Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Güncel Konular > Sinema - Tiyatro - Müzik ve Sergiler
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Konu Araçları Mod Seç
Eski 23-04-2009, 18:03   #1
Fatih Kısa
Kıdemli Üye

Fatih Kısa kullanıcısının avatarı

Giriş: 27-12-2008
Mesaj Adedi: 316
Ettiği Teşekkür: 85
117 Mesajına 195 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 135
Puanı: 9262
Derecesi : Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750Fatih Kısa Kullanıcı Puanı +7750

Bisikletim:

Kan Grubum:

Talking Bisiklet sürerken ne tür müzik dinliyoruz ?

Arkadaşlar hemen hemen hepimiz müzikle dinleyici olarak alakalıyızdır. Benim merak ettiğim bisiklet sürerken ne tür müzikler dinlediğimiz ve bu müziklerin bizi gaza getirebilitesi

Örnek olarak ben genelde heavy metal ve rock olarak tabir edilebilicek müzik türlerini dinlerim ancak bisiklet sürerken daha sert birşeylere ihtiyaç duyuyorum nedense o anda da devreye power ve thrash metal giriyor

Herkes buna benzer bir kıyaslama yapıp burda paylaşırsa sevinirim.

Herkese iyi forumlar...
Fatih Kısa is offline  
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
Fatih Kısa adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler:

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş