Scudo Sports

Kadıköy'de Triban 520 bisikletim çalındı

Demir2000

Üye
Tepki
79
İsim
Yusuf
Bisiklet
b'Twin
B'twin Triban 520- kırmızı siyah ince teker-düz gidon) bisikletimi, bugün (6 Temmuz Perşembe) aksam 19.00'da Kadıköy Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin önündeki, belediyenin kurduğu bisiklet parkına zincirle bağladım. 23.30'a dogru çıktığımda yoktu.

Dosyalar

• zoom_16e74ce3-9561-4a3b-8ad3-c26a3bdab003.jpg
    zoom_16e74ce3-9561-4a3b-8ad3-c26a3bdab003.jpg
    29,7 KB · Okunma: 89
Scudo
geçmiş olsun, umarım bulunur.

Geçmiş olsun, civarda orayı gören kamera illa vardır, vakit kaybetmeden rica edip kayıt varsa alın.

• Beğen
Tepkiler: Demir2000
Çok üzücü, büyük geçmiş olsun. Ben de Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nin içinde/civarında epey vakit geçiriyorum, konuyu ondan takibe aldım. Umarım bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Demir2000
@Demir2000
Bisikletin çalınmış olması üzücü. Fakat 4.5 saat bisikleti dışarıda bırakmışsınız. Bu oldukça riskli bir durum. Bisiklet uzun süreli birakilmamali. Ha bazen bırakmak durumunda kalırsak da güvenlik kamerasinin oldugu ve insanların yoğun bulunduğu yerlere koymak lazım.

Teşekkür ederim. Ama arada kontrol ettim ve dediginiz gibi kamerali, çok yoğun bir noktaydı. Hatta özel bisiklet parkı...

Zincir, kilit falan hava cıva; özellikle bunlar için oluşturulmuş hırsızlık timleri var. Güvenlik kamerası, polis falan da bir sonuca götürmüyor. Göz önünden ayırmamak lazım.
Bu şerefsizler çaldıkları bisikletleri piyasasının çok altına bir yerlere veya başka bisikletçilere satıyor. İşte bu aşamada bisikletçiler olarak biz de bu ucuz fiyatlara tenezzül edip kesinlikle bu alışverişleri yapmamamız lazım.
Geçmiş olsun.

Çok değerli bilgiler teşekkür ederim.
Sanıyorum söylediğiniz iki uyariya da uygun davranmışım.
* O nokta çok yoğun bir konum. Dün özel olarak yoğun bir gündü. Hemen 3-5 metre mesafede bir kafe var. "Kapının önüne atılan masalarda oturanlar caydırıcı olur" diye düşünmüştüm.
* Kamera da varmış. Umarım incelenecek.
* Ek olarak bıraktığım yer, belediyenin özel bisiklet parkı.
* Uzun süre bırakmamak konusunu not ettim. Güzel bilgi.
Arada ki defa kontrol etmiştim.
İlginize çok tesekkur ederim.

Öncelikle geçmiş olsun. Daha önce 2 kere Nazım H. Kültür merkezine bisikletle gittim. İkisinde de bahçeye almak istedim bisikletimi. Belediyenin yeri var dışarda oraya alın dediler. Hep gittiğim mekana sırf bu sebeple bisikletle gidemiyorum. Kilitlere güvenmeyin, görmediğiniz yere bırakmayın bisikletinizi. Bisikletliyken sokağa masa atan veya bisikletinizi bahçesine kabul eden mekanları seçmek lazım.

Çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede bulursunuz. Şahsi olarak bisikletimi bir yere bırakmak zorunda isem, 10 dakika bile göz temasından uzak kalırsam, sıkıntılar basıyor acaba ne durumda diye. Siz 4 saat gerçekten iyi bırakmışsınız dışarıda. Arada sık sık kontrol etmek gerekiyor ne yazık ki.
Geçmiş olsun tekrardan...

Hırsızlığa caydırıcı cezalar şart. Minumum 5 sene yatacak. Milletin emeği bu kadar ucuz olmamalı

• Beğen
Tepkiler: lordthann
Öncelikle çok geçmiş olsun son zamanlarda kadıköyde bu haberler daha fazla duymak beni üzüyor.Tahminimce hırsızlar çalınan bisikleti hasanpaşa veya fikirtepe taraflarına götürmüş olabilir eğer öyle değilse il içi veya dışı bit pazarlarında satılıyordur.İnşallah böyle haberleri bir daha duymayız

Geri