Bisiklet Forum İl Temsilcilikleri Açılmıştır...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Geziler-Turlar-Yarışlar-Duyurular ve Organizasyonlar > Şehirlerarası Gezi ve Tur Makaleleri - Fotoğrafları
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-07-2006, 22:25   #1
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Giriş: 27-02-2006
Mesaj Adedi: 3,080
Ettiği Teşekkür: 2,681
708 Mesajına 3,791 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 2647
Puanı: 300609
Derecesi : Serkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Varsayılan Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Gezisi Erzincan Etabı...

Merhaba Arkadaşlar. Forumdan 4 arkadaşımızın "Doğu Karadeniz Yaylaları ve Doğu Anadolu Gezisinin" başlangıç noktası Erzincan'dı. Böyle olduğu içinde ben çok şanslıydım. Gelecekleri günü sabırsızlıkla bekliyordum. 30 Temmuz geldi çattı. Arkadaşlarım Cumartesi günü sabah 8:30 da trenle İstanbul'dan yola çıktılar. Pazar günü 12:40 gibi Erzincan'da olmaları bekleniyordu. Çok mutluydum. Bu uzak diyarda yalnız olmadığımı Erzincan'a inandırmanın sevinci içindeydim. Arkadaşlarım ise; Süleyman Şatır, Özcan Abi, Cihat Abi ve Rahman'dı.
Yolda sürekli haberleştik ve Trenin 1 saat rötarlı geleceği haberini aldım. 12:40 da gelmesi gereken tren 13:30'da gelecekti. Saat 13'de İstasyona gelirken Tren yolunu gördüm.

Ve istasyonda Trenin gelmesini bekledim. Birçok yolcu gibi bende bekliyordum Treni. İnanın heyecanım hat safhadaydı.

Saat 13:35 sularında Treni gördüm ufukta.

Tren yavaş yavaş yanaştı istasyona. Ve içinde Özcan Abi ve Süleyman Abini el sallamalarını gördüm. Çok şükür sağsalim gelmişlerdi Erzincan'a..

Bütün arkadaşlarım tek tek indiler Trenden ve selamlaştık. Çok sıcak bir ilişki başladı aramızda. Sanki 40 yıllık dost gibi. Bisiklet aşkı bizleri bir araya getirmişti. Çantaları bisikletleri indirdik.

Özcan Abinin bisikletinin arka jantının bir teli kopmuş. Onu istasyonda tamir ettiler hemen Rahman Abiyle birlikte. Daha sonrasında toparlandıktan sonra yemek yemek için hareket ettik. Aşağıda Süleyman Abi Erzincan İstasyonunda.

İstasyon çıkışı. Cahit Abi ve Rahman..

Çorba içmek için Erzincan'ın sayılı çorbacılarınadan birisindeyiz. Paça Çorbası sevenler beklerim çorba içmeye. Çorbalarımızı içtikten sonra yanındaki tatlıcıda tatlılarımızıda yedikten sonra koyulduk yola.

Biraz ileride Petrolün birisinde durduk Özcan Abinin lastiğinin havasını şişirmek için.

Süleyman Şatır ve arkasında Karlı Munzur...

Kavakyolu Belediyesinin içinde ilerlerken.

Çukurkuyu Köyünde Su molası. Hava biraz sıcakta..

Yavaş yavaş Yalnızbağ'ı geçtik ve Ahmediye Geçidine sarmaya başladık. 1185 Rakımdayız. 2120'ye kadar çıkıcaz. 30 km yokuş..

Yolda ara ara dinlenerek ve birbirimizi bekleyerek devam ediyoruz. Önümüzdeki levha Kelkit'e 54 Km olduğunu gösteriyor. Tabi bende çok yük olmadığı için haliyle biraz daha rahat gidiyorum. Ve onları beklerken fotoğraf çekiyorum.

Ufukta görünen Rahman.

Şimdide Süleyman Abi, Cahit Abi ve Özcan Abi...

Zirveye yaklaştıkça sıcak hava bizi rüzgarla karşılıyor. Özcan Abi ise biraz serinlemek niyetinde.

Çıkış devam ederken bi subaşı daha buluyoruz ve hemen mataraları dolduruyorlar arkadaşlar. Birazda soluklanıyoruz tabi. Yokuş çok dik..

Çıkış devam ederken Süleyman Abi ve Cahit Abi...

Özcan Abi ve Rahman Abi de onların arkasında...

Zirveye yaklaştıkça ufukta önümde giden Süleyman Abi..

Ve benim dönüş noktama geliyoruz. Saat 19:10. Benim eve dönüş vaktim geldi çattı. Özcan Abi SPD'lerini değiştiriken.

Erzincan Erzincan olalı yeniki Trek ve Kron'u görmüştür herhalde. Onun için fotoğraflarını çekmeden yapamıycam.

Ayrılık vakti... Toplu fotoğraf..
Fotoğrafta Özcan Abi yok ama çekende o değil. Birazdan oda gelir.
Unutulmayacak birgünü daha geride bırakıyorum. Arkadaşlarımı buradan sonra Allah'a emanet ediyorum..
Fotoğraftakiler; Soldan Sağa, Cahit Abi,Rahman Abi, Ben ve Süleyman Abi..

İnşallah birgün yine bir yerlerde buluşuruz. İnanın yalnızlığın çok kötü olduğunu dönüş yolunda anladım. İnanırmısınız bilmem ama gözlerimden dökülen yaşları sadece yollar bilir. Bunu samimiyetimle söylüyorum. İçimden biran bırak Serkan işi gücü takıl sende git diye geçirdim. Ama hayat işte. Birde yeni alacağım bisikletim için para lazım olacağını düşünerek Serkan sen en iyisimi işinin başına dön dedim. Çok kötü oldu ayrılmak.
Hayatımda unutulmaz bir gün geçirmeme sebep olan Süleyman Abiye, Cahit Abiye, Özcan Abiye ve Rahman Abiye sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum...
Veee tüm forum unutmayın ki Erzincan'da her zaman sizi bekleyen birisi olacak...

Sevgiler...

Özel mesajları yanıtlayamıyorum, lütfen mail adresimden ulaşınız...
Serkan Taşdelen is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
Eski 31-07-2006, 22:35   #2
Ender Alıcıoğlu
Yönetici

Ender Alıcıoğlu kullanıcısının avatarı

Giriş: 05-06-2006
Mesaj Adedi: 3,919
Ettiği Teşekkür: 2,758
944 Mesajına 3,302 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 3643
Puanı: 425166
Derecesi : Ender Alıcıoğlu İtibar düzeyini kapadı

Bisikletim:

Kan Grubum:

Serkancığım
inan okurken .tüylerim ürperdi. En az senin kadar mutlu oldum. sanki sen değilde o grubu ben karşılamışım. Onlarla ben pedallamışım gibi oldum.
Senin adına çok sevindim.
Süleyman bey ,Cahit bey, Özcan ve de Rahman kardeşlerime de yoılculuklarında başarılar dilerim.

İyi ki bir delilik yapıp işi boşvermemişsin. Elbet birgün sende bağımsız olacağın günler mutlaka gelecek. Bak ne kadar güzel olaylar yaşıyorsun.

Seni tüm kalbimle kutluyorum. sana hayatta başarılar dilerim.
İnan senin heyacanına bende katıldım heyecandan yazı yazamıyorum . Sonra gene yazarım . Seni kucaklıyorum.
Hoşçakal

22 Temmuz 2010 itibariyle bir müddet forumda ve nette olamayacağım.
Ender Alıcıoğlu is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2006, 22:35   #3
Tuğrul
Onursal Üye

Tuğrul kullanıcısının avatarı

Giriş: 05-09-2004
Mesaj Adedi: 2,785
Ettiği Teşekkür: 95
52 Mesajına 247 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1558
Puanı: 144756
Derecesi : Tuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULLTuğrul Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

uzaktan misafirlerTanık geldi gözüme......
Çok güzel resimler .....
Teşekkürler Serkan
Tuğrul is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2006, 22:56   #4
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Derecesi : Serkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULLSerkan Taşdelen Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
nisan baklası tarafından gönderildi
Serkancığım
inan okurken .tüylerim ürperdi. En az senin kadar mutlu oldum. sanki sen değilde o grubu ben karşılamışım. Onlarla ben pedallamışım gibi oldum.
Senin adına çok sevindim.
Süleyman bey ,Cahit bey, Özcan ve de Rahman kardeşlerime de yoılculuklarında başarılar dilerim.

İyi ki bir delilik yapıp işi boşvermemişsin. Elbet birgün sende bağımsız olacağın günler mutlaka gelecek. Bak ne kadar güzel olaylar yaşıyorsun.

Seni tüm kalbimle kutluyorum. sana hayatta başarılar dilerim.
İnan senin heyacanına bende katıldım heyecandan yazı yazamıyorum . Sonra gene yazarım . Seni kucaklıyorum.
Hoşçakal
Ender Abi çok çok teşekkür ediyorum. İnanın unutamayacağım bir haftasonuydu... İnşallah gün gelir bende böyle atarım kendimi yollara.
Bi söz vardı. Kime ait şuan hatırlayamadım ama söylemek istedim;
Önemli olan varmak değil, yolda olmaktır...
Bu kelimeyi çok seviyorum. Ve hep yolda olmak istiyorum..

Bu arada arkadaşlardan 1 saat önce haber aldım. Gümüşhane'nin ilçesi Köse'de yatacak yer arıyorlarmış.. Allah yollarını açık etsin.

Sevgiler...

Eski 31-07-2006, 22:59   #5
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
Tuğrul tarafından gönderildi
uzaktan misafirlerTanık geldi gözüme......
Çok güzel resimler .....
Teşekkürler Serkan
Tuğrul Şefim belkide siz hergün görüşüyorsunuzdur. Buraya biliyosunuz ilk gelişleri.. tanışdığıma çok memnun oldum. Sizleride bekleriz buralara....

Sevgiler...

Eski 01-08-2006, 02:16   #6
acumur
Forum Bağımlısı

acumur kullanıcısının avatarı

Giriş: 22-03-2006
Mesaj Adedi: 631
Ettiği Teşekkür: 54
31 Mesajına 70 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 255
Puanı: 15314
Derecesi : acumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULLacumur Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Varsayılan Yolların Efendisi'ne

Valla bravo Serkan kardeş içindeki coşkuyu,bisiklet sevgisini ve o müthiş enerjini kilometrelerce uzaktan yüreğimizin tam ortasına servis ediyorsun. Sonsuz teşekkürler ediyorum.Şu yeni bisikletine sahip olacağın günüde inan Noel Baba bekleyen çocuk heyecanıyla bekliyorum.Ben İstanbul'da oturuyorum vakit gelipte bisikletini almaya karar verdiğin zaman sana ihtiyacın olan her konuda yardımcı olmaktan gurur ve mutluluk duyarım...
acumur is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2006, 10:33   #7
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
acumur tarafından gönderildi
Valla bravo Serkan kardeş içindeki coşkuyu,bisiklet sevgisini ve o müthiş enerjini kilometrelerce uzaktan yüreğimizin tam ortasına servis ediyorsun. Sonsuz teşekkürler ediyorum.Şu yeni bisikletine sahip olacağın günüde inan Noel Baba bekleyen çocuk heyecanıyla bekliyorum.Ben İstanbul'da oturuyorum vakit gelipte bisikletini almaya karar verdiğin zaman sana ihtiyacın olan her konuda yardımcı olmaktan gurur ve mutluluk duyarım...
Çok teşekkür ederim acumur abi. Benim duygularıma eşlik etmeniz ve yardımcı olmanız beni çok sevindirdi. Çok sağolun forumdaki birçok arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Sevgiler...

Eski 01-08-2006, 10:57   #8
Mesut Girgiç
Yönetici

Mesut Girgiç kullanıcısının avatarı

Giriş: 28-03-2006
Mesaj Adedi: 5,534
Ettiği Teşekkür: 3,928
2,294 Mesajına 10,915 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4722
Puanı: 538458
Derecesi : Mesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULLMesut Girgiç Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Serkan tebrikler.
Bir ev sahibi olarak, misafirlerini sadece gözlerinle değil, gönlün ile ağırladığın için misafirlerin de şanslı, böyle kıymetli misafirlerin olduğu için sen de şanslısın.

Süleyman Abi ile biz de Konya yakınlarında karşılaşma proğramı düşünmüştük ama Süleyman abinin planları değişti ve kısmet sanaymış.
Sonra "cannon
dale"

---------------------
Mustafa Abi tekrar pistlerde, Fotolar için Buraya tıkla.
---------
Konya'lı ironlar:
2 Ağustos pazar günü sabah 8:00 da Şerafettin camisi Şadırvanında buluşup asfalt yoldan Çatalhöyük yapıp 13:00 sularında evde olacak şekilde dönmeyi düşünüyoruz. Şapkasız gelmeyin. Su bidonunuzu da getirin.
Mesut Girgiç is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-08-2006, 11:54   #9
Serkan Taşdelen
Onursal Üye

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
ironman.1 tarafından gönderildi
Serkan tebrikler.
Bir ev sahibi olarak, misafirlerini sadece gözlerinle değil, gönlün ile ağırladığın için misafirlerin de şanslı, böyle kıymetli misafirlerin olduğu için sen de şanslısın.

Süleyman Abi ile biz de Konya yakınlarında karşılaşma proğramı düşünmüştük ama Süleyman abinin planları değişti ve kısmet sanaymış.
Çok teşekkürler Mesut Abi. Aslına bakarsan ben tam olarak ağırlayamadım. Süreleri kısıtlı olduğu için hemen gitmek istediler. Bende onlarla birlikte azda olsa pedalladım. Ama gerçekten tanıdığım için çok şanslıyım.
Gerçekten demek ki kısmet banaymış. İnanın ben çok mutlu oldum geldikleri için. Sizleride bekleriz buralara abicim.

Sevgiler...

Eski 01-08-2006, 12:15   #10
cambaz24
Aktif Üye

cambaz24 kullanıcısının avatarı

Giriş: 20-03-2006
Mesaj Adedi: 177
Ettiği Teşekkür: 1
2 Mesajına 4 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 90
Puanı: 4300
Derecesi : cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250cambaz24 Kullanıcı Puanı +4250

Serkan abi kutlarım seni. Ve Süleyman Abimlerle Tanışmama vesile olduğun içinde ayriyeten teşekkürlerimi sunuyorum...

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş