring gibi bir bisiklet bakıyorum.çeşit çok, fiyat ve performans açısından bana önerebileceğiniz ne olabilir. fiyatları çok değişken olduğnu biliyorum, burdaki arkadaşların görüşleri benim için çok değerli. şimdiden teşekkür ederim.

Kron tx500 ya da salcano city sport senin ilacın..

yorumları okumadım kendimce fikirlerimi yazayım. Eğer şehir içinde trafikte veya şehirler arası için alıyorsan şehir-tur bisikleti bakmalısın. 1100-1200 e sıfır sedona 410(2015 model) alabilirsin. Ama ikinci el de alabilirim sorun değil dersen şu modelleri de önerebilirim: Merida speeder 100, Scott sub 40, cannondale quick 5. bunların da ikinci elleri 1200 civarında genelde. Bu modelleri de araştırmanı öneririm forumda çok konu var bu modellerle alakalı(kafanı karıştıracak kadar fazla) Ben de şehir bisikleti arayışındayım ve meridaya karar verdim ama bu 4 bisiklet de sizi üzmeyecek modeller(sedona da dahil) kafanıza hangisi yatarsa onu almanızı tavsiye ederim. Umarım memnun kalırsınız alacağınız bisikletten şimdiden iyi pedallamalar :)

kron tx 500 gördüm çok beğendim fakat 2015 ve 2016 ayrı ayrı modelleri varmış. hiçbir fikrim yok. ama model olark çok hoş görünüyor. rakam olarak bana uyuyor aslında. sedona ve merida speeder cannondale modellerinin ön maşası sabit, amortisörlü olsa benim için çok iyi oalcak karşıyakada yaşıyorum olabildiğince kaldırım ve çukur var. hem bisikleti hem kendimi yormak istemiyorum :)

Arkadaslar merhabalar.aranıza yeni katıldım.ayın 16 sında bisiklet alacağım.rockrider 500 Kron XC 150 250 300 carraro crs 620 inceledim.bunlar arasından hangisini onerirsiniz.aslında kriteri sunlarr. Hidrolik fren,24 vites,maşadan ya da gidondan kilit.fiyat tavanım da maksimum 1100 lira.ikinci ele sıcak bakmıyorum arkadaslar.yardımlarınızı bekliyorum.saygılarımla

Geri