2011 Dalış, Su Sporları, Doğa Sporları ve Balıkçılık Fuarı

tolga1976

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Eylül 2009
Mesaj
1.717
Tepki
2.380
Şehir
İstanbul, Ümraniye
Ben firmayla konuştum giriş ücreti 10 lira ve girişte gişelerden temin edebiliyoruz..

Fuar Adı Medex Istanbul 2011
Fuar Açılımı : Akdeniz Dalış ve Outdoor Sporları Fuarı
Fuar Alanı : Istanbul Expo Center
Şehir : İstanbul
Ülke : Türkiye
Dönem : 24 - 27 Mart 2011
Konu: İhtisas fuarı
Sektör: Spor Ürünleri, Bot, Deniz Ekipmanları ve Aksesuarları
Periyod : Yılda Bir
Ürünler Yamaç Paraşütü, Sportif Paraşütçülük, Bisiklet, Dağ Bisikleti, Treking ve Kamp Malzemeleri, Dağcılık, Rafting, Kayak Malzemeleri, Snowboard, Balık Avlama Malzemeleri

Organizatör: Ef-Em Uluslararası Fuar Organizasyon Hiz. Ltd.Şti.
Adres: Tevfik Erdönmez Sk. Emekli Subay Evleri 1. Blok Kat.2 D.6 Esentepe
Telefon : 212-216 37 43
Fax : 212-211 68 48


Medex İstanbul 2011 Dalış, Su Sporları, Doğa Sporları ve Balıkçılık Fuarı
Dalış, Su Sporları, Doğa Sporları Balıkçılık
24 - 27 Mart 2011
İstanbul Fuar Merkezi Yeşilköy İstanbul

DENİZLERİN VE KITALARIN BİRLEŞTİĞİ YERDE, DENİZ VE SUALTI SEVERLER BULUŞUYOR

24 – 27 MART 2011 tarihleri arasında düzenlenecek olan Akdeniz çanağının en büyük dalış ve su sporları fuarı "MEDEX İSTANBUL 2011 Dalış, Su Sporları & Doğa Sporları ve Sportif Balıkçılık Fuarı" İstanbul fuar merkezinde 4. kez sizlerle buluşacak.
Sualtı ve Doğa sporları alanında ülkemizin ve Akdeniz çanağının en büyük tüketici fuarı, Dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan fuar kapsamında sualtı, su sporları, sportif balıkçılık doğa sporları ekipmanları ve şişme bot, dıştan takma motorlar, yurtiçi ve yurtdışı dalış ve doğa turları, dalış merkezleri, dalış okulları, sportif balıkçılık, sualtı avcılığı tanıtılacak aynı zamanda 4. sü düzenlenecek "Uluslararası Serbest Dalış ve Sualtı Avcılığı Sempozyumu" ve denizlerimizin, doğal hayatımızın korunması, su ve sualtı sporlarında malzeme kullanımı, konularında ulusal ve uluslararası uzmanların farklı konularda konuşmacı olarak katılacağı katılımcı, eğitim ve tanıtım seminerleri düzenlenecektir.

Demostrasyon havuzunda bu yıl ilk defa dalışa başlamak isteyenlere temel başlangıç ve tanıtım eğitimi verilecektir. Dive Zone bölgesinde yer alacak sualtı aktivite ve dalış okulları alanı enformasyon ve eğlence merkezi niteliğini taşıyacaktır. Enformasyon merkezinde bu yılın tematik konusu moderatörlüğünü Sayın Tahsin Ceylan 'nın yapacağı " KARADENİZ", sergileri ve gösterimleriyle ilgi ve odak noktası olacaktır.

Fuarda bu yıl 4. kez düzenlenecek ve geleneksel hale gelen "MEDEX Ödülleri" Sualtı Onur ödülü dalında fuar alanında törenle verilecektir. 24 Mart 2011 Perşembe günü VIP davetlilerin katılacağı açılış seremonisi ve "Dive Life MEDEX PARTY" showlar, gösterimler ve ödül töreniyle gerçekleşecektir.
 
Scudo

hakano

Daimi Üye
Kayıt
4 Ekim 2007
Mesaj
383
Tepki
317
Şehir
ankara
Ankara'da da duzenleselerdi iyi olurmus. En azindan sualti sporlari konusunda daha iddiali Ankara.
 
  • Beğen
Tepkiler: tolga1976

tolga1976

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Eylül 2009
Mesaj
1.717
Tepki
2.380
Şehir
İstanbul, Ümraniye
@hakano

Evet.. Ankaranın entresan bir şekilde yatçılığa ve su sporlarına düşkünlüğü var.. En çok yat satın alanların Ankara'dan çıktığını biliyor musunuz?
 
  • Beğen
Tepkiler: hakano