2010 cannondale flash

Scudo
Kayıt
21 Nisan 2011
Mesaj
54
Tepki
36
Şehir
Amstelveen
İsim
Serdar Y.
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Canyon
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Sonunda 9 sayfayı komple okuyup, şu başlıktaki insanların bir çoğunun ne kadar gereksiz ve ne kadar önyargılı olduklarını üzülerek izledim.

Lefty gibi ultra teknoloji bir ürünün, Türk insanına olan etkisine hayran kaldım. 100'lerce kez testi yapılmış bir amortisörün hala dayanıksız olduğunu iddia edenler hiç mi en azından araştırmıyor, hiç mi ordan burdan duymuyorlar. Zaten insanlarımız bunu çok seviyor maalesef. 1600$ olan bir amortisörün, "Bu ne kötü bir amortisörmüş, peh... çalışmaz bu ..." diyebilmeleri, bir çırpıda koskoca firmayı batırmaları hayret verici.

Lefty'nin görünüşü ise zevk renk diyorum, ama bana kalırsa çok başarılı estetik bir görüntüsü var. Lefty almak icin can atıyorum adeta.
Eli 2 tornavida tutan birisi bu Lefty'i açamaz bakımını yapamaz deniliyor ya, her Türk insanı Ferrari'ye bakım yapabilir durumda zaten bu ülkede. Bkz. Memocy kardeşimiz pek bakım gerektirmeyen bir ürün olduğunu "Binen" biri olarak anlatmış.

9 sayfa arasında şu da dikkatimi çekti; Yav arkadaş Lefty güzel olsa her bisiklet markası bunu kullanır... Nedir bu ? Şaka mı ? Cannondale firmasının ürettiği bir ürün bu. Fox gibi , Shimano gibi Mavic gibi Bisiklet üreten bir firma değil ! Specialized kalkıp da rakibi olduğu Cannondale Lefty ürününü kendi bisikletine takar mı ? Bu kadar da bilgisiz olmayın rica ediyorum. Cannondale bunun patentini almamıştır gibi bir düşünceye mi sahipsiniz.

Utandım.
 

Alfa_x

Daimi Üye
Kayıt
31 Mayıs 2011
Mesaj
219
Tepki
121
Şehir
İSTANBUL
İsim
Ali
Bisiklet
Cube
inşallah ilerde bunu yada bir lefty modeli alacağım favori bisikletim..
 

mustafaguler_07

Forum Demirbaşı
Kayıt
19 Ağustos 2007
Mesaj
435
Tepki
91
Şehir
antalya
@memocy


Bu bilginin üzerine ben birşey diyemem Zaten Cannondale markasının varlığı yeterli bence Şahsi fikrim olarak söylüyorum eğer ekonomik durumum el verse her çeşit lefty maşadan alırım. Neredeyse piyasadaki çoğu marka bisikletim oldu ama Cannondale' yi kullanırken aldığım zevk haz zı tarif edemem Kulladığım bisikletin boy ebatı bana büyük olmasına rağmen bu kadar rahat kullanım sağlıyorsa tam ölçülerinde bir cannondale'den alacağım haz zı merak ediyorum.

Herkezin en mutlu olacağı ve tereddüt etmeden kullanacağı bisikletleri olur umarım
 
Kayıt
5 Mart 2011
Mesaj
84
Tepki
18
Şehir
ANKARA MAMAK
Bisiklet
Giant
pardon bılmıorum k bakmayın ön vites telı kadro içnden mı gelıyor
 

Emre Alp Özkurt

Forum Demirbaşı
Kayıt
1 Temmuz 2011
Mesaj
514
Tepki
114
Şehir
ANTALYA
@nazım kayhan

vites teli kadro dışından gelip sadece döndüğünde kısmen kızaktan çıkınca geçiyor.
 

sezai arabacıoğlu

Forum Demirbaşı
Kayıt
28 Nisan 2010
Mesaj
460
Tepki
114
Şehir
Bolu
Bisiklet
Cannondale
daha hafifini ilerde üretmek için yapmuyorlar mantığı yanlış 2020 de 5 kg luk bisiklet çıkmış olsa herkes bunumu tercih edecek sanki zaten 11 kg bile hafif kategorisine giriyo ve bu rakam 9 8 7 indikçe ticari olarak parça fiyatları arttığı gibi güvenli sürüş hisside azalmaya başlıo daha çabuk ayarları bozulabilio ve daha masraflı oluyo yani 5kg bisklet çıkmış olsa bile çoğu kişinin tercih edeceğini düşünmüyorum bisiklette 9-10 kg bile yeterlidir ve bundan ötesi çokta önemli değil bence kimse 70 kg ağırlıkla 5 kg üzerinde gitmeyi pek arzulamaz revolution worldcup kullanıyorum 9.5 civarı gelio daha hafifini istememdeaçıkçsı ama left leri tek bacak olarak aynı sağlamlıkta kullanabiliriz onun dışında hafiflik 8 kg lere indikten sonra çokta önemli değil helede pro değilsek gereksiz
 

Sadık Dedeoğlu

Aktif Üye
Kayıt
19 Haziran 2010
Mesaj
177
Tepki
172
Şehir
Ankara
Sezai,sorunun karşılığını özel mesajdan gönderemiyorum. Galiba mesaj adeti yeterli değilmiş,özel mesajı kullanamıyorum.

Ancak buradan şunu da söyleyebilirim, bisiklet terzi işi olmalıdır, kişiye özel. Benim hoşlandığım bisikletten başka birisi hoşlanmayabilir. Biniş tekniklerine ve kullanılan yere göre, bisiklet seçimi de farklılık gösterir. Arazide kullanım alanının genişliğine ve kadrosunun daha sağlam olmasından dolayı benim ilk tercihim salpel den yana oldu, ancak flash da peşimi de bırakmadı.
 

alpay öztürk

Aktif Üye
Kayıt
27 Haziran 2011
Mesaj
193
Tepki
19
Şehir
ankara
bu bisikleti inceleme fırsatım olmuştu. gerçekten çok harika bişey. lefty maşası çok hoş. renk uyumu süper. kaliteyi zaten biliyoruz. daha ne yapsınlar :)