Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Geziler-Turlar-Yarışlar-Duyurular ve Organizasyonlar > Şehirlerarası Gezi ve Tur Makaleleri - Fotoğrafları
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 09-08-2006, 00:27   #21
Özcan
Yasaklandı

Giriş: 04-12-2005
Mesaj Adedi: 485
Ettiği Teşekkür: 0
7 Mesajına 10 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 0
Puanı: 13057
Derecesi : Özcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULL

Thumbs up ben iyiyim

Kendimi toparlayınca 6 Ağustos Pazar saat 14:00 gibi gidebildiğim yere kadar niyetle Trabzon'dan eve doğru yola çıktım. Bir akşam Giresun'un Tirebolu ilçesinde konakladım. İki gündür de Ordu'nun Perşembe ilçesinde koklıyorum.

Şuan da Perşembe'den yazıyorum. Arkadaşlar 3000 küsürlü rakımlarda karlar arasında bisiklet sürüyorlarken ben ise plajı güzel pansiyon ve otellerde kalıyorum. Keyfim ve rahatım yerinde, ama yine de gönlüm ve aklım hep onlarla.. Keşke birlikte olabilseydik. Kısmet başka zamana artık..

Yarınki hava durumuna göre Samsun'a doğru devam edeceğim.. Yolda ataruh ve eşi ile karşılaşma planlarımız var. Dilerim yağmur yağmaz ve bu da bize hoş bir anı olarak kalır. Onlar Rize'ye niyetle ters istikametten geliyorlar ve bugün Ünye'de konaklıyorlarmış..

mahşerin üç atlısına selamlar..

imza : mahşerin 4.atlısı
Özcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
Eski 09-08-2006, 14:03   #22
Soner Sarihan
Yönetici

Soner Sarihan kullanıcısının avatarı

Giriş: 17-07-2005
Mesaj Adedi: 3,284
Ettiği Teşekkür: 1,905
1,548 Mesajına 5,133 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 2217
Puanı: 229482
Derecesi : Soner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULLSoner Sarihan Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Alıntı:
Özcan tarafından gönderildi
Yarınki hava durumuna göre Samsun'a doğru devam edeceğim.. Yolda ataruh ve eşi ile karşılaşma planlarımız var. Dilerim yağmur yağmaz ve bu da bize hoş bir anı olarak kalır. Onlar Rize'ye niyetle ters istikametten geliyorlar ve bugün Ünye'de konaklıyorlarmış..
Az önce Özcan ı karşıladık. Elimizden geldiği kadar ağırladık ve Samsun a doğru gönderdik. Geldiğimiz yön hakkında bilgi verip geldiği taraf hakkında bilgi aldık.
Hoş sohbetini ve yol anılarını esirgemedi bizden.
Serkan gibi tek başına yollarda şu anda.

Yolu açık olsun.
Soner Sarihan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 22:00   #23
Süleyman Şatır
Forum Dostu

Süleyman Şatır kullanıcısının avatarı

Giriş: 22-03-2005
Mesaj Adedi: 1,233
Ettiği Teşekkür: 846
205 Mesajına 1,166 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 926
Puanı: 97020
Derecesi : Süleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULLSüleyman Şatır Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Arkadaşlar merhaba...

Erzincan - Köse - Gümüşhane - Torul - Zigana - Maçka - Sümela Manastırı - Trabzon - Of - Çaykara - Uzungöl - İpsil Yaylası - Anzer Yaylası - İkizdere - Çağırankaya Yaylası - Güneysu ve Rize turumuz sona erdi... 9 Ağustos Cuma günü Cahit Turhan ve ben evlerimize döndük... Bizle birlikte pedallayan Rahman Karataş ise, Rize'den Sarp'a kadar gitti ve tekrar Rize'ye dönerek, aynı gün yaklaşık 240 km pedal bastı... O da bu akşam Rize'den otobüsle dönüyor...

Tura birlikte başladığımız, işyerindeki sorunlar nedeniyle trene İstanbul'dan binemiyerek otobüsle Ankara'ya, yine yetişemeyince, filmlerdeki gibi taksiyle bizi Ankara'dan Kayaş'a kadar takip ederek yakalayan Özcan da, bizimle birlikte beş gün birlikte oldu. Özcan, Trabzon'da tatsız bir sağlık sorunu yüzünden, bizden ayrılmak zorunda kaldı. Trabzon'da doktor, ilaç ve bir gün daha istirahat derken, düzeldikten sonra Trabzon'dan, Bafra'ya kadar pedal basarak, o da Erzincan - Trabzon - Bafra turu yapmış oldu... Aslında ben de yollarda tansiyon problemi yaşayarak ekibi, birkaç kere Sağlık Ocakları kapısında beklettim...

