Scudo Sports

1.74 boyum 750 tl param var, hangi boy hangi marka şehir/tur bisikleti?

ErdemB.

Üye
Tepki
3
İsim
Erdem
sadece önerilerinize uyup alacağım arkadaşlar. bilgili değilim. bin defa sorulmuştur bu soru eminim ama yardım ederseniz sevinirim.

Scudo
(link) bende bin defa bunu önerdim ama gerçekten iyi :)

• Beğen
Tepkiler: ErdemB.
@Birtan Kolburan

güzelmiş bu valla. peki biraz bozuk yolda filan kullanılır di mi bu? arada asfalttan çıksam?

@ErdemB.
Tabiki kullanılır yalnız önde amortisör yok düz maşa devamlı bozuk yolda kullanacaksan sarsıntı yapar rahatsızlık verir o zaman amortisörlü bir modele bakman lazım.

@Birtan Kolburan
yav mtb alırsam pişman olacağımı biliyorum aslında ama kararsızlık işte. şehirle mtb arasındayım

@ErdemB.
(link) mtb içinde bunu öneririm fiyat performans açısından çok çok iyi ömür boyu kadro garantisi var.Ayrıca MTB alıp yol lastiği takarsan asfaltta da rahat gidersin

Dostum şehir/tur bisikleti istiyorsun sanırım fakat arada araziye girip kaçamak yapmayıda planlıyorsun eğer seni doğru anladıysam. Yani demek oluyor ki çoğunluk olarak asfaltta kullanıcaksın. Bu gibi durumlarda ben Hybrid bi bisiklet almanı öneririm.

• Beğen
Tepkiler: ErdemB.
@alierkanimrek
abi o kadar kafam karışıyor ki eski yazılanları daokudum ben hepsi güzel hepsinin kendine göre avantajı var. kura çekip birini alacam bu gidişle.

@EmreYILMAZ
hah hybrid demek. o zaman hybridlerden seçip çıkacam bu işin içinden.

salcano cs serilerine bak fiyatları sana göre

Geri