Öncelikle merhaba herkese. Aranızda yeni sayılırım. Uzun zamandır foruma üye olamamazlıktan yakınıp sonunda üye olmuş biri olarak uzaktan seyredebildim yazdıklarınızı. Çok güzel bilgi paylaşımları oluyor ve sürekli takip ediyorum bişeyler karalamasamda.. Herkese ilgilerinden dolayı çok teşekkürler. Burası büyük bir aile gerçekten. Gelelim konuya yeni Bir MTB almak istiyorum profesyonel binici değilim fakat ileriye dönük, malzemelerini yükseltebileceğim bi kadroda güzel bir MTB seçimi yapmak istiyorum.. Kaldıki şehir istanbul yollarıda pek o kadar ahım şahım yollara sahip değil engebeli ve çukurlu alanlar çok bildiğiniz gibi. Aklımda yol bisikletlerinde kalmıyor degil ama şartlar bir MTB yi gösteriyor sanırım. Şöyle bi marka bisiklet buldum özelliklerini pek bilemiyorum fakat kötü bir bisiklete benzemiyor sizin kadar bilgim olmasada paylaşmak istedim. Sizce 1000-1500 MAX boyutunda neleri tercih etmeliyim. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi iletirim. b'Twin Markası bu arada DECATHLON firmasının kendi markasıymış bende yeni öğrendim. bilmiyorum nasıldır ne değildir ama ilgileniyorlar. özellik bakımındanda kötü bir bisiklet değil dediler Buyrun bi kaç resim.. YOL bisikletleride aklımı çelmiyor değil fikirlerinizi sunarsanız sevinirim. Saygılar.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)