Scudo Sports

'' 10 ekim antreman ,büyük çamlıca rampası''

Scudo
barış teşekkürler...
sabah yerler ıslaktı arka tekerin azıcık havasını almakla riske girmedim ve sonra barış dostum geldi onda yol bende melez ...
ve kartala kadar tempo yaptık 35 i gördük ama daha hasip beye yetişmemiz için böyle kısa mesafe yüksek tempo çok antreman yapmak lazım bu kış hava bu günkü gibi az yağışlı da olsa bu kartal tempo olayını gerçekleştirmek niyetindeyim .....
evet sadece kartala kadar yüksek tempo idi ....
kartalda bir güzel oturduk bir baktık barışa pedal elemanlarını gördük bisikletlerde bayraklar felan onlara eşlik ettik ve onlar pendik feribotu ile geçtiler bu arada bisiklete para alınmasından hoşnutsuz olduğumu söyledim dostlara ve bu hattı asla kullanmayacağımıda ...onlarda beni haklı buldular....
barışla gene devam ettik bu sefer laylom lom bastık...
sonra ben tuzla köftecinin yolunu şaşırdım yanlış yere saptık neyse sonunda sahile çıkan yolu bulduk köfteciye geldik ben börek yedim ...
dostum barış küfte ....
ve 2 ye doğru kalktık geri dönerken iki dosta rasladık bunlardan biri buraktı yol bisikletçisi önümüzde rüzgar hızlı esiyordu ve burak dostumun temposu müthişdi ve kısa bir konuşma sonrası kuş gibi uçtu gitti ...arkasından bir baktık bizim barış araba ile bize yanaştı vay barış ne haber felan filan ...
benim arka fren yağlarında boşalma oldu ve muhanmed dostum anında halletti ona teşekkür ederim....bu arada mustafa doğan orda değilmi yahu bütün iyi dostlar bir araya geldik iyimi neyse barış dostum spd ayakkabı hayırlı olsun sıra kilitli pedalda artık zamanı geldi çünki.....

@Kudret Kurtcebe

ben tesekkur ederim :)

eve simdi girdim. bugun cok ruzgar yedim, corba isittim sogumasini bekliyorum, icimi isitsin biraz :) bugun gayet iyi gecti, ozellikle tuzla da disarda masada otururken acan gunes ve muhabbet guzeldi. yalniz donus yolunda sahil yoluna ac gozu donmus kargalarin kirip biraktigi midye kabuklari lastigimin canini okumus. tabi bu benim problemim ama uyarayim dedim :)

evet ve ayrica mahalle baskilarina dayanamayip kitli ayakkabi aldim, pedala da gecerim yakinda herhalde, bakalim merak ediyorum.

mmmm, corbam sogumus..

ayrica bugun beni gaza getiren kudu ve mustafa ya tesekkurler :) aklim o guzel kirmizi pedallarda kaldi..

hayırlı olsun barış. kötü yerde pişti olduk biraz masraf açtık başına :) ama gerekliydi sende biliyosun. diğer eksiklerini de biran önce tamamlaman dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: saint poussin
@Kudret Kurtcebe

selam kudret agbi malesef ido elemanlarıylan baya bir mücedele ettik ama bisiklet başına 5 tl ödemek zorunda kaldık millet koca bavullarla geçiyor haram olsun paramız ido ya ama yalova gezimiz çok güzel geçti

@ersin balkaner

valla şimdi ne desem bilmem....
onun için biraz daha biz pedalşörler antreman yaparak
bostancıdan 44 km sonra eskihisar tarafına gelsek ve ordan feribota 3 ytl verip geçsek bisiklete para yok orda...
ve yalovaya ordan topçulardan 12 km düz yol var ve sonra isteyen su düşen yapar yalnız erikli mesafesi malesef çok tutmakta .....
su düşen yakın 23 km ama genede nerden baksan dönüşte km leri toplayınca gene su düşen bile fazla tutuyor hafta içi çalışanlar için pendik ten lüks feribotla geçip yalovaya sonra yine yalovadan pendiğe uygun da ama parası uygun değil 10 kağıt kafadan bisiklete para ayıp yahu...
bostancıdan ido boşver onları zati işim olmaz onlarla...

Geri