Scudo Sports

03.09.06 Pazar günü gezimizin fotoları

süleyman abi ellerıne saglık resimelr güzeldir kesin,pazargunu harika bir gundu cok cok tesekuur edıyorum bizlerle birlikte o gunu paylastıgınız ıcın,pazar gunu pedal basan herkese cok cok tesekkurler.

Scudo
Abilerim;

Güzel gezi olmuş valla. Gönül isterdi ki bende geleyim. Bağırsak bozulması nedeni ile gelemedim yaw.:( Bir gün önce hayvan gibi acılı lahmacun yersen olacağı bu tabi. Siz siz olun turdan bir gün önce böle acılı macılı baharatlı ağır şeyler yemeyin. Daha da artık ne diyim abi.:p

Sevgiler

MFG(+)

@acumur
Ahmet, ben de teşekkür ederim, birlikte pedal basmaktan ben de memnun olurum... Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: acumur
@hdeveci
Harun, anladığım kadarıyla resimleri hala göremiyorsun... Ben Mozilla kullanıyorum... Mouse'u sağ tıkladığınızda "..... gelen grafikleri engelle diye bir mesaj çıkıyor..." Sizde bu seçenek işaretli mi acaba?.. Bu arada gezi gerçekten çok keyifliydi... Tekrar görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: hdeveci
@precipice
Gerçekten, hemen her resimde varsın... Buna karşın Cevat, resimlerde pek görünmemiş... Tekrar görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: ramazankurucay
Behçet, trafiğin içinde size yetişeceğim derken, senin Beşiktaş'tan ayrılacağını unutmuşum... Valla Beşiktaş'tan hiç durmadan geçtim. Kemal Bey'in telefonuyla Dolmabahçe Camisi'nin önünde beklemeye başladım... Tekrar görüşmek üzere...

• Beğen
bu turda bende olmak isterdim am a neden se çok yavaş gıddiğim ve bindıgım için çok eleştirşlyorum ama sizlere yetışmek için çok çalışacam söz saygılar

Değerli pedalşör gezgin Necati Bilgen ağabeyimizi göremedik,acaba yine Anadolu turnesindemi ?

@Xfer

Valla xfer abla gözlerimiz sizi çok aradı. Bidahaki geziye mutlaka bekleriz.

Harika bir haftasonu geçirmişsiniz. Tüm katılan arkadaşlara selamlar. İnşallah birgün bende katılabilirim.

Kaçıranlar neden üzülüyo ki önümüzdeki hafta yine yaparsınız. Asıl bizlerin üzülmesi gerekiyo. Bizi hiç yapamayacaz. 1 Yılda belki..:(

Sevgiler...

• Beğen
süleyman abi ellerine, emegine saglık resimlerin çok güzel...
eve dönüş yolunda galataköprüsünün bitiminde bende önder abilere takıldım yenikapıdan fatihe çıkdım :) seni kaybettim sonradan aklıma geldi seninle dönemedik neyse başka sefere inşaAllah.

Geri