Turumuz tüm Karadeniz yaylalarını kapsayarak, Artvin - Kars - Ağrı ve Doğu Beyazıt'a kadar sürecekti... Ancak uygulamada bunun o kadar kolay olmadığını gördük. Haritada birbirlerine 10-15 km kadar yakın olan yaylaların aslında ayrı ayrı dağların sırtlarında 2000-2500 metre yükseklikte olduğunu ve taşlı, toprak yollarla birbirlerine bağlı olduklarını gördük.

Yani bir yayladan diğerine geçmek için güçlükle tırmandığımız yükseklikten aşağıya inerek, tekrar aynı yüksekliklere tırmanmamız gerekiyordu... Çevre halkının da yaylaları birbirine bağlayan ve çoğu yeni yapılan bu yollarla ilgili pek fazla bilgileri yok ve sizleri yanlış yönlendiriyorlar. Onlar en kısa yoldan kendi ilçelerine araçlarla gidip geliyorlar ve sadece bu yolları biliyorlar... Neyse bu turun ayrıntılarını zaman buldukça, bol bol resimlerle yazmaya çalışacağım...

Bu turun başlangıcında Erzincan'da bizleri karşılayarak büyük bir misafirperverlik gösteren ve pırıl pırıl bir genç olan Serkan'a (Dogaci24) çok teşekkür ediyorum... Serkan, inşallah Doğu Anadolu yollarında birlikte pedal basarız... Dönüşte Cahit Turhan ile gelecek yılın tur rotasını belirledik bile... Kısmet olursa yine, Erzincan yaknlarında olacağız...

Bu arada birlikte pedalladığımız Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu Öğr. Üyesi değerli arkadaşım Cahit Turhan'la ve yine altın kalpli bir genç olan, ekibin bisikletlerle ilgili her türlü sorununu anında çözen Rahman Karataş'la da her zaman, her turda yine birlikte olmaktan büyük zevk alacağımı belirtmeden geçemiyeceğim...

Turdan birkaç fotoğraf...

Süleyman Şatır is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2006, 23:19   #24
otec
Forumkolik

otec kullanıcısının avatarı

Giriş: 10-02-2006
Mesaj Adedi: 1,004
Ettiği Teşekkür: 630
235 Mesajına 595 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 426
Puanı: 29802
Derecesi : otec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULLotec Kullanıcı Puanı FULL

Thumbs up ah o gemide bende olsaydım..

bu sıcaklarda dağları tepeleri aşmak kolay değil sizleri tebrik ediyorum. fotoğraflara bayıldım özelliklede alttakine. devamınıda bekliyoruz. çok teşekkürler..
Eski 12-08-2006, 23:28   #25
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Giriş: 27-02-2006
Mesaj Adedi: 3,080
Ettiği Teşekkür: 2,687
708 Mesajına 3,802 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 2648
Puanı: 300664
Derecesi : Serkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Sevgili Süleyman Abi. Sizlerle ilgilenmek için pek vaktimiz olmadı. Eğer sizleri memnun olarak buradan gönderebildiysem ne mutlu bana. Gezinin başlangıcında birlikteydik. Devamında da olmayı çok isterdim ama nasip değilmiş. İnşallah ileriki yıllarda birlikte pedallarız.
Yaylaların zorlu olacağı gerçekten belliydi. Ama o muhteşem manzaralar eşliğinde karadenizin görmediğiniz yaylası kalmamıştır herhalde.
Geziye katılan Cahit Abi, Rahman Abi ve Trabzon'a kadar sizlerle birlikte olan Özcan Abiye selam ve sevgiler..
Gezinin ayrıntılı olarak yayınlanmasını merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Sevgiler...

