Scudo Sports

Konya

Scudo
@AHMTB

@Mesut Girgiç

Sevgili Ahmet ve Mesut abim ve diğer tüm Ironman abi ve kardelşerim ne deseniz haklısınız. Cumartesi olmayacak ama pazar gelirim. Yani yan yattı çamura battı, fırtına çıktı, kar yağdı yoook! Şimdi size yük olmaz bilirim ama evsel faktörleriniz uyarsa bu pazara gezi planı olur mu? Olmazsa ben kendi pasımı/tozumu kendim alacağım artık vakti geçmiş olsa da sezunumun ilk 200+ km'sini yapacağım.

Kolay gele kardeşim .
+200 her yiğidin harcı değil:)

Atunsay ve Bisikletseven kardeşlerimizi biraradayken gördüğümüz en son turumuz, şu rüzgarlı Çumra turu muydu? Atunsay'ın daha sonra Scott'unu Peugeot ile değiştirdiği tur? :eek: Eğer öyleyse, bayağı bi zaman geçmiş yaw aradan. Atunsay'ın Livestrong forması bile vardı, şöyle, en sarısından. Way be, ne günlerdi...:D :rolleyes:

@Bugsbunny

Ogün güzel bir gündü hep rüzgar uğultusu vardı kulaklarımızda ve ogün hatıramıza eklendi. Anı oldu tarih oldu

@42FY
Sen de gel:vroam:

• Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Bugsbunny

Derbente kadar gel.
Sen bizi fırında bekle.
Biz dağa çıkıp döndükten sonra fırında sıcak sıcak börekleri yumul yumul birlikte yiyelim.

SAna özel bu tarifemi de unutma. Ne de olsa sen eski değil, eskimeyen ironsun. :)

Bekliyoruz. :cool: :in:

• Beğen
Tepkiler: smh42
@Bugsbunny

Bisikletseven'i bilmiyorum ama Atunsay duman olmuş vaziyette sevgili Ogün. Bu hafta sonu da (hem cumartesi hem pazar) işyerimde, sizlerin Derbentte tımanacağız tepeleri (yiyeceğiniz börekleri zinhar değil) hayal ederken çalışmaya çalışacağım. O değil trans toros rublesi de hala kitaplıkta
duruyor. Gerçi üst raflardan kitap almaya çalışırken sanki faydası dokunuyor gibi .

Hafta sonu katılamayacağım için yüzyüze gelene kadar Sadık Abime burdan bisikletin hayırlı olsun diyorum.

@Mesut Girgiç

Mesut abi 2 aydır her hafta bu ortamdaki davetlere icabet edemedim:( Yarın zorunlu olarak mesai yapacağım. Bilirsin resmi işler işte:eek: Yoksa şu yukarda yazdıklarını harfiyen uygular, pasımı döke döke gelirdim bu güzel tura:in: .

Ironman camiasından mazeretimin kabulünü arz ederim

Sevgi ve saygılar
İmza: Paslı ve yaslı demirkelebek

Konyada bi Çağlayan kasabası var orayı mı soruyosun?

Fotoların geri kalanı çok yakında...

Şimdilik eşantiyon olarak iki Aladağ fotosu..
(Derbent'e gelipte Aladağ'a Çıkmayanlar kıskansın :) )

Tura hiç gelmeyenler ise çatlasın.. :p

http://i932.photobucket.com/albums/ad164/mesutgirgic/aladag30.jpg

http://i932.photobucket.com/albums/ad164/mesutgirgic/aladag38.jpg

.

@Bugsbunny

Sevgili Ogün; Bu sorunun cevabını ne Ogün ne de Bugün verebilirim. Tekrar TARİH ÖNCESİ (Prehistoric) ya da başka bir deyişle NEODENTAL DÖNEME dönmem gerekir ki verebileyim. Ya da ASKERİ BİR TERİM ile izah edeyim :
KEP GİTTİ..... GÖzlük GİTTİ..... (ufak harflerle yazdıklarım, değişiklik gösterebilir.... Copyright değildir)
Gözlüğümü kendisine Hediye :Skull-175 :Gun-124-1 :46: ettiğim Neodental insanının yüzü aynen şöyle idi :
(link)
Ya da bunun gözlüklü hali...:D
Ki o gözlüğü; yanındaki, günümüz kangalına taksan daha mı şık dururdu bilmem....?? Ne diyon Ogün insanı? ;) Asıl Yorumlar sende.... Bekliyoruz...

TEKNİK VERİLERDEN bahsetmek gerekirse eğer;
Evlerden ırak 56 Km. Asfalt (Konya-Beyşehir Yolu Ballıkayalar Mevkii) + 4 Km. Öff ülen öff Road + 1 Km.'cik daha Asfalt ve Karşımızda Derbent Tekke Köyü + 9 Km. Toprak Yol (İşte bu 70 nci Km.'de KEP GİTTİ .... GİTTİ) + 5 Km. daha Toprak yol ve DERBENT İlçesi, + Git-Gel Aladağ 16 Km. (Full Uphill, Full Downhill ve Full Kartpostal Manzaralı) + Dönüş yolu olan (Mülayim, Selahattin, Tepeköy Ayrımı, Akpınar Ayrımı, Başarakavak Ayrımı, Ulumuhsine Ayrımı ve Beyşehir Yolu Ayrımına kadar olan 37 Km Asfalt-Mıcır-Toz-Sinek Karışımı Yine Neodental bir Yol + 21 Km. Bal Kaymak bir Asfalt yol ile GÜNÜMÜZ MEDENİYETİNE tekrar dönüş olmak üzere : TOPLAM 149 Km.'lik ZAMANDA YOLCULUĞUMUZ son buluyor.

bu apa barajının kenarından başka bir yol var mıydı, ben tek başıma gelince yolu bilmediğimden önce o yokuşu tırmanıp ardından akyokuştan indim. barajın etrafından dolanıyor muyduk ki?

3 tura bedel bir turdu, bir günde hem apa barajı hem kentorman yaptım evet kent orman da biraz mola verdim oraya kadar gelmişken,
dönüşte apa barajında bir mola verecektim lakin evden aramaya başladılar.
bu turun bana en büyük katkısı ahmet abinin selemin eğimini düzeltmesiydi, hatta zaten önceki gün de biraz turlayıp uykusuz yola çıktığımı göz önüne alırsak o seleyle geldiğimde, kaç gün sele acısı çekeceğimi tahmin edemiyorum. kesinlikle artık daha hızlıyım ve dayanıklılığımın da arttığına itimadım var.
bir de bugün bir kaç bisikletle kendi bisikletimi tartınca benimkini gerçekten ağırlaştırdığımı fark ettim, bir daha ki tura gelmek kısmet olursa buna göre hareket ederim(haırlattığı için ogün abiye de teşekkürler.)

dönüş yoluna beraber başladığımız sadık abiye (fakat derbent'te pek dinlenemeden yola koyulduğumdan geride kaldığım) ve bu turda tanışma fırsatı bulduğum mustafa ve nurettin beylerle de tanışmaktan son derece mes'ud oldum. umarım bir gün yine güzel turlarda beraber oluruz.

şimdi ellerim ve yüzüm yanık bir şekildeyim.
herkese teşekkürler.

Geri