- Tepki
- 31
- Bisiklet
- Lapierre
Merhaba arkadaşlar.Bildiğiniz gibi 4 5 Nisanda Şehitlere Saygı Turu var ve çoğu topluluk,arkadaş grupları otobüsle ya da araç kaldırarak gidiyorlar.Benim aklımdaki bu yolu bisikletle almak.Toplam yol İzmir(Konak)-Çanakkale Merkez 324 km olarak gözüküyor.Planım ise 1 Nisan sabahı yola çıkmak ve 2 gece konaklamalı olarak,güzel müzikler eşliğinde .) 3 Nisan akşamı Çanakkale'de yolu tamamlamak.Konaklama yanıma alacağım çadırda olabilir zira Çanakkale'de de onu kullanıcam ve güzergah üzerinde çadıra gayet müsait yerler de var.
2.Plan; Yine 1 Nisan sabahı izbana atlayıp son istasyon Aliağa'da inmek.Bu şekilde toplam yol 70 km kadar kısalacağı için mesafeyi uygun iki parçaya ayırmak,ilk gece bir pansiyonda nispeten daha rahat dinlenmek ve geri kalan kısmı 2.gün tamamlayarak Çanakkale'ye varmak.
Sonrası; güzelce dinlendikten sonra Çanakkale'de 4 5 nisan olacak turlara katılmak ve tercihen otobüsle geri dönmek.
Bu yolculuğa katılmak,eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.
Not:Güzergahın D550 Yolu üzerinden mesafesidir.Kişisel isteklere güzergahı yeniden çizebiliriz.
2.Plan; Yine 1 Nisan sabahı izbana atlayıp son istasyon Aliağa'da inmek.Bu şekilde toplam yol 70 km kadar kısalacağı için mesafeyi uygun iki parçaya ayırmak,ilk gece bir pansiyonda nispeten daha rahat dinlenmek ve geri kalan kısmı 2.gün tamamlayarak Çanakkale'ye varmak.
Sonrası; güzelce dinlendikten sonra Çanakkale'de 4 5 nisan olacak turlara katılmak ve tercihen otobüsle geri dönmek.
Bu yolculuğa katılmak,eşlik etmek isteyen arkadaşları bekliyorum.
Not:Güzergahın D550 Yolu üzerinden mesafesidir.Kişisel isteklere güzergahı yeniden çizebiliriz.