Scudo Sports

1 Günde Afyon-Ankara 265km

güzel bir macera ve tecrube.
Uni öğrenci evini terketmenin acısını biliyorum. Garip bi buruk mutluluk. Önünde yeni bir hayat,geride her saniyesi ayrı güzel olan anılar... Evden çıkarkanki yüzündeki ifade bunu gayet açıklıyor. 265 km ciddi bi rakam. Kendini sakatlamaman ve başına kötü bişi gelmemesi sevindirici. 2 ye bölseydin daha temiz olurdu sanki.
Ama olsun torunların deli dedeleriyle gurur duyacaklar anlattığın zaman :)
böyle deliliklerin darısı tüm pedalşörlerin başına....

• Beğen
Tepkiler: rockbu
Scudo
@kudu

Çok teşekkürler sizlerin desteklerinden güç buluyoruz ;)

@cannon9

Afyon Ankara yol olarak iyi bir güzergah ama seyir keyfi pek iyi değil. Bayattan önceki iniş mükemmeldi. Her bisikletlinin böyle bir iniş yapması lazım. Yalnız katedilen yolun yorgunluğuyla birlikte Polatlı'yı 20km geçtikten sonraki tırmanışlar ölüm gibiydi. Onun dışında keyifli bir tur oldu. Öyle bir niyetin varsa mutlaka gerçekleştir derim ben.

@Ahmet Mumcu

Teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi herşey kafada başlayıp bitiyor. Önemli olan inanmak.

@tolgayalcin

Evden son kez çıkarken bunu gerçek anlamda hissedemedim ama şuan dönüp baktığımda üzülüyorum ayrıldığıma. Şükürler olsun sağ salim ulaştık hedefe. Normal şartlarda 2ye hatta 3e bölünebilecek bir yol ama özellikle tek seferde tamamlamak istedim.

üni evini terketmek çok acıdır , bilirim....
belki de onun hırsı da etkilemiştir....
tebrikler doğrusu..sıkı tur olmuş...

(link)

hocam harika bi yolculuk dizlerindeki uyuşmayı şuan bile hissedebiliyorum uzun bir yol sağ salim bitirebilmen sevindirici ve benim gibi bu işe yeni başlayanlarıda cezbedici :)

paylaşımınız için teşekkürler.derecenizi kutlarım.

@rockbu

yemin edyorum tebrik ediyorum kafalar aynı bizim ilerde anlatrsın maceralarını çok güzel olmuş bnce ama obu değilde ençok duş rahatlatmıştr pedalına zeval gelmesin kardeşim

Tebrik ediyorum, kolay başarılacak birşey değil seninkisi.
265km' yi tek seferde yapmak zordur ama asıl şaşırtıcı olanı 22saat ayakta kalmanız ve pedal basmanız.
Başka arkadaşlara örnek olacaktır bu yol maceranız.

gerçekten teşekkürler. tecrübe ve anınızı paylaştığınız için. yanınızda birinin olması sevincinizi arttıracak ve ağrılarınızı azaltacaktır. : )

Geri