barış teşekkürler...
sabah yerler ıslaktı arka tekerin azıcık havasını almakla riske girmedim ve sonra barış dostum geldi onda yol bende melez ...
ve kartala kadar tempo yaptık 35 i gördük ama daha hasip beye yetişmemiz için böyle kısa mesafe yüksek tempo çok antreman yapmak lazım bu kış hava bu günkü gibi az yağışlı da olsa bu kartal tempo olayını gerçekleştirmek niyetindeyim .....
evet sadece kartala kadar yüksek tempo idi ....
kartalda bir güzel oturduk bir baktık barışa pedal elemanlarını gördük bisikletlerde bayraklar felan onlara eşlik ettik ve onlar pendik feribotu ile geçtiler bu arada bisiklete para alınmasından hoşnutsuz olduğumu söyledim dostlara ve bu hattı asla kullanmayacağımıda ...onlarda beni haklı buldular....
barışla gene devam ettik bu sefer laylom lom bastık...
sonra ben tuzla köftecinin yolunu şaşırdım yanlış yere saptık neyse sonunda sahile çıkan yolu bulduk köfteciye geldik ben börek yedim ...
dostum barış küfte ....
ve 2 ye doğru kalktık geri dönerken iki dosta rasladık bunlardan biri buraktı yol bisikletçisi önümüzde rüzgar hızlı esiyordu ve burak dostumun temposu müthişdi ve kısa bir konuşma sonrası kuş gibi uçtu gitti ...arkasından bir baktık bizim barış araba ile bize yanaştı vay barış ne haber felan filan ...
benim arka fren yağlarında boşalma oldu ve muhanmed dostum anında halletti ona teşekkür ederim....bu arada mustafa doğan orda değilmi yahu bütün iyi dostlar bir araya geldik iyimi neyse barış dostum spd ayakkabı hayırlı olsun sıra kilitli pedalda artık zamanı geldi çünki.....