burada yazacaklarım sadece kendi tecrübelerime dayanmaktadır. bekar olduğum için yemeğimi kendim yaparım,6 yıldır yalnış beslenmeden doğan sorunlar ile karşılaşmadım,kemik suyu çok içtim ,kasaptan çok ucuza koyun kemiği alarak suda kaynatırım az mercimek koyarım,biraz doğal salça ,maydanoz koyarım,haşlama patates yaparım kuzu etli sebze yemekleri çok yaptım,kalp rahatsızlığım hiç olmadı,eğimlerde kalbim çok yavaş atar,kuyruk yağlı omlet yaparım ama kuyruk yağı az kullanırım,yumurtanın sarısını fazla pişirmem yeşil çay demirbaş,yumurtalı ıspanak demirbaş,brokoli ve kuş konmaz keza ve balık demirbaş,
meyvelerde şeker fazlası olduğundan kontrollü mevsim meyveleri tüketirim,dana etinden uzaklaştım,dışarda asla fazla yemek yeme alışkanlığım yoktur,çiğer alırım hafif kızartırım yanına yoğurt ,pilav ,pilavı abartmam,
makarnayıda,buğdaydan yapılan yiyecek maddelerini kontrollü tüketirim,bu buğdayın genetiği ile oynanmıştır,
glutene mesafe koydum,tam organik buğday ekmeği bir haftada biter.turp alırım,yeşillik keza hıyar ,domates çarliston biber ,acı biber,tereyağın hası ve zeytinyağıda, bu zeytinyağı içine ayçicek katıyorlarmış,esas zeytinyağı çok acı oluyormuş.siyah zeytin demirbaş,ve hindistan cevizi yağı ,kahve ile,
fındık ,fıstık, ayçekirdeği kuru yemişler menümde ve ceviz,muz
bal gibi,ve pekmez ,recel gibi yiyeceklerde aşırı şeker vardır her zaman değil,kaymak tüketirim,
sarımsak demirbaştır,soğan iki adet alırım kuzu etli karnabahar yanında bi parça soğan yerim.
kapuska bazen ,kuru fasulye bazen ,aşırı gaz yapar,en çokta zeytinyağlı ayşe kadın fasulye yaparım,türlü yaparım,patlıcan kabak fasulye olur içinde,patatesli bezelye yaparım,
meyvelerde şeker fazlası olduğundan kontrollü mevsim meyveleri tüketirim,dana etinden uzaklaştım,dışarda asla fazla yemek yeme alışkanlığım yoktur,çiğer alırım hafif kızartırım yanına yoğurt ,pilav ,pilavı abartmam,
makarnayıda,buğdaydan yapılan yiyecek maddelerini kontrollü tüketirim,bu buğdayın genetiği ile oynanmıştır,
glutene mesafe koydum,tam organik buğday ekmeği bir haftada biter.turp alırım,yeşillik keza hıyar ,domates çarliston biber ,acı biber,tereyağın hası ve zeytinyağıda, bu zeytinyağı içine ayçicek katıyorlarmış,esas zeytinyağı çok acı oluyormuş.siyah zeytin demirbaş,ve hindistan cevizi yağı ,kahve ile,
fındık ,fıstık, ayçekirdeği kuru yemişler menümde ve ceviz,muz
bal gibi,ve pekmez ,recel gibi yiyeceklerde aşırı şeker vardır her zaman değil,kaymak tüketirim,
sarımsak demirbaştır,soğan iki adet alırım kuzu etli karnabahar yanında bi parça soğan yerim.
kapuska bazen ,kuru fasulye bazen ,aşırı gaz yapar,en çokta zeytinyağlı ayşe kadın fasulye yaparım,türlü yaparım,patlıcan kabak fasulye olur içinde,patatesli bezelye yaparım,