Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Sağlık-Sporcu Sağlığı > Sağlık - Antrenman - Beslenme
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-12-2009, 13:15   #21
Murat İçlek
Forumkolik

Murat İçlek kullanıcısının avatarı

Giriş: 15-12-2009
Mesaj Adedi: 1,010
Ettiği Teşekkür: 481
563 Mesajına 1,217 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 580
Puanı: 55968
Derecesi : Murat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULLMurat İçlek Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Alıntı:
Deep Diver tarafından gönderildi
Ben bluetooth kulaklık yerine Sony'nin bi modelini kullanıyorum.Aparatı sayesinde kola rahatlıkla takılabiliyor ve şeklinden dolayı rahatlıkla kullanılabiliyor ve şarkı değişimleri ses kontrolü vs. rahatlıkla yapılabiliyor.Tek yapmanız gereken tek kolunuzu gidondan çekip sağ veya sol kolunuza götürmek.Kablosu da formanın içinden geçtiği ve kısa olduğu için dolaşma gibi bir problemle karşılaşmıyorsunuz.

Çok kullanışlı gorunuyor inceliyim biraz
Murat İçlek is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
Eski 29-12-2009, 13:31   #22
Deep Diver
Yeni Üye

Deep Diver kullanıcısının avatarı

Giriş: 11-11-2009
Mesaj Adedi: 14
Ettiği Teşekkür: 5
7 Mesajına 9 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 8
Puanı: 70
Derecesi : Deep Diver Kullanıcı Puanı +10

Bisikletim:

Cihaz olarak da güzel bi alet,g sensor sayesinde km/h kalori gibi ölçümler de yapabiliyor ve g sensor modunu açınca mp3 ü aşağı yukarı salladığınızda parça otomatik olarak değişiyor.İlk farkettiğimde çok hoşuma gitmişti bu özellik.Pedal çevirirken hızlı ve sert şarkılar dinlemek daha iyi geliyo sanki Steel Dragon,Ronnie James Dio,Nfs Underground tarzı şarkılar falan dinleyince ben biraz daha sert basıyorum pedala
Deep Diver is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 29-12-2009, 13:42   #23
Güney Tuncer
Forum Dostu

Güney Tuncer kullanıcısının avatarı

Giriş: 21-07-2008
Mesaj Adedi: 1,242
Ettiği Teşekkür: 798
810 Mesajına 2,373 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 563
Puanı: 45156
Derecesi : Güney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULLGüney Tuncer Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

spor yaparken en rahat kullandığım mp3 çalar tartışmasız Ipod Shuffle.. Ah biraz da ses kalitesi iyi olsaymış
Güney Tuncer is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2010, 19:53   #24
Hasan Kuru
Onursal Üye

Hasan Kuru kullanıcısının avatarı

Giriş: 31-07-2009
Mesaj Adedi: 1,720
Ettiği Teşekkür: 1,514
748 Mesajına 1,346 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1130
Puanı: 116997
Derecesi : Hasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULLHasan Kuru Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
face1tr tarafından gönderildi
@Hasan Kuru

hocam fiyatı bu tür bir ürün için kabul edilebilir seviyelerde duruyor. max. ses yüksekliği nasıldır bu aletin?

eğer görselden gördüğüm kadarıyla anladığım doğruysa, tasarımı tam da bisikletçilere göre. istediğiniz an kulaklıklardan bir ya da ikisini birden, ana ünitey, kafanızdan oynatmadan çıkartabiliyorsunuz. bisikletle giderken önce güvenlik diyerek çoğu durumda kulaklığın birini çıkarıyorum. sonra hareket esansında onu bir daha takmak tam bir işkenceye dönüşebiliyor.

ama sizdeki bu kulaklıkla yolda ya da turda giderken, bir kavşağa yaklaşır ya da trafiğin sıklaştığı bir noktaya vardığınızda tek hareketle kulaklıklardan birini yerinden çıkarabiliyorsunuz.
Sesi güzel çıkıyo bazen etrafımda konuşulanları bile duymadığım oluyo

Gerçekten kullanımı çok rahat
Eski 23-01-2010, 22:10   #25
Hakan Yazman
Yönetici

Hakan Yazman kullanıcısının avatarı

Giriş: 31-10-2004
Konum: Alanya/İstanbul. Lisanslı bisiklet antrenörü ve Mtb-Yol yarışçı
Mesaj Adedi: 5,064
Ettiği Teşekkür: 3,629
2,027 Mesajına 6,603 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4178
Puanı: 469533
Derecesi : Hakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Alıntı:
Güney Tuncer tarafından gönderildi
spor yaparken en rahat kullandığım mp3 çalar tartışmasız Ipod Shuffle.. Ah biraz da ses kalitesi iyi olsaymış
Daha ötesi yok zaten, bir de ekranı olsaymış
Hakan Yazman is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 23-01-2010, 23:11   #26
Ayberk Türk
Forum Bağımlısı

Ayberk Türk kullanıcısının avatarı

Giriş: 14-02-2009
Mesaj Adedi: 605
Ettiği Teşekkür: 91
221 Mesajına 330 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 149
Puanı: 2785
Derecesi : Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750Ayberk Türk Kullanıcı Puanı +2750

Bisikletim:

Kan Grubum:

benim görüşüm herzman tek kulaklık olmustur heleki en son kazamdan sonra hic mp3 kullanmıyorum cok dikkat dagıtıyor

bir gün herkesin kabul ve takdir edecegi şeyleri ilk ortaya koydugumuzda herkes bu şeylere delilik der ...

^_^
Ayberk Türk is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 25-01-2010, 01:32   #27
21:21
Yeni Üye

21:21 kullanıcısının avatarı

Giriş: 24-01-2010
Mesaj Adedi: 3
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4
Puanı: 25
Derecesi : 21:21 Kullanıcı Puanı +10

sanırım bunu düşünmem gerekicek hatta uygulama) tskler
21:21 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş