Scudo Sports

07/07/2007 Muğla-Kent Ormanı-Ula Göleti-Yeniköy-Kötekli Antreman turumuz

@gencizmirli

Evet haklısın gençizmirli.İyi dileklerin için teşekkür ederim...

Scudo
Nereye gideceğini, karşına nelerin çıkacağını bilmeden ilerlemesi daha heyecanlı bence. Siz de adrenalin dolu saatler yaşamışsınız anladığım kadarıyla...

Ekibi tebrik ediyorum. Bu ara sıcaklara aldırmadan herkes bir azim bir gayret turlara devam ediyor. Hepinizi tebrik ediyorum...

Bol pedallı günler efeeeemmm...

• Beğen
Tepkiler: H.Can DEMİREL
ellerinize ayaklarınıza sağlık yeni şeyler keşfetmek zevkli olsa gerek sizin için çok güzel bir tur olmuştur emeğinize saygı

can abi ve antreman arkadaşları...
anladığım kadar iyi bi antreman olmuş... hem teknik hemde kondisyon çalışmışsınız ormamnda kaybolma olayı hikaye gibi geldi... hani kaybolduk biz diyip çaktırmadan kondisyonda var hani diğer takımlara sölicem siziiii....:):):):):) şaka bi yana
çok hoş bi gün geçirdiğiniz her halinizden belli. bu antraman değilde gezi turu olsa demek ki siz o yeri santim santim fotograflıcakmışsınız.... bi günde gezi için gidinde o fotograflarıda bakalım... iyiki varsınız.....:)

@sniper

Sevgili Hüseyin merhaba,

İyi dileklerin ve gezimize göstermiş olduğun ilgi için teşekkür ederim.Sizler olmasanız bizler bu gezileri nasıl paylaşırız bilemiyorum.Bir vesile ile gezilerimizi ilgi ile takip eden ve destekleyen tüm bisikler sever dostlarıma arkadaşlarım ve şahsım adıma bir kez daha teşekkür ederim...

@KevSerSeri

Sevgili Kevser merhaba,

Haklısın karşına neler çıkacağını bilmeden yol almak ayrı bir duygu.Güzel dileklerin için teşekkür ederim...

@R4UF

R4UF İyi dileklerin için teşekkür ederim...

@alikırbaş

Teşekkürler Ali'cim.

Geri