Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

1.300 liraya profosyoneller?

fatix54

Üye
Tepki
36
Bisiklet
Kron
Selamlar geçen sene aldığım Salcano igman bisikletimi elden çıkarıp biraz daha üst seviye bisiklet arıyorum. Markalar, donanımlar üzerine bilgim yok. forumdan gördüğüm kadarıyla corratec, kron, sedona, CANNONDALE, carraro, scott, gibi markalar en iyiler arasında bu yaz gerek uzun yol gerek toprak arazi de sıkıntı yaşamayacağım bir bisiklet arayışındayım. Ayrıca 1.68 boy ve 73 kilodayım uzmanı arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum. ilk gözüme kestirdiğim "CANNONDALE TRAIL SL 5".. hastasıyım...

Scudo
arkadaşım aldı cannondale 5 kadrosu renkleri falan şahane bir bisiklet fakat frenleri mekanik sanırım ama geliştirmeye müsait bir bisiklet yavaş yavaş upgrade yapabilirsin keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Listeye CORRATEC X-VERT S 0.3 ekleyelimmi?

Benım hocamda var kırmızı beyaz cok harıka boya kalıtesı cok gusel. kalıtelı. Tavsıye ederım. İstegınıze gorede Parca degısımı yaparsanız dahada ıyı olur bence.

ben geçen hafta Merida TFS 100 D aldım. 1360 tl kredi kartına 10 taksit ile.Kadrosu çok klaiteli zzaten dünyanın en büyük 2. kadro üreticisiler.Üzerindeki komponentlerde çok iyi ve ileride dahada yükseltebilirsiniz parçaları.Size Merida TFS 100 D yi önerebilirim ;)

http://www.ikiteker.com.tr/img/urun/CORRATEC_SUPERBOW_TRAIL_DAg_BiSiKLETi_2010.jpg
http://stat001.ameba.jp/user_images/20100210/14/ogiue-cycle/d6/5b/j/o0448033610408539340.jpg

1,400 küsüratlı fiyatı var

Corratec superbow trail

Kadro yapısı çok hoşuma gidiyor Amerikada özel olarak üretildiğini duydum.

tavsiye ederim bi abim farklı bi modelini kullanıyor Superbow fun.

Bence kendiniz toplayın bisikleti parça değişme beğenmeme sıkıntısı olmaz..

@by_schumi

güzel edevat ama bu beni çok zorlar..

Bence kendiniz toplayın bisikleti parça değişme beğenmeme sıkıntısı olmaz..
Anlamıyorumki parçadan toplamaktan..

@Batuhan Keleş Merida TFS-100D' ye de bakıyorum

Geri