Özel mesajları yanıtlayamıyorum, lütfen mail adresimden ulaşınız...
Serkan Taşdelen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 13-08-2006, 23:08   #26
Mesut Girgiç
Yönetici

Mesut Girgiç kullanıcısının avatarı

Giriş: 28-03-2006
Mesaj Adedi: 5,559
Ettiği Teşekkür: 3,978
2,317 Mesajına 11,067 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4774
Puanı: 545335
Derecesi : Mesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Süleyman Abi,
Güzel rotanız ve güzel fotolar için sizi ve ekibinizi tebrik ediyorum. Teşekkürlerimi de kabul buyrun.
Yolunuz açık olsun, keyifli ve neşeli geziler dilerim..

Bayramın 3. günü(11 eyl. cmts) Konya Kızılören-Sefaköy-Seydişehir yolu ve Konya Olmak üzere yaklaşık 100 km lik bir tur yapmayı planlamaktayız. (07:30 da Tıp fak önü kalkış.)
İlgilenenlere duyurulur.
Mesut Girgiç is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 14-08-2006, 13:34   #27
Ediz Tevfik Özgan
Forumkolik

Ediz Tevfik Özgan kullanıcısının avatarı

Giriş: 26-01-2006
Mesaj Adedi: 1,177
Ettiği Teşekkür: 1,798
403 Mesajına 911 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1065
Puanı: 120255
Derecesi : Ediz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULLEdiz Tevfik Özgan Kullanıcı Puanı FULL

İnsanın içini kıpır kıpır eden geziniz ve paylaşımınız için teşekkürler.
Ediz Tevfik Özgan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2006, 00:41   #28
baho
Üye

baho kullanıcısının avatarı

Giriş: 12-05-2006
Mesaj Adedi: 37
Ettiği Teşekkür: 3
9 Mesajına 17 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 39
Puanı: 758
Derecesi : baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500baho Kullanıcı Puanı +500

tırmanmak, tırmandıkça iklim ve bitki örtüsünün değişimini izlemek tarifi imkansız duygular yaşatıyor insana.son resim inanılmaz.tebrikler ve teşekkürler.
baho is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2006, 14:19   #29
Özcan
Yasaklandı

Giriş: 04-12-2005
Mesaj Adedi: 485
Ettiği Teşekkür: 0
7 Mesajına 10 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 0
Puanı: 13057
Derecesi : Özcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULLÖzcan Kullanıcı Puanı FULL

Red face Serkan'ın verdiği bilgilere ek olarak (30.07.06)

Erzincan'da harika bir karşılama.. Garda Rahman ile birlikte onardığımız benim arka jant sonrasında, ekip yola devam edecek duruma geldi.

Önce paça çorbalarımızı içtik ve hemen yanındaki pastanede de tatlılarımızı yedik.

Lokantanın karşısındaki dükkanlardan beynimi güneşten koruyacak bir şapka bakıyorum. Bakıyorum ama iki dükkan gezdim ve ikisinde de şapkalar küçük geliyor benim kafaya. Her ne ise bir tane uydurduk, onun da gölgeliği şeffaf diye almayacaktım. Erzincan'lı amcam indirim yapınca almış bulundum ve bu şapka taaa Zigana dağında zirve yapıncaya dek benimle birlikteydi.

Devamında benzinlikte resim çekildik. Güzel bir çeşmede kısmi duş ve suya doyuş. Ardından suluklarımızı doldurup Ahmediye Geçidine doğru sağlı sollu ağaçlık yollarda sele üstü güzel muhabbetlerimiz oldu
Tam rampa sarmaya başlıyorduk ki daha yolun başında Süleyman abinin bisikletinde, viteslerde sorun çıktı. Rahman sağolsun 10dk.da bu sorunu da giderdi Tamir sırasında ilk kısa mola yerimiz ..gölge

Serkan dikkatlice yapılan müdahaleyi izliyor. Süleyman abi ve Rahman iş üstündeler. Cahit abi soluklanırken ben ise foto peşindeymişim

Cahit Turhan selamlar abi

Turumuzun bisiklet ustabaşısı Rahman, Süleyman abi ve Serkan

Mola bitti, eğitim ve mesaiye devam

Serkan ve Cahit abi. Süleyman abi ve Rahman da geliyor.

