Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

10/09/06-Sarımsaklı Baraj Gölü

Said Ergöktaş

Forum Demirbaşı
Tepki
192
merhabalar

uzun süredir ev-dersane arasında oldukça routine ve monoton geçen günlerimde bir değişklik yapmak istedim ve 10 Eylül pazar günü Kayseri Sarımsaklı Baraj Göüne doğru pedallamya karar verdim ve iyi de ettim..

(didgital fotoğraf makinem olmadığından ve 1gün önce sevgili amcamda ödünç foto makine almayı unuttuğum için hiç fotograf çekemedim .. :( bunun yerine daha önce çekilmiş bir fotografı yazının sonuna ekledim.. )

sabah saat 9'da ancak evden çıkabildikten sonra Kayseri-Sivas karayolunda pedellamaya başladım..gidiş yolunun büyük bir kısmında yolun bozuklugundan;
"yaw oglum Said dön evine yat uyu..zaten dizinde ağrı var ne işin bugün yolda" gibi söylenmelerime karşın kalbimin sesini dinleyip yola devam ettim..iyi de ettim..

evden çıktıktan 1saat15kadar sonra baraja vardım..kendime hemen güzel manzaralı bir yer tutup,yanımda getitdiğim yiyeceklerimi yedim..

daha sonra baraj duvarının arkasında bulunan bir kısmı tepe olan ağaçlık bölgeye geçtim..orada ağaçlar arasında 'hoplaya-zıplaya' gezindikten sonra sularımı doldurup dönüş yoluna koyuldum..yaklaşık 45dk dönüş yolu sürdü(baraj çevresinde bisiklet üzerinde geçen süre yaklaşık 1 saat)

eve geldikten sonra iyiki bu geziyi yapmışım dedim..
foto çekememenin de buruklugu içinde,Sarımsaklı Barajından küçük bir fotoyu netten bulup ekliyorum..

http://img99.imageshack.us/img99/735/sarimsakli2ls8.jpg

bu fotonun sağı-solu-arkası ve barjın karşı tarafında mtb antremanları için çok uygun yerler var..özellikle baraj duvarının arka tarafında suyun çıkıp akış yönünde ve hemen akarsuyun yanındaki patikalar çok zevkli..(tabii foto yok gösterlim ama...)

bu geziyi tekrarlayıp BOL FOTOGRAFLA yeniden karşınıza çıkmak ümidiyle

Yapılan km:80 km
Gezinin toplam süresi(mola vs dahil):4saat

Kazasız-Keyifli-Bol Pedallı Günler

Scudo
tebrik ve teşekkür ederim... oraların havasını suyunu tadmak isterdim ve oralarda gezmek... sayende azda olsa bunun tadına vardım... :)

resimler olsa daha bir güzel olurdu dediğin gibi ama olsun önemli olan bu aktiviteyi gerçekleştirmiş olmandır paylaşımın için sağol ayrıca eklemiş olduğun resimden çok güzel görünüyor manzara..sağlıcakla bol pedallı günler:)

SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: Said Ergöktaş
@janus_sea

gelecek,inşaallah bundan sonraki ilk tatil günlerimin birinde yine bu taraflarda planladığım bir geziden sonra daha güzel manzaralı fotolar da gelecek...

ayrıca yukarıdaki fotodaki yer..benim o baraja gittiğim zaman oturup yemek yiyip-dinlendiğim yer..(tam olarak o fotonun çekildiği yer..)

Kazasız-Keyifli-Bol Pedallı Günler :)

Geri