Scudo Sports

05 Ekim Perşembe turu..

Antares

Forum Demirbaşı
Tepki
190
Bisiklet
KTM
Merhaba arkadaşlar,

Perşembe akşamı turları devam ediyor biliyorsunuz.. yazdan kalma şu güzel yağışsız günleri kaçırmayalım diyorum. Şahsen ben her zamanki buluşma noktası ve zamanında orada olmayı planladım.

Görüşmek üzere.

05 Ekim Perşembe akşamı 205 sefer sayılı :) saat 20:30 Caddebostan Migros arkası hareket ile..

Scudo
ben malesef gelemicem şimdiden size ii eğlenceler

Bu perşembe avşarda aynı zamanda benım doğumgünümü kutluyoruz. Gelmeyen pastayı kacırır :)

ah barbaros abi bunu demicektin içim gitti yaaa abi kusura bakma şimdiden doğum günün kutlu olsun nice yıllara

• Beğen
Tepkiler: Barbaros
Barbaros abi doğum günün kutlu olsun..Bende gelip o pastadan tatmak isterdim ama malesef bozcaadaya gidebilmek için otobüse yetişmem lazım...Hepinize iyi eğlenceler...

• Beğen
@Barbaros

:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux
doğumgünün kutlu olsun barbaros.
nice mutlu yıllara...
:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux:winkenlux

• Beğen
@Barbaros

Selam Grup,

Doğum günün kutlu olsun Barbi,nice mutlu senelere dostum hebberaber;)

Sağlıklı,neşeli,keyifli sayısız Gezilerimizde birlikte pedal basmak.......dileklerim ile sewgiler

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Bisikletsevenler Derneği
İst.Anadolu Yakası
Temsilcisi

• Beğen
@Barbaros

iyiki doğdun Barbiiiiii
iyiki doğdun Barbiiiiii
iyiki doğdun Barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iyiki doğdun Barbi :winkenlux :winkenlux :winkenlux

Demek pasta da var :lick3: :) :rolleyes: :vroam:
Bu durumda illaki geleceğiz demektir :) :)

Şaka bir yana, yazdan kalma bu sıcak günde pedallamazsak olmaz.

• Beğen
Arkadaşlar Herkese çok teşekkür ederim. ASlında doğumgünüm 7 ekim cumartesı ama ramazan diye hemde persembe gezısınde doğumgunlerı kutlama alıskanlıgımız bozulmasın dıye persembe kutlayalım dedım :)

Tekrar teşekkürler. Hep birlikte nice senelere..

doğum günün kutlu olsun barbi nice mutlu senelere bende gelmeye calışıcam

• Beğen
barbaros abi doğum günün şimdiden kutlu olsun...
ben yiyemıom :( ama ayın 10unda arkadasımın doğum günü var o zaman yicem :p

Bide biz turlarda kızlar çok yorulunca onları itiyoruz sırtlarından o yardımın karşılığından pasta yaptırıyoruz :p

• Beğen
@Barbaros

cok cok sevgili apicim sen pisleri sereflendirdiniz piste kelip sizleri sereflendirelim bare dedik

Barbaros doğum günün kutlu olsun tekrar. Dün akşam hep birlikte güzel bir akşamda kutladık da hani resimler yaw? Behçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttt :p

Sevgiler

MFG(+)

• Beğen
@Fatih - MFG(+)

Söyle ccccccaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnn..

Barbaros'un doğum gününü tekrar kutlarım...:) pasta da taze ve güzeldi :)

Barbaros istersen Cumartesi günüde kutlama yaparız :D :D

• Beğen
Bakın sitede bugün doğanlar bölümünde Deniz'in (Janus_sea) doğum günü görünüyor! Denizinde doğum gününü kutlarım.. Nice senelere!

Deniz sende pasta kesecekmisin :D

saglıklı mutlu huzurlu ve sevdıklerınle birlikte nice senelere diyorum barbaroscugum en kısa zamnda gorusmek dıleklerımle.

• Beğen
Geri