Bu da benim balaban!

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
Bu balabanı viteslendiriyorum.

Ne can yakacak dostlar. Efenim? Evet evet, taze geldim. Şindik. Forumu yeni buldum. Tavlandım. Tamam sabredin yanıtlıyorum: Dün tarttım: Yok vazgeçtim. Tahmin edin kaç kg? İşte meydan pisletçiler.
 
Scudo

Ahmet Gökdere

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Mart 2006
Mesaj
1.430
Tepki
2.494
Şehir
istanbul-kartal
hocam güzelmiş bisikletin viteslendir görelim yakışıklı olsun
ama onun kilosu kadar seninki de önemli bide sen tartıl ayrıca rengi güzelmiş
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2



Aaametim benim kilo nirden çıktı şindi yaw? Fotoya gölgem filan mı düşmüş? :D İyiyim ben iyi. Balabana sor. Ben fites mites istemem aslında. Aşırı tecno bunnar. Gel gör ki Balaban dayanamıyo bacaaama. Çatırdıyo. Onu rahatlatıcam. Yoğsam fites mi? O da ne... Bahele aşşaa: What is this? Patlıcan mı? Yannış cevap diit.

(link)
 

Ahmet Gökdere

Forum Bağımlısı
Kayıt
30 Mart 2006
Mesaj
1.430
Tepki
2.494
Şehir
istanbul-kartal
anlaşıldı hocam sen devam et
yalnız senin balabana yaptıklarını cannondale firması görürse mahkeme kararıyla geri alırsa şaşırma
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2


Ferrariye elpici taktırma olayını diyosun di mi? Ama benim olay bambaşka aamet. DEvam ediccim. Kazuzumu içip geliyom. Bi de kohlet var yanında. Yin mi?
 

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763
forumdaki turkcemiz allahlik oluyor gitgide.. :rolleyes: yakindir bir postayi acip da desifre edemeden hoh! :eek: demem... allah sonumuzu hayretsin :ci:
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2



Bikegirl, boşuna kızıyosun valla. Çünkü senin tümce benimkinlerden peter. Ciddiyim. Pi okusana kendiyinkini. Niye böyle yapiyon ki?

Yani şu ne demek: yakindir bir postayi acip da desifre edemeden hoh!

Rivoshift meselinde biraz taa bilgi istiyom senden. Nütfeen!
 

roadeater

Üye
Kayıt
30 Haziran 2006
Mesaj
28
Tepki
11


Cok eski senin bike. Bende var dı cok once benziyor buna... Arkadas ile okudu senin message guldu biraz cok biz. Komik yazi. Fakat bikegirl izin vermeyor şaka ve bozok dil. Dikkat! Bana da kizacak bekliyor. Turkce ogretmen kendisi:D
 

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763
kisin kocaman eldivenlerle cevirmeyi yapmak mandallarla bogusmaktan daha zor oluyor, bu benim fikrim.. altusda cok basit parmak hareketleri ile vitesleri gecirebilirken, digerinde elini mevcut konumundan kaldirman, ya da doner dialin uzerinde tutman gerekiyor avucunun bir kismini surekli.. bu da depara kalktigin donemlerde eger gidonun iki ucundaki boynuzlara asiliyorsan ciddi bir kol hareketi demek..

Tamamen benim sahsi gorusum, performans olarak test edilmis ve karar verilmismidir bilmiyorum, ancak cevirmeli modellerin zor sartlarda kullanimi, "mandalli" modellere gore pek pratik degil..

bisikletin hayirli olsun...
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2


Teşekkür borç oldu Bikegirl. (Okunuşu baykgörl dimi? Ama yankiler kısaca bayki derdi eminim)
 

acumur

Forum Demirbaşı
Kayıt
22 Mart 2006
Mesaj
580
Tepki
563
Şehir
Beşiktaş, İstanbul
Sevgili 'roadeater','bikergrrl' hanımefendinin dile getirdiği bu Türkçe bozukluğu konusunda sizin Türkçenizin bozukluğu ve eyskici'ninki arasında çok ciddi bir fark var.Bir tarafta anadilini ! katleden bir şahıs diğer yanda (yabancılar için) öğrenmesi oldukça zor bir lisan olan Türkçeyi gayet güzel şekilde öğrenmiş ve son derece doğal hatalar yaparak kullanan siz varsınız.Şahsen ben sizin yazılarınızı okurken hem tebessüm ediyorum hemde hoşuma gidiyor ne güzel öğrenmiş Türkçeyi diye.Ama bu 'eyskici' kardeşimin yazılarını okurken ciddi şekilde rahatsız oldum ve sinirim bozuldu!.Kısacası demek istediğim 'bikergrrl' hanımefendiyle kesinlikle aynı fikirdeyim.Sevgili 'eyskici',sende forumumuza IRC muamelesi yapmassan kendim adına çok memnun olacağım.

Ayrıca konuyla alakalı olarak bende tercihimi altustan yana kullanıyorum.Diğeri çok kullanışsız gibi geliyor bana.
 

ThePoorWanderer

Aktif Üye
Kayıt
4 Haziran 2006
Mesaj
164
Tepki
88
Şehir
Kayseri
Sevgili "eyskici", genelde Türkçe yazılmış bir yazıyı anlamam için sadece gazete okur gibi okumam yeterlidir; ama sizin yazdıklarınızı anlayabilmem için bir de yorum yapmam gerekiyor ve de ara sıra yazınızın üzerine düşünmem.. Şahsen ben, sizin yazdıklarınızı okurken stres oldum. :) Kendimi dekoder gibi hissettim. :)

Bir de şöyle bir şey var, bir beyanda bulunduğumuz zaman, "yanlış anlaşıldım" veya "aslında öyle demek istememiştim" diyebilme hakkımız vardır. Lakin, fikirlerimizi yazıya döktüğümüz zaman, yukarıda yazdıklarımı söyleme hakkına sahip olamayız. O zaman, adama, "düşünüp de yazsaydın" derler. Benden söylemesi...

