Scudo Sports

06 Mart Eskişehir-Bozüyük gezisi (ESBİG)

Keyifli bir gezi yapmışsınız fotograflara göz gezdirirken çok şey kaçırdığımın farkına vardım..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
Scudo
@ferhat köse

O on saatin sonunda öleceğimi bilsem bile mutlaka katılmayı isterdim. Bakalım kader mi bizi sürükleyecek yoksa biz mi kaderimizi sürükleyeceğiz.

• Beğen
karaambar kamyoncular derneği gerçekten varmıymış ya :) recep ivedikte geçiodu :) güzel gezi olmuş ferhat abi yeni bisikletinden çok memnun gözüküyorsun ....

• Beğen
Ferhat yine boş geçmemişsin.Tebrikler.Biz oraya intikal edince bide tribün yaparız artık.Yol arkadaşına da selamlar.

• Beğen
@ugur_gurkan

Uğur seninle her ola giderim. bu memlekette Mezitleri cepten mesaj çekerek çıkabilen ender insansın vesselam :) bu yaz daha uzun turlarda olacak inşallah sen gel de Eskişehire gerisi kolay.

@Taner Rona

Yok Taner o işin şakasıydı yaw :) kamyoncu yerini görünce aklıma geldi yazdım :)

• Beğen
Tepkiler: Taner Rona
@Bülent ŞİMŞEK

Sağolasın Bülent sizlerin yeri hazır gurupta. hele gelin artık fotoğraf işinden kurtulacağım sana devredeceğim resimleme olayını :)

süper hızlı bir tur olmuş..Fotolar ve anlatım çok güzel ..
künefede harika gider soğukta sıcak sıcak..
ferhat görüşmek üzere.....
paylaşım için teşekkürler

• Beğen
@M.Nuri TEKE
Teşekkürler Nuri abi.....

Çok güzel bir tur olmuş abi :)
Gezilerini takip etmeye devam edicem :)
Fotoğraflar için teşekkürler :D

• Beğen
@berk-bayar

Ben teşekkür ederim dostum ilgin ve takibin için.

• Beğen
Tepkiler: BerkBAYAR
@ferhat köse

Ne demek dostum yeni turlarınızın fotoğraflarını bekliyorum Eskişehir'e Selamlar

• Beğen
Ferhat abi sana ve mehmet'e teşekkür ediyorum.
Çok güzel gezi çıkarmışsınız.
Elinize ayağınıza sağlık..

• Beğen
İyi cesaret, yağmurda güzel tur olmuş. Fotoğraflarda harika. Emeklerinize sağlık.

• Beğen
Hava şartlarının olumsuz olmasına rağmen güzel bir gezi olmuş.Tatlı içinde afiyet olsun çok güzel görünüyor :D
Ayaklarınıza sağlık.

• Beğen
@haluk ergelen

Çok teşekkür ederim:Eskişehirdeki kardeşlerime hep aynı şeyi söylerim bende altınızdaki bisikletin üstündeki donanıma değil içinizdeki cesarete yüreğinize güvenin diye o yüzden Mehmet benim için önemli bir bisikletçidir.Düşük performans ve alt seviye donanımına rağmen bu kış her hava şartında bisikletine bindi.Dönüş yolunda arka aktarıcısındaki yamukluğu fark ettiğimde ben bile şok oldum o halde yola cıkılmaz nasıl geldin diye :)

• Beğen
Tepkiler: haluk ergelen
@emre ersoy

teşekkür ederim ilginiz için.

Geri