enes savaş Forum Bağımlısı Kayıt 5 Mayıs 2013 Mesaj 1.569 Tepki 297 Şehir İzmir Bisiklet Salcano 29 Aralık 2013 #1 Ben bisikleti eylül ayında almıştım. Oradaki adam söyledi her gün kullanıyorsan 1 ay sonra getir diye.(Sundu-Bostanlı) 3 ay geçti üstünden bisikleti daha götürmedim servise.(ilk ücretsiz bakım.) Arka vites çıtır çıtır" yapmaya başladı. Götürsem bakarlar mı ? Yoksa kendim mi halledeyim ?
Ben bisikleti eylül ayında almıştım. Oradaki adam söyledi her gün kullanıyorsan 1 ay sonra getir diye.(Sundu-Bostanlı) 3 ay geçti üstünden bisikleti daha götürmedim servise.(ilk ücretsiz bakım.) Arka vites çıtır çıtır" yapmaya başladı. Götürsem bakarlar mı ? Yoksa kendim mi halledeyim ?
Umut Kılınç37 Forum Demirbaşı Kayıt 2 Mart 2013 Mesaj 599 Tepki 138 Şehir ISTANBUL~BAĞCILAR Bisiklet Salcano 29 Aralık 2013 #2 Garanti konusunu bilmiyorum ama arka vitesteki çıtır çıtır olan ses fotoğraftaki vidayı sıkarak veya gevşeterek geçebilir. Tepkiler: enes savaş
Garanti konusunu bilmiyorum ama arka vitesteki çıtır çıtır olan ses fotoğraftaki vidayı sıkarak veya gevşeterek geçebilir.
S S26 Forum Bağımlısı Kayıt 2 Şubat 2007 Mesaj 2.740 Tepki 1.426 Şehir Eskişehir Bisiklet Amoeba 29 Aralık 2013 #3 Ücretsiz ilk bakımı yaparlar mı yapmazlar mı bilmem ama ilk başta "yapmayız, geç kalmışsın, ücretsiz bakım geçersiz kaldı" diyebilirler. Günahını da almayım kimsenin ama genelde böyle diyorlar.
Ücretsiz ilk bakımı yaparlar mı yapmazlar mı bilmem ama ilk başta "yapmayız, geç kalmışsın, ücretsiz bakım geçersiz kaldı" diyebilirler. Günahını da almayım kimsenin ama genelde böyle diyorlar.
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 1 29 Aralık 2013 #4 arkadaşlar bakım felan hikaye sadece para kazanma çabası aynen bisikletimin vitesleri şaşırdı ,o yerle 2 dkkada hallettim
arkadaşlar bakım felan hikaye sadece para kazanma çabası aynen bisikletimin vitesleri şaşırdı ,o yerle 2 dkkada hallettim