Ahmet Mumcu
Daimi Üye
- Tepki
- 1.067
Arkadaslar.
Herhalde birkac yildir tasarladigim tur icin sartlar olusmak uzere, yani kisisel durumlar, is, finansman.....gibi. Is vizelere kaldi .
Simdiden herkese haber vereyim isteyen arkadaslar davetlidir, eger kimse gelmezse ozgurlugu yalniz yasayacagim demektir
. Ha sonra haber vermedim diye darginlik olmasin
Eger bir aksilik cikmazsa agustosun ortasi gibi Istanbul'dan baslayip once Moscowa'ya gidecegim. Aslinda hareket icin biraz gec kaldim ama parayi anca biriktirebildim
. Tabiki yaz sezonunu yakalamam icin ara sira trene binebilirim. Oyle evden cikip eve kadar bisikletle donme inadim yok. Moscowa'dan 7 gun suren Trans Siberia treniyle Cine gitmeyi planliyorum, zaten hayalimdeki bir tren yolculuguydu ve oradan sonrasi Vietnama, guneye dogru. Hic rekor kirma gibi bir iddiam yok. Gunde 50-150 km veya sevdigim yerlerde uzun kalmayi planliyorum. Donus icinde acelem yok yani su anda tam bir plan yapmadim, herhalde 7-8 ayi bulur donusum.
Arkadaslar sizlerden ricam:
Sponsor konusunda ozgurlugumu kisitlayabilir dusuncesiyle simdiye kadar hicbir girisimde bulunmadim, ne dersiniz, bu konuda sansim olabilirmi? Eger ilgili adresleri bana ulastirirsaniz sevinirim:confused: .
Haberlerinizi bekliyorum.
Selamlar
Herhalde birkac yildir tasarladigim tur icin sartlar olusmak uzere, yani kisisel durumlar, is, finansman.....gibi. Is vizelere kaldi .
Simdiden herkese haber vereyim isteyen arkadaslar davetlidir, eger kimse gelmezse ozgurlugu yalniz yasayacagim demektir
Eger bir aksilik cikmazsa agustosun ortasi gibi Istanbul'dan baslayip once Moscowa'ya gidecegim. Aslinda hareket icin biraz gec kaldim ama parayi anca biriktirebildim
Arkadaslar sizlerden ricam:
Sponsor konusunda ozgurlugumu kisitlayabilir dusuncesiyle simdiye kadar hicbir girisimde bulunmadim, ne dersiniz, bu konuda sansim olabilirmi? Eger ilgili adresleri bana ulastirirsaniz sevinirim:confused: .
Haberlerinizi bekliyorum.
Selamlar