Scudo Sports

100. Yılda Şehitlerimize Saygı Bisiklet Turu

Tepki
40
Bisiklet
Mosso
Bu yıl ki 100.YILDA ŞEHİTLERİMİZE SAYGI BİSİKLET TURU
suprizlerle ve dostlukla dolu bir tur organizasyonu
100.YILDA ŞEHİTLERİMİZE SAYGI BİSİKLET TURU
TÜM KATILIMCILARA ÖNEMLE DUYURULUR Kİ 9-10 MAYIS- 100.YILDA ŞEHİTLER ANMA BİSİKLET TURU 18 MART BİSİKLET GRUBUNUN 9 YILIK TECRÜBELERİNE DAYANILARAK YAPILAN BİR BİSİKLET TURUDUR .
katılmanızı tavsiye edrim..

10405417_10152979983903841_8562762522336718505_n.jpg

Scudo
Geçen yıl Murat Varol beyin Çanakkale valiliği desteğiyle düzenlediği etkinliğe katılmıştık. Bu yıl Çanakkale Valiliği etkinliği 4-5 nisan 2015 olarak açıkladı. Sanırım bu farklı bir etkinlik. Bu yıl niçin birer ay arayla iki farklı etkinlik düzenleniyor anlayamadım... Çanakkale zaferinin 100. yıl dönümünde tek yürek olmamız gerekirken neden böyle olduki... :(:(

• Beğen
Tepkiler: varol bisiklet
Bunu bizlerde çok isterdik ama kısmet olmadı tüm arkadaşlardan aldığımız msj ve yorumlar dahilinde bizlerde başka bir tarihte sizlerle olmaya karar verdik ,9 yıllık deneyim ve tecrübelerimize dayanarak dostlarımıza en iyi şekilde 100 yılı yaşatmak ve bisikletçilerin tek yürek olarak pedal basmak için 100.da 9-10 mayısta toplanıyoruz

• Beğen
Tepkiler: Namık incekara
Tek yürek olmak isteniyorsa niçin 2 ayrı tur düzenleniyor peki, buna engel olan nedir? Umarım ego çatışmasından kaynaklanmıyordur bu durum.

izmirden toplu bir program yapılırsa katılabilirim,
teşekkürler

ayrılıklar saçma, türk milletin en karakteristik özelliği uyumsuzluk ve anlaşma kabiliyetinin yetersiz olması, maalesef kendini elitist gören bisiklet camiasında var,
kimse kusura bakmasın ama özellikle yaşları ilerlemiş olanlarda daha çok görülüyor bu durum..
Allahtan bir bisiklete bir kişi biniyor, yoksa kanda çıkardı kesin...

Her yıl ihmal etmeden katılıyoruz. Bu yıl da sağlığımız elverirse Zirve Tekirdağ Şubesi bisikletçileri olarak orada olacağız inşallah...

• Beğen
ben böyle bir tura hangi yüzle çıkarım :( annemin dedesi orda ve benim onu ziyaret edecek yüzüm yok.

Arkadaslar ben gecen yil katildim ve begendigim icin sizlere fikir vermek adina gittim organizasyonda bana gore sikinti yoktu bir suru arkadas dost kazandim zevkte aldik gezdik gorduk eglendik bunun icin sizlerle paylasmak istedim.
Herkes görsün istedim sahislarin arasimda gecen olaylari bilemem tabii ama asa yukarı 2000 kisi varsi gecen yil herkez i memnun etmek zor olabilir. Ben sadece paylasmak istedigim icin paylasimda bulundum tesekkur ederim

Kendi Şehitlerini bile anmaya beraber gidelemiyor...

Murat VAROL aman sen bu organizasyonun içinde olma da şöyle 100. yıla yakışır bir organizasyon ve katılım olsun , egolarının esiri olup planlanan organizasyona muhaliflik de yapma..

Duyduklarım, gözlerimle gördüklerim ve başıma gelenlerden sonra üstüne para verseler Murat Varol'un içinde olacağı bir organizasyona hayatta katılmam. Bunu bir zamanlar ben de 18 Mart Bisiklet grubu üyesi olduğum için söylüyorum. Ama hakkını da yemeyelim, sayesinde, insanları gruptan kova kova, soğuta soğuta, egosu vs. yüzünden şu an Çanakkale'de oluşmuş bir sürü bisiklet grubu var. Bunun için kendisine teşekkürler bile edebiliriz.
Ayrıca madem bu işi 9 yıldır yapıyor geçen yıl valilikle birlikte yaptığı organizasyonu bu yıl neden valilikten ayrı düzenlemeye kalkıyor,insanlar bunu sorgulasalar bile yeter. Yaşananlar yaz yaz bitmez ama uzun lafın kısası dilerim MV'nin organizasyonuna katılacak olan arkadaşlar hayal kırıklığına uğramaz. Hepinize iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: İslam Gölge
Biz, Zirve Tekirdağ grubu olarak sadece Pazar günü yapılan yarımada turuna katılıyoruz. Yolumuz da yakın olduğu için Pazar sabahı erkenden çıkıp Eceabat'ta gruba katılıp kendi grubumuzla hareket ediyoruz. Kalmak veya yemek talebi gibi bir durumumuz olmadığı için organizasyondan ve komiteden bir beklentimiz olmuyor. Şehitlikte verilen tavuklu pilavdan alabilirsek alıyor, alamazsak da kendi götürdüklerimizle karnımızı doyuruyoruz. Geldiğimiz gibi yine gruptan bağımsız olarak dönüp gidiyoruz.
Bu arada Zirve Tekirdağ olarak önceden resmi bir başvurumuz olduğu için madalya ve katılım belgelerini dağıtılan kamyondan bir arkadaşımız alıp bizlere veriyor.
Yurdun dört bir yanından gelmiş yüzlerce bisikletçiyi ağırlamak organize etmek kolay değil. Ben organize edenlerin kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Elimizden geldiğince onlara yük olmadan kendi çözümlerimizle hareket etmeye çalışıyoruz. Sonuçta ben oraya şehitlerimiz için gidiyor, bu amaçla hareket ediyorum. Oluşan aksaklıklar şahsen beni çok incitmiyor.
Uzaktan gelen arkadaşların biraz daha düzen ve konfor aramaları normal ama dediğim gibi yüzlerce kişiyi - ki bu yıl 1500'ün üzerinde bir katılım bekleniyor- nasıl organize edecekler, bilemiyorum.
Bu yıl işleri daha zor.
Bu arada iki ayrı organizasyon olmaz deniyor bazı yorumlarda...
Bence olur!.. Hatta bir kaç tane daha olmalı ve her organizasyonda farklı bisikletçiler olacağı için katılımcılar da o oranda bölünür. Organizasyona düzen kişi sayısı düşer ve kalite de biraz artar.
İmkan olsa da her ay yapılsa ve her ay gidebilsek şehitlerimize ziyarete...

• Beğen
arkadaşlar tekrar hatırlatayım yazım bilğilendirmek amaçlıdır. ben geçenyıl eglendim. insanlarla tanıstım. bu bana yeter. bazen yanımıza normal gunde bısıklete bınecek ınsan bulamazken bınlerı agırlamak kolaymı elbet degıl zordur da. herkesın beklentısı farklıdır elbet ne dıyeyım. 2 organızasyon olması ınsanlara farklı tarıhte secım ımkanı suruyor. fazla kalabalıktada belırlı ınsanlarla dostluk kurabılıyorsunuz. belkı ıkı organızasyon olması ıyı de olabılır bılemıyorum. gıdıp gıtmemekte tabıkı özgürüz ne diyeyim ki. savunmacı değilim. fark ettiyseniz zonguldak ta oturuyorum. yanı en fazla katılımcı olabılırım. onun dısında bır çıkarım yok. herkes e iyi günler dilerim...

Geri