Olaya kendi penceremden bakarsam, İngilizce veya Almanca falan yazsanız, benim için anlaması daha kolay olurdu herhalde. :p
 
  • Beğen
Tepkiler: Sencer Kan

mazhar

Daimi Üye
Kayıt
30 Temmuz 2005
Mesaj
315
Tepki
323
Şehir
İstanbul/Eskişehir
Bu forumda son zamanlarda enteresan işler oluyo...

Birileri fena eğleniyo gibi geliyo bana...:eek:
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2


Beni eleştiren şu güzel insanların kendi yazdıklarını okuma oılayına girmediklerine eminim. Yaw çoğunuzun nick'i Amerikanca be. Ben ne didim ki?_ Ayıp diiil mi? Bu nasıl muhalefett.
 

bikergrrl

Forum Bağımlısı
Kayıt
18 Ocak 2006
Mesaj
1.096
Tepki
763


mazhar bey, alin benden de o kadar..

ozellikle "son zamanlarda" kismina katiliyorum.. teshisimizin ayni oldugu suphesindeyim ;) saygilar :D
 
  • Beğen
Tepkiler: mazhar

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
Sevgili arkadaşlarım.
Hepiniz haklısınız.Ama Eyskici arkadaşımıza da hak vermek lazım. Forumumuz da hepimiz bazen bu şekilde yazılar yazıyoruz. Bu arkadaşımız , sadece her mesajına taşıyınca dikkat çekmiş. Sadece bir mesajın da bıraksa , hiç birimizin dikkatini çekmezdi.

İnanın ben mesaj yazdıktan sonra en az üç kere okuyorum. Mesajımda cümle düşüklüğü ve noktalama hataları olmasın diye. Ama bazen eşim gelip attığım mesajları okuduğunda, bir sürü imla hataları, düşük cümleler buluyor.

Onun için , burada hepimizin , yazılarımıza dikkat etmesi lazım. Ama bazen de
düşük cümleler, konuyla ilgili olduğunda ve komiklik olsun diye yaptığımızda ( her zaman değil ) ilginç oluyor.

Eyskici arkadaşımız da , bence bu yazdıklarıma katılıyordur. Her zaman böyle yazmayacaktır. Değilmi ? ( şimdi dimi diyecektim korktum diyemedim. )

Hepinize işlerinizde başarılar dilerim.;)
yazarken unuttum. Bisikletin çok güzel kendi gençliğim aklıma geldi . Bizim zamanımızda da bisikletler böyle vitessizdi. Güle güle kullan bisikletini. Kilosunuda yazda merakta kalmayalım. İyi günler dilerim.Bol pedallı günler.:)


Şimdi yazımı okudum bir sürü yanlış ve eksik buldum. Düzeltmeye çalıştım ama gene de kalmış olabilir. Kusura bakmayın. Konuşma dili ile yazı dili hakikaten çok farklı birşey.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2


Ciddi olamazsınız. Bakı aşağıya forımun başka bir noktasından tırıkladığım bir mesac. Buma itiraz yok dimi?

çoğu mtb bisikletlerde bnmkide dahil ayaklık yok sonradan eklenio/takılıo bununn sebebi nedir ? yani fabrika çıkışlarında yok (bnm bahsettiğim markalar kron trek scott vs vs vs ) öle bisikleti dayayacak yer arıos herhalde bi özelliği vardır

Yazan arkadaşı hedef almıyom da babalar 'eklenio' necedir? Y da 'bnm' necodur?
 

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya



Sayın 'hhtatar' kardeşim.
Cevabınızı okudum. Aynı anda da sizden birşey daha öğrendim. (Öğrenmenin yaşı yoktur.) Bakın 'hhtatar' yazarken tırnak içine almayı sizden öğrendim.Size teşekkür ederim.
'eyskici' kardeşim benim mesajımla aynı anda yazdığı için, benim mesajımı görmeden kendi mesajı benden sonra çıkmış. Bende önce sizin gibi düşünmüştüm . Yazım saatine bakınca, benim mesajımı görmeden yazdığını anladım.
Biz gençlerimize yapıcı yaklaşmalıyız. Onlar geleceğimiz. Kırıp , kızıp, onları dışlamak , onları kaybetmemize sebep olur, diye düşünüyorum.
Forumumuz geniş bir halk topluluğu. Hepimizin öğreneceği ve öğreteceği o kadar çok şey var ki '
Konuya yaklaşımınıza ve inceliğinize teşekkür ederim.Size sadece benim de düştüğüm ( yazının aynı dakikalarda yazılma olayı.) hataya, yanlışlıkla düşmemeniz için yazdım.
Sizler. bizler , insanlar hakkında gene de iyimser düşünmeye devam edelim.

İşlerinizde başarılar dilerim .:) :p
 

sönmez

Daimi Üye
Kayıt
13 Ekim 2004
Mesaj
320
Tepki
217
Arkadaşlar böyle çekişmeler diğer forumlarda normal olabilir.İnanın bizim forumumuza hiç yakışmıyor.Yazılarımızda hepimizin hataları oluyor.Biraz daha dikkat diyorum.Saygılar.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu