Duyuruyu Kapat
Facebook Gözat
Twitter Gözat

Blacburn 6.0 arka ışık sorunu... arka ışığını çalıştıramıyorum

Konu, 'Elektrik - Elektronik' kısmında Erhan Doğaner tarafından paylaşıldı.

  1. Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    arkadaşlar blackburn 6.0 dün elime geçti ancak arka ışığını çalıştıramadım. satıcıdan öğrendiğim kadarıyla ilk açarken özel birşey yapmak gerekiyormuş acaba bilen varmı???:(
     
  2. selcuktnt

    selcuktnt Forum Bağımlısı

    Kayıt:
    25 Haziran 2007
    Mesajlar:
    649
    Beğeniler:
    323
    Şehir:
    eskişehir
    Seviye:
    genelde pilin ucuna bir yalıtkan koyarlar ona bir bak istersen sadece bir fikir
     
  3. #3
    Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    yok abisi pili çıkardım bişey bulamadım
     
  4. İsmail Ağıllı

    İsmail Ağıllı Onursal Üye

    Kayıt:
    5 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    1.707
    Beğeniler:
    930
    Şehir:
    Ürgüp, Kapadokya
    Seviye:
    Ben saati aldım montaj ettikten, sonra pilini taktım ve çalıştı bir sorun olmaması lazım.
     
  5. #5
    Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    bana pili üstünde geldi. ama hala çalışmıyor :(
    of yaa
     
  6. #6
    Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    arkadaşlar bilen varmı?
     
  7. Onur Kahraman

    Onur Kahraman Bisikletkolik

    Kayıt:
    19 Mayıs 2008
    Mesajlar:
    1.448
    Beğeniler:
    988
    Şehir:
    EU
    Seviye:
    devrelerde sorun olabilir belki?garantisi varsa değiştir.
     
  8. İsmail Ağıllı

    İsmail Ağıllı Onursal Üye

    Kayıt:
    5 Ağustos 2006
    Mesajlar:
    1.707
    Beğeniler:
    930
    Şehir:
    Ürgüp, Kapadokya
    Seviye:
    Normal şartlarda çalışması lazım saatin ışığının teknik bir özelliği olamayacağı için saatte sorun var, değiştirsen iyi olur.
     
  9. proteo

    proteo Aktif Üye

    Kayıt:
    7 Şubat 2007
    Mesajlar:
    129
    Beğeniler:
    94
    Şehir:
    Antalya
    Seviye:
    Üzerinde ki pil zayıflamış sanırım. Pili değiştirip öyle deneyin. Aynısı benim sigma 1606L de de oldu ışık açmak isteyince görüntü kayboluyordu. Pili değiştirdim sorun kalmadı.
     
    Erhan Doğaner bunu beğendi.
  10. #10
    Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    ASLANSINN SENNNN ASLANNN:D:D:D:D:D

    beni o kadar işten ve kargo parasından kurtardın pili değiştirdim çalıştıııı:D:D tavsiyen için sonsuz teşekkürler kardeş:):):)
     
  11. #11
    Erhan Doğaner

    Erhan Doğaner Bisikletkolik

    Kayıt:
    28 Aralık 2006
    Mesajlar:
    1.046
    Beğeniler:
    62
    Şehir:
    Ankara
    Seviye:
    pili nabızölçerdeki pille değiştirdim ışık bikaç kez yandı sonra gene yanmamaya başadı demekki pildenmiş... yarın ilk işim yeni iki pil almak olucak:) umarım düzeliriz:)