ALLSPORTS 2006 Antalya

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Ocak 2006
Mesaj
2.064
Tepki
1.518
Şehir
İstanbul
ALLSPORTS 2006 Antalya

16 - 30 Temmuz 2006 tarihinde saat 14:00 / 23:30
arasında düzenlenen Tüm spor dalları fuarı hakkında
bilgilendirme ve duyuru yapmak istedim...

Hangi Firmalar gelecek bilgisi olan var mı?

Bisiklet Sevenler Derneği olarak bizler orada bulunacağız ve standımız bulunmakta...

Yer : Beach Park Fuar Alanı

Giriş ÜCRETSİZDİR
Gelirseniz Mutlu Oluruz

Özellikle
Delta Bisiklet - Yeşil Bisiklet - Bikeandoutdoor - Metin Bisiklet - Velespit Bisiklet - Kaçkar Bisiklet

Gibi herkesin ve Türkiye'nin bildiği tanıdığı büyük Firmaların Gelmesini Bekliyoruz

Ercan BAYRAM
 
Scudo

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
@erc10000




Bu gün 2. gün ve ben büyük heveslerle fuara gittim. Hemde öğlen vakti. Bisikletleri göreceğim ve bisikletle ilgili ne varsa karşımda olacaklar diye . Sormayın.

Fuarda ne mi var? Motorsikletler , arabalar , normal giyim eşyaları, arabalara takılan kolonlar , hediyelik eşyalar,Ha birde Antalya dan bisiklet satan büyük bir mağaza ( iyi ya kardeşim ne kızıyorsun . Al sana bisiklet !!! diyorsunuz ,ama , bekleyin) standında bisikletin B si bile yok hepsi Türk malı motorsiklet. Motora da karşı değilim ama aşkımız bisiklet.

Siz olsanız ne yaparsınız.

Pardon BSD nin ( Bisiklet Sevenler Derneği) standını unuttum. O da fuarda güzel bir stand açmış . Pardon stand değil yerini demek istemiştim. Yaklaşık 8- 10 m2 bir yerde bir masa, bir sandalye, bir de masa üstünde 5- 10 broşür. Başında kimse yok . Hadi ayıp olmasın diye dışarda bıraktığım Tandem bisikletimle, Ercan' ın Kron bisikletini alıp standa koyduk . Bir müddet bekledik ve sonra utanıp ve de kızararaktan ordan ayrıldık.

Hafta için de yollarda gördüğüm , tanıdığım, tanımadığım herkese; 'Standımıza gelin, fuara gelin. Bisikletle ilgili almak istediğiniz bir şeyler var ise fuarda alabilirsiniz' diye herkese söylemiştim. Sonuç felaket . Şimdi düşünüyorum da herhalde ben 15 -20 gün Antalya dışına gideyim. O tanıdığım ,tanımadığım kişiler beni unutsun. Gördüklerinde yeniden zor anlar yaşamayayım diye.

Şimdi cep telefonum çaldı. Yeni tanıştığımız bir bisiklet seven bayan arkadaşımız. 'Ender bey yarın beraber gidelim de bana kask, gözlük , eldiven ve bisiklete yarayacak malzemeler alalım ' diye. Şimdi ben ne yaparım. O arkadaşım , gene iyimser. Belki yarın yeni katılacak firmalar olabilir. Bu gün 2. gün yarın gene de bakalım diyor. Çok çok üzücü bir durum.

Siz olsanız ne yaparsınız.
Delta Bisiklet , Sayın Gürsel bey ( Yeşil Bisiklet), Velespit Bicycle Shop&Service, Metin Bisiklet ve başka bisiklet firmaları Antalya 'dan duyun sesimizi. Bizi burda yanlız bırakmayın. Bir küçücük te olsa bir yer açınız. Bizler sizlerin burda neferleri olarak , her türlü yardıma, gücümüz yettiğince hazırız.

Başka diyecek ,yazacak birşey bulamıyorum. Daha doğrusu yazamıyorum. Çünkü gözlerim doldu. Klavyemi görmekte zorlanıyorum.

Hoşçakalın.
 

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Ocak 2006
Mesaj
2.064
Tepki
1.518
Şehir
İstanbul
Ender Abi
Ben şimdi Fuar Alanından geliyorum

katılan firmalar listesine baktım ve Bisiklet ile ilgili hiçbir firma hakikaten yok...

çok üzüldüm ve canım sıkıldı ki Belki istanbul dan geliyorlar 2. yada 3. gün gelirler diye düşünürken gelenin olmayacak olması beni ve bizim BSD cileri çok üzdü...

