Scudo Sports

1. Gün İstanbul - Ilgaz Sarıkamış Şehitlik turu

Scudo
Videoyu seyretmeye başladım ama öndeki, bir türlü kıpır, kıpır yerinde duramayan şu sarılı, beyazlı, siyahlı arkadaştan dolayı pek konsantre olamadım :kötü: Hocam senden rol çalmış, söyleyim :komik:
yazdıktan sonra videoya dönünce kedi de kayboldu.
Helal olsun hocam sana, tebrikler, senin gibi üst seviye bisikletçiler için alınacak çok ipuçları vardır videolarında :harika:
İkinci videoda benim memleketimden geçeceksin o zaman; merakla bekliyorum, çok açma arayı ikinciyi yüklemek için :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan güler
Şuan gaza geldim işi gücü bırakıp bisiklet süresim var :-D

• Beğen
@Devenez ce que güzel yorumun için teşekkür ederim. Kedi araya girince bozmak istemedim ? 2. Gün için hazırlıklara başlayacağım. Kanala abone olup, videoyu beğenip bana destek olursanız çok sevinirim.

@Snr U motive ettiysem ne mutlu bana. Spor yapmanızı sağlamak mutluluk verici.

Böyle paylaşımlar gördükçe motivasyonumuz artıyor. Başarılar.

• Beğen
sabrınız ve azminiz için tebrik ederim. biz istanbul içi turlamayı bile kara kara düşünüyoruz. menisküs de var tabi. en çok o etkiliyor psikolojimi :(

• Beğen
@Özcan güler

teşekkür ederim. şuan ilaç kullanıyorum. düzelmezse dizime iğne yapacaklar. şuan iyileşme var ama ağrılar tamamen geçmiş değil. ilaçlar bitince duruma göre ilerlicez artık. 1 yıl aradan sonra hevesle bisiklet aldım 3 aydır binemiyorum korkudan.

• Beğen
Geri