Scudo Sports

İbretlik Kask

Piskiletci

Forum Bağımlısı
Tepki
2.547
Bisiklet
Corratec
Bugün yapmış olduğumuz pamukkale-karahayıt gezisinde virajlarda oluşan çukurlara giren Hasan Kuru arkadaşımız kaza yapıp kafasını taşa çarptı, hem kaskını hemde taşı kırdı :)

Kaskın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladım kask olmasaydı taş yine kırılacaktı fakat bu sefer kafasıda kırılacaktı.

Geçmiş olsun dilerlerimi gönderiyorum, bu iş düşmeden öğrenilmez, bu ilk düşüşü değildi son da olmayacak.

Ne kadar sert düştüğü taşın kırılmasından belli
Ama hala neşeli güüyor; zaten öyle olması gerek
Altınızdan pedal başınızdan kask eksik olmasın

Scudo
cok gecmis olsun arkadasınıza.. insan üzülüyor boyle haberlere, sizinkinin sevindirici kısmı cok tabii.. Verilmiş sadakası varmış !

en önemlisi ise ucuz pahalı vs. ne olursa olsun kask kullanımının hayat kurtardığı...

Hasan a biraz moral verin sanırım düştükten sonra bisikletten soğumuş olabilir, şansına o kaskıda o gün sabahı benden almıştı, iyi ki de almış diyorum, aman kasksız çıkmayın affetmiyor bu yollar.

• Beğen
Tepkiler: sadana
gerçekten çok düşündürücü bir olay. hele ki benim gibi "kask mask takmasak da olur yaw" diye düşünen üşengeçler için...geçmiş olsun kardeş.

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
hasan dikkat et kendine kardeşim vallah çok büyük geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın hepimizin başına geliyor malsef yol durumu bozuk olunca kaçınılmaz bir hal alıyor....

• Beğen
Tepkiler: Piskiletci
Hayat memat meselesi deriz ya, işte KASK da öyle birşey. Geçen hafta bisikletten düşen arkadaşımız bileğini kırdı, kaskı da vardı ammma olması yeterlimi, değil zira bağlamasını gevşek yaptığından kask düşüş esnasında kafasından uçuvermiş. Verilmiş sadakası varmış ki kafasını bir yere vurmamış. Mazallah vursa idi ne olacaktı. Sizin birşeyleri eksik, yoksun yaşamanıza veya ailenizin sizden yoksun yaşamasına sebep olmayacak mıydı ?
KASK, ELDİVEN ZORUNLU ve MUTLAKA BAĞLI olmalıdır.

Geri