10. Alanya Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası *VIDEO eklendi* YouTube & RapidShare

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Forum dostları merhaba
29 Ekim tarihinde, Alanya'da 10.su düzenlenecek olan, Uluslararası Alanya Dağ Bisikleti yarışı koşulacak.
Yüksek teknik gerektiren zorlu bir parkur ve 10 yılın vermiş olduğu tecrübe ile bizi yine kusursuz bir organizasyon bekliyor diye tahmin ediyorum. Ayrıca yabancı ülkelerden katılım da önceki yıllar da olduğu gibi yine üst seviyede olacak. İngiltere, Ukrayna, İtalya, Belçika, İrlanda, İsrail gibi bir çok ülkeden yarışmacı 29 Ekim günü Alanya'da kıyasıya bir mücadele için start alacak. Alanya'da bulunma şansı olan herkesi orada hem sporcularımıza, hem de organizasyona destek için bekliyoruz.
Ayrıca elit erkekler yarışı (yani Dünya'da dağ bisikleti dendiğinde en çekişmeli geçtiği bilinen kategori :)) TRT 3 ve TRT INT televizyonlarından canlı olarak yayınlanacak. Elit erkekler yarışı 14'de başlıyor. Günün ilk yarışı olan ve ülkemizde de bir kaç hafta önce yapılması planlanan 90 dk yarışlarının da ilki olan yarış ise sabah 9'da başlıyor.
Parkurda görüşmek üzere... ;)

Scudo

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Tepki
1.516
Gelmek için elimden geleni yapıcam
bir teklifim olacak

bu yarış esnasında bir masa türü biryerde hem serinleme su vb şeyler hemde forum üyelerinin kaynaşması yüzyüze de tanışması için bir ortam ayarlanabilir mi?
böyle bir düşünceye destek olacak bisikletçiler olacaktır diye düşünüyorum...

Ve mümkün olsa da
(link) stickerları birşekilde sağlansa üyelere dağıtılsa

büyük ihtimal yarış günü gelemeyeceğim ama yarıştan önce gelenlerle tanışmak için gelmeye çalışacağım ;)

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Ercan bu aslında çok iyi bir fikir ancak organizasyon sorumluları bunu reklama gireceğini düşünüp (biraz da haklı olarak) engellemek isteyebilirler.
Çağrı ve ben yarış alanında olacağız, ancak yarışacağımız için ve bizden sonra yarışı olan arkadaşlarımıza "feed zone" alanında yardımcı olacağımız için böyle bir şey ile başa çıkmak sanıyorum pek mümkün değil. Aslında sen bunu yaparım desen altından da kalkarsın :). Gerçi gelemeyeceğim falan dediğini duyuyorum ama, neyse...
Sticker dersen, işin içine bir sürü maliyet vs girer. Aynı zamanda da çok önceden hazırlık gerekir :(. Daha önceden düşünseydik olabilirdi belki... Ama çok istersen benim elimde bir iki adet mavi etiket var ;). Sen gel yeter :D.
Masa olsun veya olmasın, orada bulunacak arkadaşlar zaten Çağrı ve beni tanıyacaklardır, yanımıza gelip de bir merhaba deseler gayet de hoş bir ortam olabilir.
Herkesi bekleriz... ;)

Murat CER

Forum Bağımlısı
Tepki
1.132
başta Halil ve Çağrı olmak üzere tüm yarışçılara başarılar...imkanım olsa kesinlikle yerinde izlemek isterdim..pazar günü..TV çözüm olabilir :)

Hakan Yazman

Forum Bağımlısı
Tepki
5.441
Harika bir organizasyon olacak eminim, parkur en teknik ve en zor parkurlardan birisi, ilk gördüğüm zaman inilen yerleri (ve düşülürse patlanılacak yerleri) yarışçılık hayatımı tekrar sorgulamıştım orada :D Neyse herkesi bekliyoruz, çok eğleneceğiz ve kara kıştan hemen önce son kez bir araya geleceğiz her şehirden yarışçılar olarak, taaki ilkbahar daki ilk yarışa kadar...