Buradan sonra rakım yükseldikçe hava serinlemeye başlıyor. Bunu arkadaşlar farketmeden önce anlayabildim. Çünkü ayağımda spd sandalet vardı. Ve ayak parmaklarım oldukça üşümeye başladı. Oysaki aşağılarda ne de avantajlıydım ayakkabıya göre üfür üfür klimalı gibiydi 3-5km.sonra spd sandaletlere veda etmemin doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. Ve Serkan kardeşim sayesinde bir fazla/gereksiz yükten daha kurtuluyorum. Bunu da kargo edilecek bavula koymak üzere zirve yaptığımız ve kendisi ile vedalaştığımız noktada sırt çantasına koyup, Erzincan'a doğru inişe geçmişti spd ayakkabılarımın kallerini takıp yola onlarla devam ettim

Serkan'ın resimlerinde de vardı.. Depoları fullediğimiz çeşmemiz

Serkan'dan istemeyerek ayrılsakda yola devam etmeliyiz. Hava soğudu ve polarlarımızı giyindik. Rakım 2120 Buradan sonra inişe geçeceğiz.. Aklımızda olan tek şey karnımızı doyurup, konaklayabileceğimiz sağlam biryer bulmak çünkü hava biraz sonra kararacak

Kasklarımızı takıyoruz ve bir iki virajlı inişten sonra karşı tepelikte gözüken mera köyü/yerleşimine doğru yoldan ayrılıyoruz. Yoldan ayrılır ayrılmaz Karayollarının terkedilmiş binasının yanından geçmiştik. Bir çeşme de vardı ama çeşmenin durumu pek içaçıcı değildi. Köye vardık rakım 2037

Resimdeki Rahman. Hava karardı, turdaki ilk gecemiz ve geldiğimiz yerdeki insanlar hiç de misafirperver değil. Daha doğrusu yokluk içindeler. Kendilerine yiecek/içecek birşeyleri yok ki sizinle ne paylaşsınlar. Bırakın paylaşmayı paramızla karnımız doyuracak birşeyler alalım pazarlığındayız. O bile yok. Çünkü malesef onlarda da kısıtlı imkanlar veya gerçekten yok

Süleyman ve Cahit abiler, sırasıyla köylüler ve muhtar ile bir saate yakın görüşmeler yaparken bisikletleri bekleyen bizim etrafımzı köyün çocukları sardı. Karnımız aç ve hava hala giderek soğuyor. Saat 20:30 gibi..

Kurmaylarımız görüşmeler sonrası yanımızdalar. Kötü haber köyde konaklayacak yer de yok. Yahu nası biyer burda cami bile yok Bize en uygun kamp yeri olarak yoldan ayrıldıktan hemen sonra gördüğümüz Karayollarının kimsesiz binalarının yanını önermişler. Oraya boynumuz bükük dönüyoruz ve çadırlarımızı kafa lambalarımızın yardımıyla karanlıkta kuruyoruz. Saat 21:30 gibi.

Yiyecek olarak da kuruyemiş ve enerji verecek kuru meyveler. Cahit abimiz sağlosun düşünüp zahmet ederek hepimize ayrı paket yaparak hazırlamış bunları..

Buradan birçok belgesel çıkacak kadar acayip ve büyük böcek türleri bulunabilir Özellikle siyah renkli çekirge ile örümcek arası bir davetsiz misafiri çadırıma girerken yakalamıştım. Onunla uyumak istemezdim doğrusu

Bakalım yarın başımıza neler gelecek Bisikletleri bir ağaç dibine bağlayıp uykuya dalıyoruz..

devam edecek...

Bu mesaj en son " 17-08-2006 " tarihinde saat 14:24 itibariyle Özcan tarafından düzenlenmiştir....
Özcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 17-08-2006, 16:10   #30
c.turhan
Aktif Üye

c.turhan kullanıcısının avatarı

Giriş: 27-12-2005
Mesaj Adedi: 158
Ettiği Teşekkür: 39
28 Mesajına 84 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 114
Puanı: 8160
Derecesi : c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500c.turhan Kullanıcı Puanı +7500

Varsayılan Tüm Arkadaşlara Merhaba

Gezi dönüşü foruma girme fırsatını ancak bulabildim. Gezimiz gerçek bir serüvendi ve ben o günleri şimdiden özledim. Başta Serkan Kardeşim olmak üzere tüm ekibe saygı ve selamlarımı iletmek istiyorum. Nice turlara birlikte çıkmak dileği ile... Gösterilen birlik, dayanışma ve güzel dostlukların tadını yaşam boyu unutmayacağımı da belirtmeliyim.

BİSİKLET ÖZGÜRLÜKTÜR !!!
ÖZGÜRLÜĞÜMÜ SEVİYORUM
c.turhan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş