Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Atölyemiz > Diğer bisiklet konuları
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-02-2006, 16:41   #1
Ugur_33
Yeni Üye

Giriş: 08-02-2006
Mesaj Adedi: 10
Ettiği Teşekkür: 0
0 Mesajına 0 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 30
Puanı: 25
Derecesi : Ugur_33 Kullanıcı Puanı +10

Smile Müzik ve bisiklet

Merhaba arkadaşlar benim günlerdir kafama takılan bir soru var ben her bisiklet sürmemde walkman,mp3 player türü şeyler dinliyorum yani onlar olmadan nerdeyse hiç sürmüyorum aranızdada böyle bisiklet süren varmı diye bir soruyum dedim tehlikeli ama çok eğlenceli bence
SÖZÜM SENET ADIM İMZADIR
Ugur_33 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
Eski 19-02-2006, 17:27   #2
Murat CER
Onursal Üye

Murat CER kullanıcısının avatarı

Giriş: 11-10-2004
Mesaj Adedi: 3,270
Ettiği Teşekkür: 528
428 Mesajına 1,017 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1628
Puanı: 140731
Derecesi : Murat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULLMurat CER Kullanıcı Puanı FULL

Kan Grubum:

motivasyonu artırmak için olabilir..
yeterince dikkatli olursan sorun olacağını sanmıyorum..en azından ben yaşamadım..
Murat CER is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 17:32   #3
Ugur_33
Yeni Üye

Twist_of_faith abi valla ben bi kere ufak bir kaza geçirdim ondada arkadan araba gelmişti haberim yoktu arabanın dikiz aynası sol kolumun dizime vurdu allahtan birşey olmadı yoksa başka bir risk geçirmedim müzik olarak daha çok hareketli şeyler dinlediğim için sürerken bi nevi gaza gelmek oluyo
SÖZÜM SENET ADIM İMZADIR
Eski 19-02-2006, 17:38   #4
specialagent
Forumkolik

specialagent kullanıcısının avatarı

Giriş: 06-09-2004
Mesaj Adedi: 1,029
Ettiği Teşekkür: 2
20 Mesajına 213 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 442
Puanı: 30058
Derecesi : specialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULLspecialagent Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

mümkünse tek kulaklıkla(benim tercihim sağ kulakta) veyahut kısık seste trafik teki sesleride algılayabilecek kadar dinlemekte zarar olmasa gerek.ben sürekli dinlerim.

***TUR BİLGİLERİ***

specialagent is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 19-02-2006, 17:41   #5
Ugur_33
Yeni Üye

Ben çift kulaklık dinlerim hep ama ses konusunda kesinlikle fazla açmam çünkü bazen hızlandığım zamanlar oluyor hem müzik sesi hem rüzgar sesi kulağımı mahvediyor sağlık açısından kötü yani
SÖZÜM SENET ADIM İMZADIR
Eski 19-02-2006, 17:45   #6
bikergrrl
Forumkolik

bikergrrl kullanıcısının avatarı

Giriş: 18-01-2006
Konum: 1/3 Göztepe-Kadikoy 1/3 Bodrum yarimadasi 1/3 Mars :)
Mesaj Adedi: 1,165
Ettiği Teşekkür: 30
30 Mesajına 73 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 431
Puanı: 25352
Derecesi : bikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULLbikergrrl Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

ic mekan antremanlarinda kesinlikle.. hem de sonuna kadar acarak disarida hayir.. dis mekanda bulundugum ortamin seslerini dinlemekten hoslaniyorum.. dikkatimin mumkun oldugu kadar keskin olmasi, reflekslerimin hazir olmasi kendimi guvende hissettiriyor.. Ama arabayla gidiyorsam baska mevzu, eheheh ilk durakta kendini disari guc bela atan az yolcum olmamistir
bikergrrl is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-02-2006, 01:17   #7
gürsel
Onursal Üye

gürsel kullanıcısının avatarı

Giriş: 10-09-2004
Mesaj Adedi: 2,067
Ettiği Teşekkür: 712
434 Mesajına 2,212 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 922
Puanı: 70923
Derecesi : gürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULLgürsel Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
bikergrrl tarafından gönderildi
ic mekan antremanlarinda kesinlikle.. hem de sonuna kadar acarak disarida hayir.. dis mekanda bulundugum ortamin seslerini dinlemekten hoslaniyorum.. dikkatimin mumkun oldugu kadar keskin olmasi, reflekslerimin hazir olmasi kendimi guvende hissettiriyor.. Ama arabayla gidiyorsam baska mevzu, eheheh ilk durakta kendini disari guc bela atan az yolcum olmamistir
Bu konuya bir ekleme:
ABD'de yapılan bir araştırmaya göre ritmik müzik yokuş çıkmanıza yardımcı oluyormuş. (Çok az oranda) Buna karşılık ritmik olmayan müzikler ters etki yaratıyormuş..

Trafikte müzik dinleken sesini fazla açmamalı.Doğadaysam doğanın müziğini tercih ederim.
gürsel is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 20-02-2006, 10:26   #8
eYa
Onursal Üye

eYa kullanıcısının avatarı

Giriş: 18-05-2005
Mesaj Adedi: 1,542
Ettiği Teşekkür: 423
208 Mesajına 629 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1270
Puanı: 139412
Derecesi : eYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULLeYa Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Doğa'nın sesi varken insanlar tarafından uydurulan seslere kulak vermeme tercihini kullananlardanım....

eYa is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 22-02-2006, 21:05   #9
çağatay_çankaya
Onursal Üye

çağatay_çankaya kullanıcısının avatarı

Giriş: 18-09-2004
Mesaj Adedi: 2,623
Ettiği Teşekkür: 457
217 Mesajına 315 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1095
Puanı: 80159
Derecesi : çağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULLçağatay_çankaya Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

trafikte doğada her yerde mp3 playerim yanımdadır motivasyon konusunda gerçekten çok iii müthiş bir gaz veriyo..ama arabaları duyabileceğim kadar açıyorum sesini ormanda ise son ses

Foruma giriş tarihime göre ömrümün 4'te 1'ini bu sitede geçirmişim. Yaşlandırdın beni bisikletforum

İzmir'den bütün bisikletçi dostlarıma selamlar olsun. Vatani görevim bitince tekrar aranıza döneceğim. Şafak 110
çağatay_çankaya is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş