Scudo Sports

03.12.2006 Kayseri-Hisarcık-Talas gezimiz...

Msn de anlatmıştın az buçuk Berkay ama resimleri görünce beklediğim manzaralardan çok daha güzelleri ile karşılaştım :)

sayenizde kayseri yi de tanıyacağız ;)

Pedal basan ayaklarınıza sağlık
paylaşım için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
Scudo
aslında mutlaka daha güzel yerlerde vardır ama ebn hiç bir yeri bilmiyorum kayseride ismail sağolsun rehber gibi:)

berkaycım gerçekten kayserinin en güzel yerlerini gezmişsiniz..ayağınıza sağlık.gönül isterdi bende sizinle olayım ama olsun nasıl olsa beraberiz tekrar gezeriz..fotoğraflar çok hoş olmuş , kayseri manzaraları çok güzel

• Beğen
Sevgili Berkay,Yüreklerinize ayaklarınıza saglık.Bence inanılmaz bir seyir olmuş.O yaşlı ağaca diyorum,bisikleti de cıkardınız mı?
Erciyes herzaman ki gibi gelinliğini giymiş,o taraftan bizlere gülümsemeye devam ediyor.

Bu sene kayak ve pedalanmak içi gelmeyi düşünüyoruz.Bakalım günler bizlere ne gösterecek.

'''Düşler gerekleştiği vakit anlam kazanır.'''

• Beğen
Sen iste ben seni daha nerelere götürecem berkay ah o eski gittigim yerlerin resimlerini çekmiş olsaydım

@gökhan.y
Gökhancım ayıp ediyosun nasılsa hep beraberiz her zaman gideriz...
bu arada söyleyim Gökhan benim karşı komşum:)

@candede

Çok teşekkürler abi...Beğendiysen ne mutlu bizlere...
umarım aynı yerlerde sizlerlede pedallarız...
yaşlı ağaca bisikleti çıkarttık cidden :D

• Beğen
Tepkiler: candede
selam arkadaşlar
çok yakınımızdaki o güzel erciyesin eteklerinin yakınında soğuk havaya rağmen güzel bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler :) umarım beraberde pedal çeviririz :)

• Beğen
teşekkürler ismail...gerçekten erciyesin etekleri soğuktu baya :)
ama bakalım belki erciyesin etekleri ile yetinmeyiz bir dahaki hafta için bazı planlarımız var ama hava durumuna bağlı...

umarım en yakın zamanda pedallarız beraberce...

soğuh havaya karşı koymuşsunuz.güzel gezmişiniz.ayağınıza sağlık.eee kayseriyide bize tanıtında gezmeye geldiğimizde kaybolmayalım dimi? :D

emeğin için teşekkürler. geziye katılan diğer tüm arkadaşlara ayrıca teşekkürler.

• Beğen
Sevgili Berkay merhabalar.

Güzel geziniz ve paylaşımınız için teşekkür ederim.Kayseri'den yeni gezilerinizi bekliyoruz haberin olsun...

• Beğen
@scream7007

Ertan ben teşekkür ederim...
Hava gözüktüğü kadar soğuk değildi aslında ya da bize öyle geldi:) heyecandan:)
bundan sonra elimizden geldiğince ve hava durumunun elverdiği sürece tanıtmaya çalışacağız kayseriyi...

@H.Can DEMİREL

Merhaba Can abi ben teşekkür ederim...
Umarım aksilik çıkmazda sizlerle yeni gezilerimizi paylaşırız...

vay be berkay ne günler geçti:rolleyes:

aşk olsun içinden geçtiğin halde Kıranardı dan hiç bahsetmemişsin :)

aslında güzergah şöyle... hisarcık, kıranardı, endürlük, talas, kayseri :D

resimler ve anlatım güzel eline sağlık

Geri