Scudo Sports

05.08.2007 Pazar : Haydin Eskişehir - Kütahya yoluna Serkan'ı karşılamaya

@boreas.oti

Far edin abi, her zaman lazım oluyor. İnşallah dizin de numara yapmaz.

@EMREEDE

Hala vaktin var Emre. Kanal 26 teee şurda :D Serkan'la bir röportaj ayarlarsan süper olur hani :) Ayak üstü iş kitleyelim sana :D TV A'da olur. Hatta onlar daha çok ilgilenir bak benden söylemesi.

Yaw bırakın şu doktorları kardeşim :boese157: :(

Sen bildiiğin bütün bisiklet severlere haber ver. Hiç değilse şehir girişinde karşılama güzel olsun. Düşün bakalım kimler var bisikletçi. Aklına gelmiyosa telefonunun rehberine bak yaw :p

Scudo
@eYa

bugün evden cıkamıcam, dediğim gibi daha önceden haberim olsaydı ayarlardım kusura bakma efrahim abi...sizde son anda iş cıkartıyosun beE :mad: :D
biz serkan abiyle röportaj yapıp satarız kanalın birine, ordan gelen paraylada karpuz partisi yaparız ;) :D

23-24 ortalamalı 2. gruba kimler katılmak ister? :) 29.km deki Porsuk barajı dönüşünde bekleyelim diyorum.Sabah 6.30 da çıksak ta olur.

@Ceyhun Pekuz

olmadı sende bizle gelirsin ceyhun.zaten benim diz sakat. çok zorlayabileceğimi sanmıyorum... gitmesem en doğrusu ama atın ölümü arpadan olsun :D

arkadaşlar, sizlerin de yolu açık olsun diyeyim :)

Serkan'a selamlarımı iletin ;)

@boreas.oti

abi beraber gideriz ya bende yetişemezsem ikimiz gideriz olurmu

Efrahim, gel şu işi yılan hikayesine çevirmeyelim. ekipler oluşturulacaksa saatlerini belirleyelim ... herkes birbirinden kopuk olmasın:boese157: !!!
Pazartesi ile ilgili benim bi sıkıntım kalmadı, izin işini hallettim. pazartesi de beraberiz

1. grup saat 04:30 adalar migros önünden hareket ediyoruz. Bir değişiklik yok. Hız 26-30 arası olur ortalama. Tabi rüzgar arkadan olabilirse, 35i zorlarız :D Gökhan, Emre, Serhat, ben olacağız galiba şimdilik. Selçuk (tnt) gelemiyormuş :(

2. grup kendi saatini belirlerse daha iyi olur. Oktay abi, bebeto, ceyhun, ibrahim (sarda) olacak sanırım ?

@Murat CER

Sağolasın Murat abi. Yarın yine hep beraber bir araya geliriz inşallah akşam 20:00 Çevsad'da olucaz bekleriz mutlaka ;)

Selamını unutmaz isem ileticem inşallah

eya kardeş , sabah 04:40 da kütahya cd. basma fabrikası kavşağında olucam. karpuzcuların orada bekliyor olurum. ev batıkentte olduğu için gruba oradan katılırım. başka bi güzergahdan gitmeyi düşünmüyorsan tabi.....

@boreas.oti

O taraftan gideceğiz abi

2. grupta kisme yok anlaşılan :'( neyse ben de tek tabanca kütahya yolunda yolunuzu keserim :)

@Ceyhun Pekuz

Merhaba Ceyhun ben olabilirim 6:30 için Adalar Migros mu sana daha uygun Kütahya caddesi basma fabrikası kavşağı mı? Kütahya caddesi basma fabrikası kavşağı bana daha uygun eğer olur dersen 6:30 da orada olabilirim. Haberleşmek için numaramı vereyim 0505 548 55 15...

@Ceyhun Pekuz

msn den anlaştık Ceyhun la bize katılmak isteyen olursa 06:30 Kütahya cad. Basma Fab. kavşağı (Tren Geçidi) ...

@salih_26

Eveeet saat 04:00. Nazzz sonra yola çıkıyorum. Gökhan, Serhat, Salih, Emre ? , Selçuk (tnt), ben ve Oktay abi (boreas.oti) 04:30 kafilesini oluşturuyor sanırım :) Hava epey serin çok güzel :) Eskişehirliler gidiyore

06:30 kafilesine hayırlı yolculuklar, dönüş yolunda görüşmek üzere

Geri