Element Extreme 1. Kısa Film Trailer

Gürkan Karataş

Daimi Üye
Kayıt
5 Kasım 2006
Mesaj
352
Tepki
250
Şehir
Bakırköy, İstanbul
İsim
Gürkan Karataş
Bisiklet
Specialized
Evet arkadaşlar, geçen hafta itibariyle çekimlerine başladığımız ve şehrimizde yapılan skateboard, bmx, street mtb başta olmak üzere tüm extreme sporları kapsacak kısa filmimizin çekimleri hızla sürüyor. Şuan filmin 10 dakikalık kısımı tamamlanmış durumda min. 30 dakika olarak düşündüğümüz kısa filmin traileri hazır. 1 ay içerisinde çekimleri tamamlayıp sonrasında montajını yapıp çıkartıcağız filmi.

buyrun Element Extreme Balıkesir sporcuları tarafından çekimi süren filmin traileri, iyi seyirler.

 
Scudo

nevin byk

Üye
Kayıt
26 Mayıs 2011
Mesaj
13
Tepki
3
Şehir
balıkesir
merhaba açtıgınız konuyla alakası yok ama biz bir arkadaşımla bisikletlerimizi yeni aldık street yapmak için fakat ayvalıktayız ve bizden başka yapmaya çalışan falan görmedik acaba sizin hiç buluştugunuz falan oluyormu balıkesirin ilçelerinde falan (ayvalık edremit burhaniye) falan öyle bir şey varsa katılmak isteriz çünkü yeni başladık bize yardım almamız gerek bunny hop falan deniyoruz olmuyor hernyse kısacası balıkesirde bu işle ugrasanları arıyoruz(özellikle ayvalıkta ) toplanmak istiyoruz biz ayvalıktayız teşekkürler :)
 

M.Kaptanbaşı

Forum Demirbaşı
Kayıt
8 Aralık 2008
Mesaj
545
Tepki
244
Şehir
Balıkesir/Edremit
@nevin byk
Merhaba ben Edremitliyim. Edremitteki Cumhuriyet meydanında street yapmak istiyorum, lakin bunny hop'un b'sinden de sonundaki y'sinden de anlamıyorum.
Ama street tarzda bisiklet kullanmayı da çok istiyorum, çok hoşuma gidiyor. (Çok eskiden Edremit'te dediğim meydanda street yapan birkaç çocuk görmüştüm. Lakin amatör olabilmeleri bile yıllar sürecek gibiydi.:D ) Profesyonel yarış koşan (lakin yaklaşık 1 seneden fazla ara vermiş) bir sporcuyum. Keşke Edremit'te olsaydınız. Belki cumhuriyet meydanında ben de size katılırdım.
 

egehan

Daimi Üye
Kayıt
14 Mayıs 2010
Mesaj
279
Tepki
82
Şehir
Balıkesir/Burhaniye
Bende bmx kullanıyorum burhaniye de aynı zamanda birçok kısa film projesiyle uğraşıyorum ama bisikletle alakalı değildi başarılar :D