Merhaba Arkadaşlar,
Bu pazar günü saat 10:00 da Beşiktaş'dan ( Atatürk heykelinin olduğu alandan ) hareket ederek Sarıyer'e gidip, birşeyler atıştırdıkdan sonra geriye döneceğiz. Katılmak isteyenleri bekleriz.
Duruuuuun!!!!
Bu gezi olamaz... Rotası yanlış . Bu kadar bisikletçi insanın 6 Ağustos'ta, İzmit Kartepe de olması gerekir. Dağ bisikletli milli takımımız Balkan Şampiyonası'nda ter dökecek...
Halil, Uğur ve Tuğrul'un önerileri doğrultusunda bu pazar için duyurduğum sarıyer gezisini ileri bir tarhe erteleyerek yarışı seyretmeye ve arkadaşlarımıza destek olmaya karar verdik. Oraya gelecek olan arkadaşlarımız ile görüşmek üzere.........
Çok isterdim milli takımı desteklemeye gelmek ama malum ben ''lefty'' modeli gibiyim şuan.Dizimi kapatamıyorum bile.Bisikletsizde gelmek keyifli olmaz sanırım.Sizlere iyi eğlenceler.Milli takımımızada başarılar.Ne mutlu Türk'üm diyene . . .
@behcetatinc
mrb sizinle tekrar bisiklet sürmeyi o grup ortamını yeniden yaşamayı çok isterdim ama... geçen günler de kaza yaptım yüzümün üstene düştüğümden suratım soyuldu ve çenem ayrıldı şu an dikiş var . BİSİKLET TUTKUNUZ SONUNA KADAR SÜRSÜN !!!