Çağatay Avşar'ın Katilleri Halen Bulunamadı...

Hasan Söylemez/Bisikletle Türkiye Fotoğrafları Turu Yazı ve Resim Serisi

Geri Git   Bisiklet Forum - Dünya`nın En Büyük Türkçe Bisiklet Forumu > Sağlık-Sporcu Sağlığı > Sağlık - Antrenman - Beslenme
Adınız Soyadınız
Şifre
Kayıt Sıkça Sorulanlar Üye Listesi Ajanda Konuları Okundu İşaretle

Yanıtla

Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-07-2010, 23:02   #11
AHMET67
Üye

Giriş: 07-07-2008
Mesaj Adedi: 46
Ettiği Teşekkür: 88
20 Mesajına 26 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 24
Puanı: 155
Derecesi : AHMET67 Kullanıcı Puanı +10AHMET67 Kullanıcı Puanı +10

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
Hakan Yazman tarafından gönderildi
Ben bir kaç kere (biri bu sezon) çok feci sürantrene olmuştum gerekli dinlenmeleri ihmal ettiğim için. Bir keresinde de eskiden bebek yokuşunu 32 kere rekor sayıda çıktından sonra sürantrene olmuştum feci halde...

Bu sezonun başında da üst üste aşırı basma ve düşük kadans aşırı antrenmandan dizlerimi sakatladıydım, üstüne tam iyileştirdim derken milli bayanlarla antrenman yaparken pelotonda onların yaptığı kazaya karıştım düşünce dizimi vurdum, onu iyileştirdim derken banyoda şofben patlayınca ayağım kayıp dizlerim üzerine düştüm yine sakatlandı dizler, bu sezon başı dizlerden çok çektim, onlara gözüm gibi bakıyorum artık
geçmiş olsun allah korumuş
AHMET67 is offline   Alıntı Yaparak Cevapla
Linke gitmek için tıklayınız. Sponsored Links
AHMET67 adlı kullanıcının bu mesajına 2 üye teşekkür etti:
Eski 31-07-2010, 00:13   #12
Hakan Yazman
Yönetici

Hakan Yazman kullanıcısının avatarı

Giriş: 31-10-2004
Konum: Alanya/İstanbul. Lisanslı bisiklet antrenörü ve Mtb-Yol yarışçı
Mesaj Adedi: 5,056
Ettiği Teşekkür: 3,620
2,024 Mesajına 6,590 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4176
Puanı: 469468
Derecesi : Hakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Alıntı:
Ali Gelir tarafından gönderildi
Ben squat yaparken sakatlandım . Uzun süredir yapmıyordum . Dinlenme günümde biraz squat yapayım dedim. Direk ağırlıkla squat'a başladım . Öncelikle vücut ağırlığıyla squata başlamanın daha ideal olduğunu bilmeme rağmen kızlara hava atacaz diye bu hataya düştük.(Şaka tabii ,burada ben evliyim)

Squat (15kg ile 15 tekrar 3 set yaptım.İyileştim ama 2 antremanımı da iptal ettim)

Birkez arkadaşların gazına gelip betonda 25dk koştuk .Sonuç vahim . 3gün bisiklet antremanı yok .

Çoğu temel antreman bilimini bilmeme rağmen , hep aynı hataları yapıyorum.

Amatörün amatörü sporcularız . Yurtdışında bireysel antrenör tutma şansına sahipsiniz . Ülkemizde gerek imkansızlıklar , gerek lokasyon , gerek maddi sebepler nedeniyle aynı hatalara her seferinde düşüyoruz.

Türkiye'de ne acıdır ki doğru dürüst hakkıyla antreman yapabilen 2 bisiklet klübü var.

Bu arada Lance Armstrong , idman veya yarış öncesi 1 saat strecthing ve ısınma hareketleri yapıyormuş. Anlayacağınız ön hazırlık bayağı önemli
Zaten bu dönemde bisikletçi olarak ağırlıkların yanına bile yanaşmamanız gerekir Koşu zaten çok ters. En kötüsü de arkadaşların gazı elbette, uyulursa hayatından bile edebilir insanı ...
Bu arada mesajınızda yazmışsınız, burada da ben sporculara uzaktan antrenörlük hizmeti veriyorum sembolik ücretlerle, gayet de güzel oluyor, kısa sürede çok büyük gelişimler gösteriyorlar...
Hakan Yazman is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Hakan Yazman adlı kullanıcının bu mesajına teşekkür edenler:
Eski 31-07-2010, 12:24   #13
Ali Gelir
Forum Bağımlısı

Ali Gelir kullanıcısının avatarı

Giriş: 11-04-2010
Mesaj Adedi: 895
Ettiği Teşekkür: 1,357
522 Mesajına 1,411 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 335
Puanı: 23008
Derecesi : Ali Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULLAli Gelir Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Kan Grubum:

Alıntı:
Hakan Yazman tarafından gönderildi
Zaten bu dönemde bisikletçi olarak ağırlıkların yanına bile yanaşmamanız gerekir Koşu zaten çok ters. En kötüsü de arkadaşların gazı elbette, uyulursa hayatından bile edebilir insanı ...
Bu arada mesajınızda yazmışsınız, burada da ben sporculara uzaktan antrenörlük hizmeti veriyorum sembolik ücretlerle, gayet de güzel oluyor, kısa sürede çok büyük gelişimler gösteriyorlar...
En kısa zamanda sizden teknik hizmet almak istiyorum . Özelime yazarsanız memnun olurum
Eski 01-08-2010, 22:35   #14
Hakan Yazman
Yönetici

Hakan Yazman kullanıcısının avatarı

Giriş: 31-10-2004
Konum: Alanya/İstanbul. Lisanslı bisiklet antrenörü ve Mtb-Yol yarışçı
Mesaj Adedi: 5,056
Ettiği Teşekkür: 3,620
2,024 Mesajına 6,590 kez teşekkür edildi.
Puanlama Gücü: 4176
Puanı: 469468
Derecesi : Hakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULLHakan Yazman Kullanıcı Puanı FULL

Bisikletim:

Alıntı:
Ali Gelir tarafından gönderildi
En kısa zamanda sizden teknik hizmet almak istiyorum . Özelime yazarsanız memnun olurum
Özel mesajınız var
Hakan Yazman is online now   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla

Şu an bu konuyu görüntüleyen kullanıcı sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir)

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konular açabilirsiniz --> izin yok
Yanıtlar gönderebilirsiniz --> izin yok
Eklentiler gönderebilirsiniz --> izin yok
Mesajlarınızı düzenleyebilirsiniz --> izin yok

vB koduAçık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Hızlı Geçiş