Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Geziler-Turlar-Yarışlar-Duyurular ve Organizasyonlar > Uluslararası Gezi Tur Makaleleri-Fotoğrafları > Yabancı bir ülkede şehirlerarası turlar
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-08-2010, 23:43   #101
robius
Üye

Giriş: 12-07-2010
Mesaj Adedi: 53
Ettiği Teşekkür: 1
9 Mesajına 12 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 11
Puanı: 85
Derecesi : robius Kullanıcı Puanı +10

Güzel ve uzun bir gezi olmuş
robius is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
robius adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler:
Eski 14-08-2010, 20:48   #102
Frédéric LAPOİNTE
Üye

Frédéric LAPOİNTE kullanıcısının avatarı

Giriş: 12-08-2010
Mesaj Adedi: 46
Ettiği Teşekkür: 31
27 Mesajına 36 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 11
Puanı: 200
Derecesi : Frédéric LAPOİNTE Kullanıcı Puanı +10Frédéric LAPOİNTE Kullanıcı Puanı +10Frédéric LAPOİNTE Kullanıcı Puanı +10

Bisikletim:

Kan Grubum:

Baltik ülkelere gitmek güzel bir fikir.
Keşke Estonya dan Türkiyeye gezseydin.
Çok güzel bir seyahat olmuş.Finlanya gezisi heyecanla bekliyorum.
Selam
Eski 15-08-2010, 00:37   #103
AydınGünaydın
Forumkolik

AydınGünaydın kullanıcısının avatarı

Giriş: 09-06-2008
Mesaj Adedi: 1,006
Ettiği Teşekkür: 1,744
663 Mesajına 1,445 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 393
Puanı: 26762
Derecesi : AydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULLAydınGünaydın Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

pedalınıza sağlık güzel bir paylaşım oldu.
sınırların ötesinde başka dünyaları sizinle gezdik ayağınıza sağlık tekrardan.
Eski 15-08-2010, 00:47   #104
mcsbenz
Üye

Giriş: 28-02-2008
Mesaj Adedi: 70
Ettiği Teşekkür: 53
57 Mesajına 602 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 66
Puanı: 5473
Derecesi : mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750

Kan Grubum:

Estonya hakkindaki son gelismeleri sizinle paylasmak istedim
Gecen hafta sonu arkadasim Bületin dügünü icin tekrardan Estonya Tallinne uctum ayni zamanda büyük bir aksilik cikmazsa yine bu yollardan bu sefer bisikletimle gececegim

ucaktan inisten sonra otobüsün kalkmasina kadar kisa bir mola Letonya Riga'da

Saat 14 30 gibi otobüsün kalkmasiyla yola koyulduk yaklasik bir saat sonra hayatimin ilk trafik kazasini gecirdim gercekten cok fena bir duyguymus otobüstekilerin cigliklarindan herhalde bir tirla kafa kafaya carpisacagiz derken önümüze bir anda firlayan karavanla carpistik

Carpmayla beraber önümüzdeki karavan maalesef ikiye ayrildi bizim otobüste ön camin haricinde fazla bir hasar olmadi. Olayin sevindirici tarafi kimsenin ölmemis olmasi. Ama ne yalan söyleyeyim bu olaydan sonra baya tirstim cünkü yol cok dar ve cok fazla araba var. Yani böyle bir kaza aninda bisikletli olsaniz ölümle direk burun burunasiniz resimdeki yasli bisikletli gibi

Kaza yerine polislerin gelmesinden 4 saat sonra tekrardan ayni otobüsle Tallinne gittik.

Bu mesaj en son " 15-08-2010 " tarihinde saat 00:56 itibariyle mcsbenz tarafından düzenlenmiştir....
mcsbenz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 15-08-2010, 01:23   #105
mcsbenz
Üye

Giriş: 28-02-2008
Mesaj Adedi: 70
Ettiği Teşekkür: 53
57 Mesajına 602 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 66
Puanı: 5473
Derecesi : mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750mcsbenz Kullanıcı Puanı +4750

Kan Grubum:

Bülent'i herhalde Finlandiya hazirliklari bölümünden hatirlarsiniz, Arkadasimiz 2008 yilina kadar Estonya'dan bir haberdi. 2008 yilindaki gezide onu da yanima almistim. Isin ilginc yani gezide Alinayla tanisip kas-göz arasinda onu evlenmeye ikna etmis benimde bu olaydan hicbir haberim olmamis. Ah iste kime niyet kime kismet.

Dügünde arkadaslar beni sahneye davet ediyorlar sarki söylemem icin ama sectikleri sarkiyi ilk defa orada duyuyorum Rafet El Romandan Sahiller...Ama arkadaslar sarkiyi iyi calismislar bana hic gerek kalmadi Allahtan. Yoksa karga gibi sesimle davetli mavetli birakmazdim büyük bir ihtimalle salonda.

Ayrica 2008 yilinda couchsurfing üzerinden evinde kalmak istedigimiz Eve de orada.Biz vermis oldugu havali yatagin bozuk olmasindan dolayi Bülentle beraber arabada yatmak zorunda kalmistik. Dügünde sagolsun arkadaslar sinav yaptilar gelen misafirleri.

Soru: Bülent ile Mehmet Estonya'ya ilk geldikleri gece nerede yattilar ?

a- Eve'nin evinde.
b- Hilton otelinin Kral Dairesinde.
c- Araba'da
d- Kaldirimda.....

Davetliler arasinda Pokemon Triinu da var elbette.

Tallinn'de fazla bir degisiklik görmedim gecen seneden bu yana. Sadece ünlü Güllüoglu Baklavalari bir sube acmis. Allah'tan acmislar vallahi acliktan ölümyordum nerede benim sabah kahvaltim yahu ??? Söyle yanina da demli bir cay of anam of degmeyin keyfime. Abicim su Estonya'nin herseyi güzelde bir tek yemek kültürü beni mahvediyor. Hatta acliktan öldürecek

Evet arkadaslar bu dünyada her seyde oldugu gibi bu gezinin de sonu geldi. Artik benim tarafimdan herhangi bir ekleme yapilmayacak burada. Hepinize iyi okumalar saglicakla kalin Allah'a emanet olun !!!!!!
mcsbenz is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
mcsbenz adlı kullanıcının bu mesajına 2 üye teşekkür etti:
Eski 17-08-2010, 15:13   #106
1Tezcan
Yeni Üye

1Tezcan kullanıcısının avatarı

Giriş: 17-08-2010
Mesaj Adedi: 2
Ettiği Teşekkür: 0
1 Mesajına 1 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 1
Puanı: 30
Derecesi : 1Tezcan Kullanıcı Puanı +10

Bisikletim:

Kan Grubum:

teşekkürler............
1Tezcan is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
1Tezcan adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler:
Eski 02-09-2010, 14:47   #107
kardagli
Üye

Giriş: 30-05-2007
Mesaj Adedi: 31
Ettiği Teşekkür: 1
14 Mesajına 17 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 28
Puanı: 328
Derecesi : kardagli Kullanıcı Puanı +250kardagli Kullanıcı Puanı +250kardagli Kullanıcı Puanı +250kardagli Kullanıcı Puanı +250

Estonya geziniz bu forumda okuduğum en iyi gezi yazılarından biriydi. Paylaşımınız için teşekkürler.
kardagli is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
kardagli adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler:
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş