Scudo Sports

''31 temmuz belgrad diyen varmı ''

@Gökhan Oğuz

Fotoğraflar vidyodan mı? Böyle eş zamanlı olması çok hoş olmuş. Aslında gönül isterdi ki fotoğrafları Google Earth üzerinde işaretleyelim ve hatta güzergah da belli olsun. Tam o bölgelere yorum yazalım. Yani Bisiklet'in Facebook'nu yapsalar! Tüm girişimcilere duyurulur...:)

Aslında Google Maps API ile bunlar yapmak mümkün. (-bknz. (link))

Scudo
Yaaa, tekrar tekrar izliyorum da tühh ya...:(

Machu Picchu köprüsünden geçmişsiniz, köpek sizi bırakmamış. Yol ise süper üçerli dörderli, araç yok...:)

@Salih Dinçer

belgrada gidiş verilerimizi kayıt etmiştim. (link) ama şarzım bitti belgrada girdikten sonra kayıt etmedim

@Salih Dinçer

Salih ormanda tur attık ama Maçu Piçu kabilesine rastlamadık :D Bizim geleceğimizi duyunca saklandılar galiba :D

@Hasan Bahri Toros,

maçi piçu orda yoktu çünki dört tekerler belgrada gelmişler idi..etraf egsoz kokusundan geçilmiyordu ve malesef mangal dumanları fena halde ormanı kaplamıştı evet biz mangal diye bazen diyoruzda bu işi yazın yapmamakta fayda mangal bence kışın olur belgradda, tabi yağmur yağmayacak kuru soğuk olacak o vakit zevki var,,,

s.a. kudret abi hasan arkadaşım organizasyon için teşekkür ederim ayrıca katılan arkadaşlarımada teşekkür ederim ufak bir kaza olsada herşey çok güzeldi sizlerle tanıştığıma memnun oldum hayırlı RAMAZANLAR

@Hasan Bahri Toros
Korkaklar!

Altı üstü beraberce iki sprint atacaktır ve muhtemelen biz yenecektik. Tamam, o tahtalar daha hafif ama sprinte dayanmaz dökülürler. Mesele karbonda, canlılarda da büyük ölçüde karbon var. Karbona aşığım...:)

Bu arada dün Decathlon'da 10'luk bir karbon gördüm ama melez bir bisiklet. Sanırım arka bölüm ve maşa karbondan. Orta bölüm alüminyum gibi duruyor. Fotoğrafını çekmiştim, benim sitedeki son foto. Tavsiye eder misiniz, alayım mı? Fiyatı bana çok uygun geldi, hepinizi sollayacam...:D

@Salih Dinçer

Karbon bisikleti Kudret abi daha iyi bilir çünkü ben karbon bisiklet kullanmıyorum :)

Çok keyifli bir turdu. Birbirini ilk defa gören insanların bu kadar iyi anlaşması ve seviyeyi kaybetmeden uzun kilometreler sonrası Belgrat ormanının ıssızında neşeli sohbetler yapması heralde bisikletçilere özgüdür diyor katılan ve emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
Çok güzel bir tur olmuş,herkesin ayağına sağlık,
belgradı çok merak ediyordum katılamadığıma çok üzüldüm.
kudret abi inşallah eylülde tekrar belgrad turu düzenlenir,+1 im şimdiden söyleyeyim..... :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Bahri Toros
@mustafa ayvaz

okullar açıldıktan sonra mustafa bi tane belgrad yapacağız,,,,
ekim ayındada olur kasım ve aralıkta kış dolayısıyle rağbet kalmaz,,,

kudret abi bir dahaki belgrad turumuzda aramızda para toplayalım ragıpa bir bisiklet alalım hayvanın önü açılsın :D

@Salih Dinçer

filk fotoğrafı çektim sonra videoyu çektim. şöyle kaska ya da gidona bi aparat halledebilsem çok daha zevkli olucak bakalım uğraşıyorum

@özer çankaya

valla iyi fikir bu arada özer sen dönüşte takıldın arkadaşlara kaldın geride bizde seni bekledik baktın gelmedin sonra biraz daha gittik son benzincide bekledik baktık gene sen gelmedin dedik herhalde muhabbet uzun sürdü,,,

@Kudret Kurtcebe

Kudret abininde önerileri ile mevcut olan bisikletimdeki teknik sorunlar ve uyumsuzluk yüzünden Bebek sahili civarında ekipten ayrıldım.

Fakat Kudret abi ve bisikletforumu üyeleri ve bu işe gönül vermiş olanlar ile tanışmak onları dinlemek sohbet etmek çok güzeldi.

Görüyorum ki belgrad turu muhteşem geçmiş.Görsel medyalarıda paylaştığınız için ayrıca teşekkürker.Gitmesekte yaşananları görmüş olduk.

Zamanımı ve yeni bisikletimi ayarlayabilirsem bir daha ki seferlere sizler ile birlikte olmaya çalışacağım.

Biz daha sonra Salih Dinçer ile herseye ragmen pes etmedik.Bebek civarından sizlerinde tabiri temkinli bir şekilde lay lay lom Aksaray'a kadar pedalladık.

Daha sonra farumistanbul'u ziyaret ederek decathlon'u gezdik.Sonra ise dönüş.

• Beğen
Tepkiler: Salih Dinçer
@Cengi7 KAYA

cengiz altındaki bisiklet ile girdiğimiz offroadda stabilize yolda son derece yorulacak ve rampalar ise senin için işkence olacaktı arkadan kontrol ediyordum seni ama bisikletin gitmiyordu ve vites sorunu vardı ve gruptan ayrı kalıyordun ....evet eylülün 18 ine kadar ne yapıp edip bi bisiklet alman senin için çok iyi olacak okul açılıyor bunu belgradda kutlayacağız ,,,,

@Kudret Kurtcebe
:)) Balkanlar turu ateşiyle yanan biri olarak Sırbistan'a gidiyorsunuz sanmıştım :)))

@Efe Coşan
Ahh, bir gün o da olur inşaallah...:)

Aslında Yunanistan'a vizesiz geçilebiliyor zannedersem. Hatta gemi ile günübirlik turlar bile mevcut. Gerçi orada şimdi ekonomik kriz var kazıklarlar adamı. Ama şu İstanbul bitmedi ki kardeşim, inşaallah sıra ülkemizin diğer şehirlerine gelecek!
Sonra nasip olursa yurt dışı yaparız.

Kudret Ağabey, bu arada hiç yurt dışı turlarına katıldın mı?

Teşekkürler...

@Salih Dinçer

salih ben 1979 senesinin ağustos ayında bergene gittim ...ve bir yıl kaldım yurt dışında lisan okuluna yazıldım ,ve tabi burdan bisikletimi götüremedim ,
ama orda bisiklet kiraladım bergende ,,,fiyortları gezdim tabi kışın ora çok berbat o seneler 79 -80 arası kış çok çetin oldu orda ,,,iki metre karda bisiklet süremezsin orda ,,,

Geri