Scudo Sports

09/08/2010 Caddebostan Migros Rampa

Scudo
Güzel hareketler :) şu gidonu turuncu olan ve kadrosu yeşil olan bmxler çok hoş duruyor :)
Ayaklarınıza sağlık

ellerinize ayaklarınıza sağlık :) çok hoş hareketler darısı başımıza inşallah :) çekimlerdeki güzelligi de unutmamak lazım :)

Nefis bir calisma olsun, tebrikler:in:

@Bora Alben

Teşekkürlerr.:rolleyes: Yavaş yavaş yurtdışındaki adamlara hem bmx konusunda hemde yapılanı sunma konusunda yaklaşıyoruz abi.. Ama ah birde bu çekimlerde sigma 10-20mm olucaktı ki ozaman tadından yenmezdi:)

Doruk fotoğraflar çok güzel olmuş, eskisi gibi karanlık vs değil, net ve keskin fotolar:D

Ertan abinin sondan birinci euro table çok iyi olmuş:D

Yiğit'in se tek ayak çok iyi, ilginç, ileri doğru atmış, güzel gözükmüş:)

şu turuncu bmxin markası ne merak ettim turuncu siyah olan? cekimler de cok guzel gercekten iyi olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Bariskkk
süper olmuş arkadaşlar. resimler çok net ve arka planın karanlık olması ayrı bir hava vermiş.

bu organizasyonları 2 3 gün önceden haber verirseniz benim gibi bir çok kişi gelip foto çekmek ve forumda paylaşmak isteyebilir :) düşünsenize caddebostancıda flaşlar eşlinde süper hareketler. bisikleti süren arkadaşların nasıl havaya gireceğini düşünemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: by_fatih
3. fotograftaki turuncu bisikletle arkadan geçen kadının elbisesi cok uyumlu olmuş :D

Çok güzel olmuş ya :)
10. Karedeki Ertan Abi ve 12. Karedeki Yiğit'in fotoğrafları çok hoş olmuş :)
Çok beğendim :)

@Hasan Mert

Saolasın Mert...

Millet yeni bmx im diye konu açınca sayfalarca yorum akıyo, biz sırtımızda 10 kiloluk fotoğraf çantası taşıyıp onca vakit harcıyoruz çekimlere anca bu kadar yorum geliyor. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Hakkı Özen
@Doruk Atay

çok isyankar oldu be doruk:D
eline beline fotoraf makinana sağlık,sürücülerinde heryerine:D

Hareketler çok güzel.arkadaşlara başarıların devamını diliyorum.ayrıca foto ları çeken arkadaşlara teşekkürler :D

Bravo, hem hareketler hemde fotoğraflar çok iyi...( LOVE BMX )..

hem sürücülere hem çekenin ellerine sağlık 2011 tailwhip atıcak birisi cıkıcak gibime geliyor tr de

Geri