_ugur_

Üye
Tepki
3
Organizasyon Programı

28 EKİM 2006 CUMARTESİ

10.00 - 15.00 Sporcu Kayıtları (Alanya Belediyesi)
15.00 - 16.00 Doğru Bisiklet Seçimi (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası)
16.00 - 17.00 Nabız Saati Kullanımı ve Polar Saatleri (Alanya Ticaret ve Sanayi Odası)
17.00 Alanya Yarışı Teknik Toplantısı
29 EKİM 2006 PAZAR

09.00 90 Dakika Yarışı (19-29 Yaş, +30 Yaş, +40 Yaş)
12.00 Elit Bayan - Junior Erkekler yarışı
14.00 Elit Erkekler yarışı (23 Yaş Altı Dahil)
16.30 Çocuk Yarışı (Alanya Belediyesi)

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Teşekkürler Uğur, ben ne yazık ki okul nedeniyle programımı iptal ettim. Yarışacak olan herkese başarılar... :(

shealien

Aktif Üye
Tepki
39
ön kayıt gerekiyormu?
ben izmirden gelicem sanırım cuma aksam yola cıkacagım
izmirden gidecek varmı cuma aksamından
bu arada web sitesi varmıdır?

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
Web sitesi yok sanıyorum. Bu her yıl yapılan bir federasyon yarışı. Kayıt için her yarışta olduğu gibi bir gün öncesinden, belirlenen kayıt bürosuna lisansınız ile baş vurup kayıt yaptırmanız gerekiyor. O kadar.

beverly

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Scott
arkadaslar ben u trt 3 nerden seyredebilirim. internetten 3. kanal i aradim bulamadim. sanirim yarisi seyredemiycem...

beverly

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Scott
sansa bak ya trt nin butun kanllari internette bi tek 3. kanal yok.

Tepki
1
gördüğüm en zor 2.parkur makedonya( 2004 balkan şampıyonası)parkurundan sonrası bu sene yokum seneye inşallah trt3de ızledım bu işde her sene dahada ii oluyoruz keşke sporcular daha cok desteklenseydi bu bu ülkenin açığı işte.

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Tepki
393
beklediğimden çok daha iyi bir yayın yaptı trt, helikopter çekimi falan beklemiyordum. keşke gidemediğimiz yarışların hepsini böyle izleme fırsatımız olsa.

bikerboy

Üye
Tepki
21
ben trt yayını cok iyi buldum. çünkü ilk def bir mtb yarışı tv den naklen üstelik havadan helikopter destekli olarak yayınlandı. bu ileride daha iyi seylerin olacağının göstergesi olabilir...
emeği gecen herkese tesekkürler.

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
@bikerboy

ilk degil kapadokya yarışıda canlı olarak yayınlandı daha önce trt de ama alanya kadar güzel degildi helikopter yoktu mesela

Fatih Özgenlik

Forum Bağımlısı
Tepki
393
kesinlikle kapadokya yarışının yayını çok amatörceydi. alanya yarışı sırasında sürekli bu ilk yayın diyip durmaları çok tuhafıma gitti, kapadokya yarışını izlemiş biri olarak şüphe ettim kendimden, acaba yanlış mı hatırlıyorum diye.
belli ki kapadokya yarışını pek ciddiye almamışlar.

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
ciddiye almışlardır fakat ilk yarış oldugu birde yarışı sunan arkadaş başka idi o yüzden aralarında bir kopukluk oldu o konuda ilk yarış demeleri normal neden ciddiye aldılar dersen seneye avrupa sampiyonası kapadokyada yapılacak onun için bir ön hazırlık yaptılar oda olmasa zeten gelip yayın yapmazlardı.alanya yarısından önce spikerler derslerine iyi çalışmamışlar bilal le röportaj yaparken türkiye sampiyonu diye tanıttılar dikkat ettiseniz

beverly

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Scott
avrupa sampiyonasi kapadokyada mi yapilacak. woow superr. bence kapadokya bunu hakediyor. hic gidip gormedim ama, arkadaslarin yolladigi resimlere bakinca gozumun onunde inanilmaz bi yer canlaniyor dag bisikleti yapmak icin.bi daha ki sezondaki yaris ta keisn ordayim...

nuriaktürk

Forum Bağımlısı
Tepki
1.394
(link)
daha önce vermiş oldugumuz link birde benim yazdıklarımın altında devamlı çıkıyor ayrısın tanıtım resmi dikkatli bakarsanız

• Beğen
Tepkiler: L.Yağiz