2010 Yılı Yarış Kategorileri

Onur Kahraman

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
1.428
Tepki
853
Şehir
EU
çok aradım ama bulamadım.9 mayıs'ta polonezköy yarışı var.ben 1995 doğumluyum,ama klasmanımı bilmiyorum.kimi junior,kimisi yıldız sın diyor.polonezköy yarışında benim katogorim varmı? ve uci lisansı şartmı.normal lisansım var ferdi olarak.bu bilgilere göre sıkı antreman programına geçicem.
 
  • Beğen
Tepkiler: Blasto
Scudo

Pelin

Forum Demirbaşı
Kayıt
13 Mayıs 2005
Mesaj
558
Tepki
461
Şehir
İstanbul
Bisiklet
Felt
@Onur Kahraman

(link)

Bu linkten bakabilirsin 1995 doğumlu sporcular Yıldız erkekler kategorisinde yarışmış. Federasyon yarışlarında yıldız erkekler kategorisi maraton yarışları dışında oluyor. Federasyon sitesinde yarıştan önce duyuru olur ordan daha net bir bilgi almış olursun.
Genç erkeklerde uluslararası yarışlarda UCİ lisansı gerekiyor fakat sen yıldız erkeklere giriyorsun o yüzden UCİ lisansı gerekli değil benim bildiğim ama bence federasyonu arayıp net bir bilgi alabilirsin.
 

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
arkadaşım yıldız kategoride yarışacaksın ve sadece ferdi lisansınla kulübünden bir kafile listesi alarak katılabilirsin aksi taktirde %65 e girdiğin zaman harcrah alamazsın

(gerşi verdiklerine vereceklerine pişman ediyorlar insanı ama) işte bu kadar kardeşim katılabilirsin sorun olmaz
 

Onur Kahraman

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Mayıs 2008
Mesaj
1.428
Tepki
853
Şehir
EU
şimdi federasyonu aradım,ferdi lisans ile yarışa giremezmişim.doğrumu bu bilgi acaba? 9 gün kaldı yarışa.biraz bilgi istiyorum.
 

Blasto

Üye
Kayıt
3 Şubat 2010
Mesaj
99
Tepki
33
Şehir
İstanbul Tarzım:Freeride,Downhill
bu konuda herhangi bir bilgisi olan yokmu bende bu yarısmaya katılmak istiyorum ama herhangi bir lisansım yok maalesef...
 
  • Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman