2007 öss yerleştirme sonuçları

Kayıt
19 Nisan 2007
Mesaj
45
Tepki
39
Şehir
izmir
bütün arkadaşları tebrik ederim.
@yunuskivanc
yeni bir taşkışlalıyı burada görecek olmak çok güzel. herhangi bir konuda (ders, hoca seçimleri gibi) her zaman yardımcı olabilirim :)
taşkışla'ya da benden selamlar
 
Scudo

Emir Alaca

Forum Bağımlısı
Kayıt
16 Ocak 2006
Mesaj
827
Tepki
437
Şehir
İstanbul/Cerrahpaşa
Tüm arkadaşları tebrik ederim inşallah mesleklerinde başarılı ve hayatta mutlu olurlar.@yunuskivanc
Yunus sende çok iyi bir seçim yapmışsın tebrik ederim.Ablam da bu sene İTÜ Endüstri Mühendisliğinden bölüm 2.si olarak mezun oldu.Hiç pişman olmayacağına eminim İTÜ lü olmak her zaman bir ayrıcalıktır.
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmetdogan

Ozan Güven

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Ekim 2006
Mesaj
669
Tepki
201
Şehir
Avrupayakası
@yunuskivanc
Bende bir makina öğrencisi olarak ve halen okulda olan biri olarak:D sana hertürlü yardımcı olurum özellikle ilk sene havuz dersleri alacağın için seçimde kayıtta hertürlü probleminde yardımlarımız seninle, hazırlık okuycak mısın acaba .. umarım okursun istanbulda bir itulü olarak hazırlık okumak oldukça eğlencelidir, tecrübeyle sabittir
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmetdogan

emreden

Forum Demirbaşı
Kayıt
7 Aralık 2006
Mesaj
503
Tepki
288
Şehir
Sabancı Üni - İstanbul
Bisiklet
Corratec
@yunuskivanc

hazırlıkla falan vakit kaybetmeyin arkadaşlar, direkt olarak başlayın üni. 1. sınıftan imkanınız varsa.. daha sonra ingilizceyi öğrenirsiniz.. zaten eğer sınavı geçerseniz, bu da demektir ki siz zaten o üni.de okuyacak kadar ingilizce biliyorsunuzdur..

valla sonra kafanızı çok duvara vurursunuz ah ben bi sene hazırlıkta niye vakit kaybettim diye... sırf ingilizce öğrenmek için bir seneyi boşu boşuna harcamayı göze alacak kadar çok mu seneniz var....

benim fikrim bu yönde.. ben çok şükür üni.de hazırlığı atlamıştım, mükemmel bi ingilizcem olmadıı halde... ve eğitimi 100% olan bi üni.de okuyorum, başta az bişi zorlandım ama şimdi gayet idare edeiyorum... ii ki de hazırlıkta bi senemi kelimenin tam manasıyla çöpe atmamışım..

ama diyosan ki benim hiç ingilizcem yok, ben katiyen bişi yapamam hazırlık okumazsam, e o zaman okuman faydalı olur belkim...

ii günler...
 

Ceyhun Pekuz

Daimi Üye
Kayıt
10 Ağustos 2006
Mesaj
202
Tepki
127
Şehir
İstanbul
Hazırlık sınavını geçip hazırlık okumayan biri olarak, hazırlık okumanızı kesinlikle tavsiye ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: ahmetdogan

ahmetdogan

Forum Bağımlısı
Kayıt
28 Ağustos 2006
Mesaj
622
Tepki
446
Yaş
34
Şehir
İSTANBUL
Bisiklet
Marin
aldığım puanı yetersiz gören biri olarak...:(:(bende polisliğe hazırlanıyorum..ağustosun 10 nda geçtiğim mülakat sınavıyla aday adaylıktan adaylığa terfi ettim...önümüzdeki hafta 26 ağustosta tam netleşicek herşey:):)
 
Kayıt
19 Nisan 2007
Mesaj
45
Tepki
39
Şehir
izmir
@yunuskivanc
1999 senesinde kayıttan sonra isteyenlere muafiyet sınavına yönelik, 1 haftalık ingilizce kursu veriliyordu. ücretli olarak tabii. daha sonra da muafiyet sınavı yapılıyordu ama genelde itü'nün muafiyet sınavı, verdiği eğitimden biraz daha zorlayıcıdır. şimdi ne durumdadır bilmiyorum.

kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ancak eğer 1 senelik bir fazlalık senin için sorun olmayacaksa (kaldı ki mimarlık bölümünü 4 senede bitirebileceğinin de bir garantisi yok. "çalışırsam yaparım" durumu yok maalesef) hazırlık okumanı tavsiye ederim. böylece hem bölümünle ilgili olarak istanbul'u gezmen ve tanıman hem de arada bir taşkışla'ya giderek orada neler yapılıyor, ediliyor gözlemlemen, belki bazı hocalarla tanışman çok faydalı olur. mesela oturup sanat tarihi ya da mimarlık tarihi gibi seni yormayacak ancak ilk senende çok faydasını görebileceğin eğlenceli konularla da ilgilenebilirsin. bu konuda da taşkışla'nın kütüphanesinin çok faydasını görürsün.

ne zaman istersen yardımcı olurum. şimdiden kolay gelsin :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Özgür!

Derya AKYILDIZ

Forum Bağımlısı
Kayıt
17 Ocak 2006
Mesaj
1.532
Tepki
1.666
Şehir
Ataşehir
@nyx Anlıyorum nyx, 2009 da; "selam arkadaşlar, bugun açıklandı öss nin yerleştirme sonuçları... war mı forumdakilerden bi haber? ben "Hacettepe tıp ingilizce" ye girdim ya sizler?" diye bir konu açacağını şimdiden görür gibiyim. Dilerim isteğin olur..

Tercihlerine yerleşen arkadaşlarımıza hayırlı olsun. Kendilerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum...
 
  • Beğen
Tepkiler: yunuskivanc