Scudo Sports

Hollanda-Avustralya turcusuna yardım.

Umut Kılınç37

Forum Demirbaşı
Tepki
138
Bisiklet
Salcano
Merhabalar,şöyle bir konuyla karşılaştım:
Zaten linkte detaylar var kendi imkanlarımla tem'in bisiklet için yasak olduğunu e-5i kullanması gerektiğini yazdım fakat sadece bu cümleyi yazmak 5dkden fazla zamanımı aldı :D.Belki o foruma üye olupte ingilizcesi benimkinden daha iyi olan birileri yardım eder ben buradan duyurayımda...

• Beğen
Tepkiler: Speker
Scudo
Edirneden Karsa eşlik edecek varmı ? :D

Adı Matthew Harris. Websitesine forumun adresini not bıraktım ve forumla iletişim halinde olmasını tavsiye ettim. Topik açarsa seyahati öncesi ve süresince destek veririz. Topik açmada zorlanabilir moderasyona rica edelim uygun yere bir topik açılsın bizde o linkle davet ederiz gezgini?

• Beğen
Tepkiler: Robert Knepper
Bu twitter adresi : (link)

Şuan yatmak zorundayım sonra ilgileneceğim.. Facebook kullanıyorum varsa buraya yazın arkadaşlar adamın adresini.

• Beğen
Tepkiler: Speker
Matthey abimize çok özendim, umarım sıkıntı yaşamaz.
Foruma da turist pedalcılar için İngilizce bölüm açılsa güzel olur aslında.

Ben gittiği rotayı merak ettim. Karadeniz tarafından Azerbeycan üzerinden giderse daha iyi olur onun için. Aşadan gitmek aşırı tehlikeli.

@Turan Babacan
Rotası şu şekildeymiş:
(link)

Karadeniz'den gidince güvenli oluyor ama Ege'yi Akdeniz'i kaçırıyor. Zor seçim.

3 ay İstanbul'da kalıp havaların düzelmesini bekleyeceğini söylüyor arkadaş. Şu an İstanbul'dadır muhtemelen. :)

@Tahir Keskin

O nasıl oluyor anlamadım tam olarak. Bisikletle uzun yola çıkanlar soğuk havada pedallar İstanbul aşırı soğuk ta değil hani. :)

Konuyu Gürkan Genç'e ilettim bakalım ne diyecek yardımcı olur kesinlikle.

Bizden bu kadar arkadaşlar Gürkan GENC tavsiyede bulunmuş.

Geri