Delta Bisiklet ZZYZX
Antalyada şube açmayı düşünüyorsunuz ve buraya ufacık bir standa bile olsa gelmenizi bizlerle tanışmanızı isterdik potansiyeli ve insanların tutumunu sadece bisiklet forumundaki ufacık bir anket ile değil de Burda bizzat kendi görüşmelerinizi anketten kat kat daha iyi olacağına eminim.

Ama gelin görün ki ne gelen vaar ne giden...


Ender abi biz baya bi erken gitmişiz fuar alanına sonradan Küçük-Büyük Ertan lar Gökhan Hocam Ertan bey in kızı ve ben Emre vardık orada beraberdik...

Hafta içi çarşamba geceleri nöbeti ben aldım 20-24 arası duracağımı söledim...

paylaşıyoruz gündüz ve gece olmak üzere 2 şer 3 er gruplar kurmaya çalışıyoruz ve mümkün olduğunca iyi ve veya dikkat çekebilecek bisikletleri göz önüne koyarak dikkat çekmeye çalışıyoruz...

bugün Specialized Epic SL ve Benim Kron XC4000 vardı...

mesela ender abi senin Tandem ses getirir ve orda olduğumuzu belli eder...

Yorumum o ki geçen sene gelen Bikeandoutdoor da gelmemiş..

Antalya nın diğer şehirlerden eksiği değil fazlası varken 11-11.5 ay bisiklete binilen bir havası varken Neden Ben ANLAYAMADIM...
 

ulas

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Mayıs 2006
Mesaj
3.957
Tepki
9.754
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Geotech
Biz de isteriz bütün fuarlara katılmayı. Sadece Antalya değil Türkiye'nin bir çok bisiklete binilen yerlerinde fuarlar oluyor. Fuarlar bir yana ihtiyaç var. Antalya, İzmir, Bursa, Konya vs illerinde özellikle iyi ve kaliteli malzeme ihtiyacı var. Ama ne yazıkki hepsine yetişmek mümkün değil. Bu konudaki hassasiyetinizi göz yaşınızı anlayabiliyorum ama sizlerin de bizleri anlamanız gerekiyor. Diğer bisiklet firmaları adına da bir şeyler eklemek istiyorum. Bütün bunlar bir yana bisiklet firmalarının tam sezonu ve işlerinin yoğun olduğu anlar. Bu yoğunlukta bir fuara katılmak çok külfetli ve zor bir iş..

Bizi anlayacağınızı dileyerek

saygılarımızı sunarım
 

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
@zzyzx

Cevabınıza çok teşekkürler.

Dediğiniz gibi fuarlar hakikaten gelip geçici şeyler. Ama inanın sizlerin burada bir fuara katılması, size ancak gelirken biraz eziyet olur, diye düşünüyorum. Dönüşte elinizde getirdiğiniz şeylerin hiçbirisi kalmaz. hepsi fuar alanında erir gider diyorum.


Antalya bisiklet konusunda çok aç. Siz buraya elinizde ki bisikletlerden 5 tane getirseniz 5 i de satılır ve dahada bir sürü sipariş alırsınız. Sadece burayı kişi olarak düşünmeyin. 5 yıldızlı otellerin bugün aktivitelerinde artık bisiklet var. Sabahtan otel önlerinden geçerken turistlerin 10 lar 20 ler gibi ard arda dizilip , bisikletleriyle yollara düştüğüne hergün şahit oluyoruz.

Bu gibi yerler kaliteye önem veriyorlar. Şahıs olarak bile düşünsek benim şu anda kafamda bilidğim , bisiklet almayı düşünen arkadaşlarım var.
İnternetten sipariş verin hemen gönderelim diyorsunuz , ama kendimi örnek vereyim. Belli bir yaşı atlamış kişiler ( benim gibi ) netten ürün alamıyor. Ben bile tandemimi Delta Ankara ya sipariş verdiğimde biz göndeririz dediler. Ben hayır burda toplatamam siz hazırlayın ben gelip alırım dedim . Güldüler;) abi arabaya sığmaz dediler. Bende kocaman kamyon gibi kamyonetle Antalya'dan Ankara' ya gidip aldım.:eek: :eek: Diyeceğim görerek almak satışı kolaylaştırıyor.


Fuar konusunda hak veriyorum . Benim küçük bir yer açın dediğim aslında Antalya' da kalıcı bir dükkan. Yeriniz belli olsun. Malınızı üç beş ürünle tanıtıp satıp hemen yerine yenisini koyarak bile olur. Diyorum ya oteller toptan alışveriş yapıyor. Oraya koyacak adam bulamayız diyorsunuz . Ben kendi adıma bile sizlere yardıma hazırım.

İnşallah birgün sizleri ve sizin gibi güzel firmaları Antalya ' da görmek üzere hoışçakalın diyorum.
İşlerinizde başarılar iyi günler.:)
 

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
Herkese merhaba,
Hani Antalya 'dan kaçayım demiştim ya, evet hakikaten de kaçtım. :mad: Ama , 'tilkinin dönüp dolaşıp, geleceği yer kürkçü dükkanı ' imiş. :D Döndüm ,dolaştım, gene Antalya 'ya geri geldim. Gitmeyeceğim dediğim, fuara da tabiki gittim.
Bu bisiklet , hakikaten bir aşk. İnsan onsuz yapamıyor.;) :p

Arkadaşların, her gece BSD nin fuarda ki standında, toplandıklarını duyunca, gene ailecek, toplanıp , bisikletlerimize binip gittik. Özlemişiz. Fuar çok kalabalık. Akşam, bir nebze ,hafif bir serinlik oluyor, diye, millet Beach parka doluşmuş. Fuarda satıcılar memnun.:)

Bizimde , bisiklet ile ilgilenen kişilerin buluşma yeri olarak , burada durmamız iyi olmuş. Eğer isimlerini yazdıranlar gelirse, gezi anındaki grubumuz bayağı büyüyecek. Bu da , biz bisiklet sevenler açısından olumlu bir gelişme.
Bu kadar yazıdan sonra bir iki de fuardan foto atayım.

Evden elimiz boş gelmedik .Buzlu limonata ve yanında pasta iyi gider dedik.

(link)

Standa bisikletlerimiz. Millet kalite bisikletleri görünce satılık mı? kaç para diye başımıza üşüştü..

(link)

(link)

Şimdi biraz gülelim. Ertan Ve Ali arkadaşımız geldi . nerde Komiklik.

(link)

Ali arkadaşımız ,yarış takımında. komiklikte onda zaten.

(link)

Ali . Arabalar istepne taşır da ben niye taşımayım demiş yedek cant ve lastiği bagajına, pardon sırtına asmış...

(link)

İnanın bu şaka değil . Gerçekten böyle geldiler. Meğerse Ertanın evinden almışlar kendi evine götürüyormuş.
Sevgili Metin abimiz de geldi . Tabiki eli boş gelmemiş. 2 kavunu bisikletine atmış ve şimdi kavun ziyafeti.
(link)

Eh şimdilik bu kadar. Ama bu güzelliği ve halkın ilgisini görünce artık her akşam giderim , diye düşünüyorum.

İnşallah ilerde böyle fuarlar da , değişik bisiklet firmalarını da , aramızda görürüz.
Aklıma gelmişken Bisan firmasıda ilgiyi görünce , motorlarının yanına o hafiff !! :eek: bisikletlerinden 10 kadar koymuşlar.

Hepinize mutlu , neşeli , bol pedallı , bol arkadaşlı günler dilerim .
Hoşçakalın.
 

Ercan Bayram

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Ocak 2006
Mesaj
2.064
Tepki
1.518
Şehir
İstanbul
bisan da az değil sırf satış yapmak için demir yığınlarından 300 ytl olan bir modeli
fuar fiyatı 150 ytl

sanırım stand ın ücretini çıkartamadılar :)

ne gariptir ki herkes motor getirmiş be akıllı o kadar marka motor varken ben şahsen bisanın yakınından geçmem

senin farkın olsun sen bisikletleri ön plana arka plana da motorları koy değil mi

babasına bisiklet gösteren çocuğun babası da kesin motora bakacaktır :)

gelmeyen tüm firmalara çok teşekkür ediyorum sezon sebebi ile gelemeyenlere
ve geçen sene gelip de bu sene gelmeyenler de dahil olmak üzere

bize eğlence yeri gibi birşey oldu aslında kendimize ait küçük biryerimiz olsa ben inanıyorum ki
şuan işsiz olan bir abimiz var bisikletle ilgilenen ve çok bilgili kişiler onlara
hem kendimiz hemde onlar için küçük bir tamirhane açabiliriz gelir karşılığı da yardım makbuzu kesilebilir diye düşünüyorum...

bakalım bizimkilere de anlatmaya çalışacağım nasıl karşılayacaklar...

madem burada şube açacak adam akıllı birileri yok
bizde kendi yağımızla kendimiz kavrulalım o halde :)

Antalya adı büyük kendisi büyük ama bisiklet için 11 ay havası olan bir mekan
turizmi ve bisikletsevenleri demekki büyük şirketler için yeterli değil onlar nasıl bir kitle ve ortam arıyorlar bir türlü çözemedim...

Ender abi teşekkürler fotolar için
Bu arada hep sen çekiyorsun fotoları arada biz de çekelim de sen de görün fotolarda :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu